Bucuresti | 102,8FM BACKSTREET BOYS - 1997 - EVERYBODY

Roxana Nemeș, răsfăț în Mykonos. S-a pozat într-un costum de baie alb, în piscina cu vedere la mare

roxana nemes (2)
Roxana Nemeș / Foto: Facebook

Roxana Nemeș a bifat vara aceasta o vacanță într-o destinație iubită de multe vedete de la noi, Mykonos. Cum cadrul îmbie la plajă și relaxare, bagajul de concediu al cântăreței a fost compus, în mare parte, din costum de baie.

Citește și: Roxana Nemeș, senzația plajei din Antalya, într-un costum de baie portocaliu aprins. Blonda mizează pe o senzualitate cuceritoare

Roxana Nemeș, căsătorită de trei ani cu afaceristul Călin Hagima, cu 11 ani mai mare decât ea, și-a etalat silueta de invidiat într-un costum de baie alb. A pozat ca pentru o ședință foto din paginile unei reviste și a pus câteva imagini pe rețelele sociale, spre deliciul admiratorilor care o răsplătesc cu like-uri și comentarii în care-i spun că este frumoasă și că arată perfect.

roxana nemes (1)

Roxana Nemeș în costum de baie / Foto: Facebook

Bronzată, relaxată și tonifiată, blonda nu are nicio problemă în a se afișa în costum de baie, mândră de cum arată. În 2020 slăbise deja 15 kilograme, iar de atunci a călcat des în sala de sport și și-a tonifiat frumos corpul, dovadă fiind și imaginile pe care le pune pe rețelele sociale.

Cele mai recente instantanee o surprind în piscina de la cazare, cu marea în fundal.

Citește și: Roxana Nemeș, ipostaze senzuale pe plajă, într-o rochie “periculos” de scurtă și de decupată

"Mănânc brânzeturi slabe, salate, iaurt, piept de pui şi garnitură de legume la grătar. Am o alimentaţie corectă şi fac sport", a povestit Roxana Nemeş despre dieta sa, adăugând și că sportul face parte din stilul ei de viață.

Galerie foto

Top citite
01 Lora/ Foto: Facebook
Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”
02 spice girls
Cum arată Mel C de la Spice Girls la 50 de ani, în costum de baie. Cântăreața are și acum un corp de atletă
03 elena ionescu (2)
Elena Ionescu și-a expus bronzul ciocolatiu și formele voluptoase pe plajă, la piscină și pe Instagram. Ultimele zile de vară la mare
04 misha
Misha, poze la piscină, în costum de baie. Cu un cocktail în mână, fosta soție a lui Connect-R s-a bucurat de amintirile din Thailanda
05 Andreea Antonescu/ Foto: Facebook
Andreea Antonescu, într-un costum de baie roșu ca focul. Reacțiile au curs lanț: „Arăți mai bine decât în tinerețe”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Inna/ Foto: Facebook
Câte kilograme are Inna: „Mama zice că sunt prea slabă”. Imaginile cu artista în costum de baie au creat un val de reacții

Inna a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare după ce a postat imagini în care apare într-un costum de baie minuscul. Artista în vârstă de 37 de ani se mândrește cu silueta ei tonifiată, dar a dezvăluit că mama ei o consideră „prea slabă”, iar această afirmație a generat o discuție amplă printre fanii săi.

Rita Ora/ Profimedia
Rita Ora, seducătoare într-un costum de baie minuscul în Ibiza. Artista a atras toate privirile în timp ce se relaxa în mare

Rita Ora a atras toate privirile în Ibiza, unde s-a relaxat recent într-un costum de baie minuscul, care i-a pus în evidență silueta tonifiată. Cântăreața de 33 de ani a fost surprinsă ieșind din mare, după o baie răcoritoare, în timp ce purta un bikini cu șiruri foarte subțiri.

ana baniciu
Ana Baniciu, într-un costum de baie din două piese, la două luni de când e mamă. Are deja abdomen plat: "Tu char ai născut?"

Ana Baniciu a devenit mamă în luna iunie, dar deja arată ca și cum nu a fost vreodată însărcinată. Pozele în costum de baie, făcute pe litoralul românesc, demonstrează că solista de 31 de ani este printre puținele norocoase al căror corp și-a revenit imediat de la sine.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale
Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale

Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale

FILM NOW Puștiul din
Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

DIGI WORLD Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins
Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
DIGI SPORT Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina
Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina
DIGI FM O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
UTV ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale
ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale