Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE ADAM PORT - MOVE (NEW PW)

Rita Ora, într-o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Artista a atras toate privirile în ținuta transparentă 

Rita Ora/ Profimedia
Rita Ora/ Profimedia

Rita Ora a atras atenția în timpul concertului susținut de trupa Girls Aloud la O2 Shepherd's Bush Empire, purtând o rochie lungă transparentă care a lăsat foarte puțin imaginației. Cântăreața în vârstă de 33 de ani a renunțat la sutien, etalându-și curbele și lenjeria intimă.

Artista a strălucit la propriu în piesa vestimentară extrem de mulată, în timp ce se bucura de concert. Machiajul său a fost la fel de impresionant, purtând un ruj roșu și un fard de obraz trandafiriu, iar părul ondulat îi cădea în cascadă pe spate.

Rita Ora/ Profimedia

Rita Ora/ Profimedia

La sosirea ei, Rita a făcut o intrare elegantă, purtând o pereche de ochelari roșii supradimensionați și accesorizând cu o geantă neagră din piele și o jachetă cu franjuri maro.

Citește și: Rita Ora, comparată cu Bianca Censori, după apariția de la Met Gala 2024. Ținuta cu care a generat controverse

În cadrul evenimentului, Rita a fost surprinsă ștergându-și lacrimile în timpul unui omagiu adus membrei defuncte a trupei Girls Aloud, Sarah Harding, care a murit de cancer la sân în septembrie 2021. Alături de Rita a fost soțul ei, Taika Waititi, care a mângâiat-o ușor pe braț în momentele emoționante.

Rita Ora/ Profimedia

Rita Ora/ Profimedia

Rita Ora dezvăluie secretul mariajului cu regizorul Taika Waititi

Rita Ora a dezvăluit secretul unei căsătorii de succes, în ciuda programului haotic pe care ea și regizorul Taika Waititi îl au. Artista a mărturisit că, din punctul ei de vedere, „cheia este comunicarea”. Aceasta reprezintă stâlpul mariajului ei cu Waititi (48 de ani).

Starul pop în vârstă de 33 de ani s-a căsătorit cu regizorul de la Hollywood în 2022, într-o „ceremonie intimă” la Londra, după patru ani de întâlniri. Dar, în ciuda programului lor „nebun”, „conexiunea autentică” care-i leagă îi ține împreună. Ea a spus pentru The Sun: „Ceea ce funcționează pentru noi este conexiunea autentică, sinceră și un sentiment real de prietenie. Comunicarea este cheia. Programul noastru este nebun, extrem de plin, așa că este important să comunicăm, iar asta a funcționat pentru noi”.

Citește și: Rita Ora, abdomen cu pătrățele, într-un selfie care i-a cucerit pe fani. Kate Hudson: O, draga mea, ai depus ceva efort

Regizorul „Thor” și-a găsit timp să apară în noul videoclip al Ritei, Ask & You Shall Receive, iar Rita a insistat că scurta lui apariție nu a fost planificată.

„Vorbeam și i-am spus: 'Hai, să te punem la treabă, ai putea la fel de bine să apari în clip'. A fost cu adevărat drăguț, nimic planificat”, a explicat ea.

Ask & You Shall Receive este cea mai recentă lansare a Ritei, după albumul ei de succes din 2023, You & I.

„Cântecul este plin de note optimiste, este unul de vară, este despre a trăi clipa, romantic, și de a te pierde în poveste alături de acea persoană specială”, a declarat Ora.

Galerie foto

Top citite
01 Ed Sheeran a devenit tată încă o dată/ Profimedia
Motivul pentru care Ed Sheeran își amână înregistrarea noului album. Schimbarea pe care artistul vrea să o facă în carieră
02 Anna Lesko/ Foto: Instagram
Senzuală chiar și când își bea cafeaua. Anna Lesko i-a cucerit pe fani cu imaginile de la piscină: „Doar tu poți să te filmezi așa”
03 Katy Perry și Orlando Bloom/ Profimedia
Katy Perry, într-un costum de baie îndrăzneț, alături de Orlando Bloom. Silueta artistei, din nou în centrul atenției după ce a slăbit
04 Celebrity Selfies
Christina Aguilera a făcut furori într-o rochie mini roz. Cum arată artista după ce a slăbit 18 kilograme
05 Inna/ Foto: Instagram
Inna, noi imagini care i-au lăsat pe fani fără cuvinte. Artista s-a pozat în cadă, după ce a apărut într-o pereche de colanți din plasă
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Lidia Buble/ Foto: Instagram
Lidia Buble, surprinsă în timp ce dansa acoperită doar cu un cearșaf. Cum au reacționat fanii: „Te credeam fată serioasă”

Lidia Buble a stârnit un val de reacții în mediul online, după ce a publicat un videoclip în care apare dansând lasciv, purtând doar un cearșaf. Aflată în vacanță, artista în vârstă de 31 de ani a profitat de peisajele superbe și a creat conținut pentru rețelele de socializare. 

Delia / Foto: Instagram
Val de reacții după ce Delia a apărut în lenjerie intimă. La 42 de ani, artista arată demențial: „Acum ești prea dezbrăcată!”

Delia a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare după ce a postat o fotografie incendiară, în lenjerie intimă. Artista în vârstă de 42 de ani, cunoscută pentru stilul său nonconformist și talentul muzical, a surprins din nou fanii cu o apariție provocatoare, generând o avalanșă de comentarii.

Celine Dion/ Profimedia
Celine Dion a trăit într-o sărăcie cruntă când era copil. Celebra artistă a dezvăluit cum reușea mama sa să hrănească cei 14 copii

Celine Dion a dezvăluit în documentarul „I Am Celine Dion” că a trăit într-o sărăcie extremă în copilărie, alături de cei 13 frați ai săi. Cântăreața a vorbit despre sacrificiile făcute de părinții săi pentru a-și întreține familia numeroasă și despre ingeniozitatea mamei sale în a găsi soluții pentru a-i hrăni.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie s-a despărțit de iubitul ei după ce a găsit un lucru bizar sub patul lui: „Mi-a spus că nu știe cum a apărut acolo”
O femeie s-a despărțit de iubitul ei după ce a găsit un lucru bizar sub patul lui: „Mi-a spus că nu știe cum a apărut acolo”

O femeie s-a despărțit de iubitul ei după ce a găsit un lucru bizar sub patul lui: „Mi-a spus că nu știe cum a apărut acolo”

FILM NOW De ce Morgan Freeman poartă mereu o mănușă în mâna stângă. Avea 71 de ani când i s-a schimbat viața
De ce Morgan Freeman poartă mereu o mănușă în mâna stângă. Avea 71 de ani când i s-a schimbat viața

De ce Morgan Freeman poartă mereu o mănușă în mâna stângă. Avea 71 de ani când i s-a schimbat viața

DIGI WORLD Ce se ascunde în spatele salutului însoțitorilor de bord. Fiecare pasager e atent analizat din mai multe motive
Ce se ascunde în spatele salutului însoțitorilor de bord. Fiecare pasager e atent analizat din mai multe motive

Ce se ascunde în spatele salutului însoțitorilor de bord. Fiecare pasager e atent analizat din mai multe motive

DIGI ANIMAL WORLD De ce nu ar trebui niciodată să stropești cu apă un câine pe caniculă: „Îi vei face și mai mult rău”
De ce nu ar trebui niciodată să stropești cu apă un câine pe caniculă: „Îi vei face și mai mult rău”

De ce nu ar trebui niciodată să stropești cu apă un câine pe caniculă: „Îi vei face și mai mult rău”

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Dezvăluiri scandaloase în cazul profesoarei de sport care și-a abuzat doi elevi. Cum i-a ademenit în apartamentul ei
Dezvăluiri scandaloase în cazul profesoarei de sport care și-a abuzat doi elevi. Cum i-a ademenit în apartamentul ei
DIGI SPORT FOTO Reghecampf: ”Ți-am dat casa să stai cu copilul. Nu faci reality cu iubitul în casa mea!”. Reacția lui Gavril
FOTO Reghecampf: ”Ți-am dat casa să stai cu copilul. Nu faci reality cu iubitul în casa mea!”. Reacția lui Gavril
DIGI FM
"Dacă Dumnezeu voia altceva pentru mine, m-aş fi bătut să te am". Mesajul emoționant al soției portarului Florin Niță, de ziua lui de naștere
UTV Lidia Buble a facut confesiuni dureroase despre boala cu care a fost diagnosticata in urma cu doi ani. „Mi s-au taiat picioarele de la jumatate”
Lidia Buble a facut confesiuni dureroase despre boala cu care a fost diagnosticata in urma cu doi ani. „Mi s-au taiat picioarele de la jumatate”