Bucuresti | 102,8FM The Official 40 cu VENGER ASDIS - OFF40 - FLASHBACKS

Se apropie de 40 de ani, dar arată ca la 20. Elena Gheorghe, naturală și superbă în costum de baie, pe plajele din Spania

elena gheorghe (1)
Elena Gheorghe, vacanță în Spania / Foto: Facebook

La sfârșitul lunii iulie, Elena Gheorghe împlinește 39 de ani. Deși este mai aproape de a serba patru decenii de viață, nicidecum vârsta majoratului, îndrăgita cântăreață arată mai bine ca oricând. Tânără și la suflet, și la chip, și la trup, aceasta face furori nu numai pe scenă, ci și în viața de zi cu zi. 

Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel, au petrecut o superbă vacanță în Gran Canaria, Spania, unde s-au relaxat, au stat la soare și s-au bucurat de timpul petrecut împreună. Așa cum îi stă bine oricărei vedete, și Elena și-a pus în bagaje o mulțime de ținute de concediu care mai de care mai interesante. Pe loc fruntaș s-au numărat costumele de baie. Cele din două piese îi vin cel mai bine și sunt și preferatele ei. Colorate, cu imprimeuri vesele, toate i s-au potrivit mănușă. 

Citește și: Elena Gheorghe, puternică și misterioasă. Ca la defilare de modă pe străzile din București, îmbrăcată într-o rochie scurtă de piele

elena gheorghe

Elena Gheorghe, vacanță în Spania / Foto: Facebook

Artista se mândrește cu greutatea pe care o avea și în liceu. Cele două sarcini nu și-au pus amprenta asupra siluetei sale, așa că cei care nu o cunosc o pot confunda cu ușurință cu o tânără de 20 de ani. În schimb, Elena are în spate două decenii de carieră, performanță pe care a sărbătorit-o recent într-un concert special la Sala Palatului.

Întrebată deseori ce face pentru a se menține așa, artista a mărturisit care e planul ei alimentar. Nu se abate de la el, așa că rezultatele nu vin chiar fără efort.

Citește și: Elena Gheorghe, nașă superbă la cununia fratelui ei, într-o rochie roșie cu crăpătură generoasă. Și sora lor, Ana, a fost nașă

elena gheorghe (12)

Elena Gheorghe, vacanță în Spania / Foto: Facebook

"Principiul este să ai mese la ore fixe. Dar la ore fixe! Nu că ai zis ora 13:00 și te prinde 13:30. Nu, ai zis ora 13:00, la maxim 13:10 trebuie să mănânci. Știu, e groaznic de greu. Dacă nu poți mânca masa de la ora 13:00, o iei pe cea de la 16:00. Orele de masă sunt: 07:00, 10:00, 13:00, 16:00, iar ultima la 19:00. E un regim destul de strict, dar îți permite să mănânci cam ce vrei și poți combina", declara Elena, în urmă cu ceva timp, pentru VIVA!, când spunea și că a renunțat la carne, dar și la lactate și ouă.

Galerie foto

Top citite
01 Lidia Buble/ Foto: Instagram
Lidia Buble, surprinsă în timp ce dansa acoperită doar cu un cearșaf. Cum au reacționat fanii: „Te credeam fată serioasă”
02 Iuliana Beregoi/ Foto: Instagram
Iuliana Beregoi cucerește cu fiecare apariție. Imaginile cu tânăra artistă în costum de baie au făcut furori: „Ce corp!”
03 lidia buble
Lidia Buble, ipostaze senzuale printre așternuturi și într-un costum de baie roșu, într-un hotel de 2500 de euro pe noapte
04 Alexandra Stan/ Foto: Instagram
Alexandra Stan, protagonista unei ședințe foto incendiare pe plajă. Imaginile în costum de baie au făcut furori în mediul online
05 cristina spatar (2)
Cristina Spătar, zi de naștere sărbătorită în lux, la Dubai. Soțul a răsfățat-o, ea a petrecut în costum de baie, pe iaht
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Bebe Rexha
Bebe Rexha, poze în costum de baie și mesaj ironic pentru critici: "Pentru cei care spun că sunt grasă, să știți că și contul meu este"

Bebe Rexha și-a recăpătat puterea și încrederea în propria persoană. Dacă la un moment dat obișnuia să nu se expună prea mult pentru că silueta îi era criticată, acum, acesteia nu-i mai pasă de aspecte așa frivole. 

claudia iosif
Fosta iubită a lui Dorian Popa, apariție perfectă în costum de baie, pe marginea piscinei de acasă. Are 41 de ani și un corp de model

Temperaturile caniculare de vară au prins-o pe Claudia Iosif, alintată Babs, într-o formă fizică ideală și cu grădina casei perfect amenajată, așa că poate face plajă cât e ziua de lungă fără a părăsi confortul de acasă.

Alina Eremia/ Foto: Instagram
Alina Eremia și-a etalat bronzul într-un costum de baie provocator. Fotografiile cu artista au strâns zeci de mii de aprecieri

Alina Eremia cucerește cu fiecare apariție, iar cea mai recentă postare de pe contul său de Instagram nu face excepție. Artista se bucură din plin de vacanța la mare, dovadă fiind fotografiile provocatoare în costum de baie. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie a fost la un pas să-și piardă degetul din cauza unei manichiuriste: „I-am spus că unghiile sunt reale, dar nu m-a ascultat”
O femeie a fost la un pas să-și piardă degetul din cauza unei manichiuriste: „I-am spus că unghiile sunt reale, dar nu m-a ascultat”

O femeie a fost la un pas să-și piardă degetul din cauza unei manichiuriste: „I-am spus că unghiile sunt reale, dar nu m-a ascultat”

FILM NOW Dolph Lundgren, distracție pe o plajă din Italia, cu soția în vârstă de 27 de ani și fiica de 22 de ani. Din 2015 luptă cu cancerul
Dolph Lundgren, distracție pe o plajă din Italia, cu soția în vârstă de 27 de ani și fiica de 22 de ani. Din 2015 luptă cu cancerul

Dolph Lundgren, distracție pe o plajă din Italia, cu soția în vârstă de 27 de ani și fiica de 22 de ani. Din 2015 luptă cu cancerul

DIGI WORLD De ce nu ar trebui să te plimbi desculț pe marginea piscinei. Pericolele ascunse ale acestei practici
De ce nu ar trebui să te plimbi desculț pe marginea piscinei. Pericolele ascunse ale acestei practici

De ce nu ar trebui să te plimbi desculț pe marginea piscinei. Pericolele ascunse ale acestei practici

DIGI ANIMAL WORLD Cum să eviți un atac de rechin și ce să faci dacă ești mușcat. Nu ar trebui niciodată să porți bijuterii în apă
Cum să eviți un atac de rechin și ce să faci dacă ești mușcat. Nu ar trebui niciodată să porți bijuterii în apă

Cum să eviți un atac de rechin și ce să faci dacă ești mușcat. Nu ar trebui niciodată să porți bijuterii în apă

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 GALERIE FOTO Doi soți britanici și-au vândut casa și au cumpărat un sat întreg în Franța
GALERIE FOTO Doi soți britanici și-au vândut casa și au cumpărat un sat întreg în Franța
DIGI SPORT OFICIAL | UEFA a decis! Ce se întâmplă cu Istvan Kovacs, după ce arbitrul român a intrat în istoria EURO
OFICIAL | UEFA a decis! Ce se întâmplă cu Istvan Kovacs, după ce arbitrul român a intrat în istoria EURO
DIGI FM Cât te costă să mănânci la terasa de la mare a lui Rică Răducanu:
Cât te costă să mănânci la terasa de la mare a lui Rică Răducanu: "Nu avem prețuri foarte mari"
UTV Cleopatra Stratan si Edward Sanda au vorbit despre problemele cu care se confrunta in casnicia lor: „Am fost nevoiti sa fim in directii diferite...”
Cleopatra Stratan si Edward Sanda au vorbit despre problemele cu care se confrunta in casnicia lor: „Am fost nevoiti sa fim in directii diferite...”