Bucuresti | 102,8FM KYLIE MINOGUE - 2001 - CANT GET YOU OUT OF MY HEAD

Rita Ora, seducătoare într-un costum de baie minuscul în Ibiza. Artista a atras toate privirile în timp ce se relaxa în mare

Rita Ora/ Profimedia
Rita Ora/ Profimedia

Rita Ora a atras toate privirile în Ibiza, unde s-a relaxat recent într-un costum de baie minuscul, care i-a pus în evidență silueta tonifiată. Cântăreața de 33 de ani a fost surprinsă ieșind din mare, după o baie răcoritoare, în timp ce purta un bikini cu șiruri foarte subțiri.

Artista a accesorizat look-ul său simplu, dar seducător, cu ochelari de soare și bijuterii discrete, în timp ce părul său ud îi cădea lejer pe spate. În timp ce se relaxa pe plajă, Rita a fost văzută purtând o conversație cu un prieten apropiat.

Rita Ora/ Profimedia

Rita Ora/ Profimedia

Citește și: Puse pe distracție. Rita Ora, Kate și Lila Moss, în costume de baie minuscule, au făcut furori pe plajă în Formentera

Escapadă în Ibiza vine la scurt timp după ce Rita și-a sărbătorit soțul, regizorul Taika Waititi, cu ocazia împlinirii a 49 de ani. Cei doi au organizat o petrecere plină de fast pe insula spaniolă, unde au fost prezenți și numeroși prieteni celebri. Cuplul a împărtășit momente tandre pe rețelele de socializare, Rita cântându-i „La mulți ani” soțului ei.

Rita Ora la petrecerea lui Taika Waititi/ Profimedia

Rita Ora la petrecerea lui Taika Waititi/ Profimedia

Pe parcursul petrecerii, Taika a fost văzut savurând tortul de aniversare, decorat în tema echipei de rugby All Blacks din Noua Zeelandă, țara sa natală. De asemenea, Rita a fost văzută dansând și pozând alături de alte vedete, printre care și Camila Cabello.

Rita Ora dezvăluie secretul mariajului cu regizorul Taika Waititi

Rita Ora a dezvăluit secretul unei căsătorii de succes, în ciuda programului haotic pe care ea și regizorul Taika Waititi îl au. Artista a mărturisit că, din punctul ei de vedere, „cheia este comunicarea”. Aceasta reprezintă stâlpul mariajului ei cu Waititi (48 de ani).

Starul pop în vârstă de 33 de ani s-a căsătorit cu regizorul de la Hollywood în 2022, într-o „ceremonie intimă” la Londra, după patru ani de întâlniri. Dar, în ciuda programului lor „nebun”, „conexiunea autentică” care-i leagă îi ține împreună. Ea a spus pentru The Sun: „Ceea ce funcționează pentru noi este conexiunea autentică, sinceră și un sentiment real de prietenie. Comunicarea este cheia. Programul noastru este nebun, extrem de plin, așa că este important să comunicăm, iar asta a funcționat pentru noi”.

Citește și: Rita Ora, abdomen cu pătrățele, într-un selfie care i-a cucerit pe fani. Kate Hudson: O, draga mea, ai depus ceva efort

Regizorul „Thor” și-a găsit timp să apară în noul videoclip al Ritei, Ask & You Shall Receive, iar Rita a insistat că scurta lui apariție nu a fost planificată.

„Vorbeam și i-am spus: 'Hai, să te punem la treabă, ai putea la fel de bine să apari în clip'. A fost cu adevărat drăguț, nimic planificat”, a explicat ea.

Ask & You Shall Receive este cea mai recentă lansare a Ritei, după albumul ei de succes din 2023, You & I.

„Cântecul este plin de note optimiste, este unul de vară, este despre a trăi clipa, romantic, și de a te pierde în poveste alături de acea persoană specială”, a declarat Ora.

Urmărește o serie de documentare despre casa regală britanică. Din viața familiei regale, pe DIGI Life și DIGI Online, duminică, de la 11:25.

Galerie foto

Top citite
01 Jon Bon Jovi a salvat o femeie care era pe punctul de a sări de pe un pod din Nashville/ Profimedia
Jon Bon Jovi a salvat o femeie care era pe punctul de a sări de pe un pod din Nashville. Imaginile sunt virale
02 Beyoncé, la nunta fostului său asistent/ Foto: Captură video Twitter
Beyonce, în centrul atenției la nunta fostului său asistent. Artista a dansat pe propria ei melodie, alături de Jay-Z și Blue Ivy
03 lili sandu
Lili Sandu, cu gândul la zilele lungi și calde petrecute în Mykonos. Și-a etalat silueta perfectă într-un costum de baie din două piese
04 Selena Gomez/ Profimedia
Selena Gomez a dezvăluit că nu poate face copii, din cauza problemelor de sănătate: „Mi-ar pune viața în pericol”
05 Mira/ Foto: Facebook
Vara s-a terminat, dar Mira nu renunță la costumul de baie. Artista și-a etalat silueta lângă o piscină de lux: „Ești adorabilă”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Lora/ Foto: Facebook
Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”

Lora a fost ținta criticilor pe rețelele de socializare, chiar și în vacanță, după ce a apărut într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista de 42 de ani a postat recent un videoclip pe conturile ei de socializare, în care le arată fanilor cum se relaxează la piscină, continuând să se bucure de ultimele zile de soare ale verii.

American Express Presents BST Hyde Park: Adele
Suma uriașă pe care Adele ar fi trebuit să o primească dacă și-ar fi prelungit turneul. De ce a preferat să ia o pauză

Adele, una dintre cele mai mari vedete ale muzicii internaționale, a surprins recent publicul refuzând o oportunitate de a câștiga 200 de milioane de dolari pentru a-și extinde turneul. Cântăreața britanică și-a încheiat spectacolele la München, weekend-ul trecut, spunându-le fanilor că nu vor mai avea ocazia să o vadă live „pentru o perioadă incredibil de lungă”. Motivația sa? Dorința de a petrece mai mult timp alături de familia sa și de a se concentra pe viața personală.

spice girls
Cum arată Mel C de la Spice Girls la 50 de ani, în costum de baie. Cântăreața are și acum un corp de atletă

Mel C a fost întotdeauna sportiva din trupa Spice Girls, nu degeaba avea porecla Sporty Spice. Și acum, la trei decenii de când formația s-a înființat, Mel C se ridică la nivelul numelui ei de scenă.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Lottie, sora lui Kate Moss, a ajuns la spital după o supradoză de Ozempic: „Aș prefera să mor decât să mai iau acest medicament!”
Lottie, sora lui Kate Moss, a ajuns la spital după o supradoză de Ozempic: „Aș prefera să mor decât să mai iau acest medicament!”

Lottie, sora lui Kate Moss, a ajuns la spital după o supradoză de Ozempic: „Aș prefera să mor decât să mai iau acest medicament!”

FILM NOW Salma Hayek, intimidată de scena fierbinte cu Antonio Banderas, din Desperado:
Salma Hayek, intimidată de scena fierbinte cu Antonio Banderas, din Desperado: "Nu era în scenariu. Mi-a fost foarte greu"

Salma Hayek, intimidată de scena fierbinte cu Antonio Banderas, din Desperado: "Nu era în scenariu. Mi-a fost foarte greu"

DIGI WORLD Un YouTuber cu peste 5 milioane de abonați a slăbit mai mult de 100 kg. Cum și-a păcălit urmăritorii în ultimii doi ani să creadă că e încă obez
Un YouTuber cu peste 5 milioane de abonați a slăbit mai mult de 100 kg. Cum și-a păcălit urmăritorii în ultimii doi ani să creadă că e încă obez

Un YouTuber cu peste 5 milioane de abonați a slăbit mai mult de 100 kg. Cum și-a păcălit urmăritorii în ultimii doi ani să creadă că e încă obez

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
DIGI SPORT Cuvintele care l-au făcut pe Pușcaș să spună
Cuvintele care l-au făcut pe Pușcaș să spună "Îmi fac bagajul și plec acasă"! Reacția lui Mircea Lucescu
DIGI FM Dan Negru, despre prima zi de școală a copiilor lui: „Eu nu sunt entuziasmat din cauza ghiozdanelor pe care le poartă iar în spate”
Dan Negru, despre prima zi de școală a copiilor lui: „Eu nu sunt entuziasmat din cauza ghiozdanelor pe care le poartă iar în spate”
UTV (VIDEO) Jon Bon Jovi a salvat o femeie care era pe punctul de a sari de pe un pod din Nashville
(VIDEO) Jon Bon Jovi a salvat o femeie care era pe punctul de a sari de pe un pod din Nashville