Bucuresti | 102,8FM AVA MAX - OMG WHATS HAPENNING

Rita Ora a dat tot din casă! Artista mărturisește că l-a „forțat” pe Taika Waititi să-i pună inelul pe deget

Rita Ora/ Profimedia
Rita Ora/ Profimedia

Rita Ora a mărturisit într-o manieră jucăușă că l-a „forțat” pe soțul ei, Taika Waititi, să-i pună inelul pe deget, în cadrul unui interviu acordat emisiunii The Rebecca Judd, difuzată miercuri dimineață. Artista în vârstă de 33 de ani a discutat despre relația sa cu regizorul neozeelandez, subliniind cum cei doi se inspiră reciproc.

Rita și Taika, care s-au căsătorit în august 2022, au organizat o ceremonie improvizată la casa lor din Los Angeles, planificată în doar două săptămâni, după ce regizorul a cerut-o în căsătorie în timpul unei călătorii la Palm Springs. Cei doi și-au confirmat căsătoria abia la prima aniversare, anul trecut.

În timpul interviului, Rita a spus râzând: „Mi-a pus un inel pe deget. Ei bine, vreau să spun, l-am forțat să-mi pună un inel pe deget”. Ea a adăugat că nu se va obișnui niciodată cu ideea, dar este fericită că Taika este „tipul ei” și că au multe proiecte creative planificate împreună, proiecte care vor surprinde publicul, conform declarațiilor artistei.

Citește și: Rita Ora dezvăluie secretul mariajului cu regizorul Taika Waititi. Ce îi ține împreună, deși amândoi au un program „haotic”

Taika Waititi este cunoscut pentru filmul său de succes „Jojo Rabbit” din 2019, iar deși nu au colaborat încă la un film, cei doi au lucrat împreună la videoclipurile muzicale ale Ritei. În plus, Rita a discutat despre viitorul ei album și despre colaborările pe care le pregătește, exprimându-și dorința de a surprinde și provoca publicul cu noua sa muzică.

Cântăreața a menționat și dorința de a colabora cu Charli XCX și Shaboozey, subliniind că își dorește să creeze muzică care să îi facă pe oameni să se simtă „puțin inconfortabil”.

Pe lângă cariera muzicală, Rita a vorbit despre activitatea sa în actorie, dezvăluind că următorul său rol va surprinde publicul. Ea a interpretat recent rolul Reginei Inimilor în filmul „Descendants: The Rise Of Red”.

Citește și: Rita Ora, dezvăluiri neașteptate despre trecutul ei amoros. Cu ce artiști celebri s-a întâlnit până să-l cunoască pe Taika

Interviul a venit imediat după ce Rita a apărut pe coperta revistei Marie Claire Spania pentru ediția din august, unde a vorbit deschis despre lecțiile învățate după căsătorie și despre dorința de a trăi viața pentru ea însăși, nu pentru a impresiona pe alții.

Într-o apariție recentă la „The Tonight Show” cu Jimmy Fallon, Rita a povestit despre nunta improvizată și surpriza de a avea un imitator al lui Elvis la ceremonie. Ea a glumit că prima melodie cântată a fost „I'm Caught In A Trap”, subliniind că a fost o alegere potrivită, având în vedere cum l-a „prins” pe soțul ei.

Galerie foto

Top citite
01 Andreea Bălan și Victor Cornea
Ce spune Andreea Bălan despre căsătoria cu Victor Cornea: „O hârtie nu face diferența, noi ne iubim foarte mult!”
02 American Express Presents BST Hyde Park: Adele
Suma uriașă pe care Adele ar fi trebuit să o primească dacă și-ar fi prelungit turneul. De ce a preferat să ia o pauză
03 Dua Lipa și Callum Turner/ Profimedia
Dua Lipa, surprinsă în ipostaze tandre cu Callum Turner. Artista și iubitul ei, relaxați într-o piscină de lux în Ibiza
04 Christina Aguilera/ Foto: Facebook
Christina Aguilera, pictorial îndrăzneț după ce și-a recuperat silueta din adolescență. Cum arată artista după ce a slăbit
05 Andreea Bălan și Victor Cornea/ Foto: Facebook
Reacția Andreei Bălan după ce a fost întrebată de ce Victor Cornea nu și-a găsit „o tânără pe măsura lui”: „E mai greu cu tinerețea”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Mariah Carey/ Profimedia
Mariah Carey, sfâșiată de durere. Mama și sora artistei au murit în aceeași zi: „O întorsătură tragică”

Mama lui Mariah Carey, Patricia, şi sora sa, Alison, au murit în aceeaşi zi, în weekend, a anunţat cântăreaţa americană într-o declaraţie.

Rita Ora/ Profimedia
Rita Ora, seducătoare într-un costum de baie minuscul în Ibiza. Artista a atras toate privirile în timp ce se relaxa în mare

Rita Ora a atras toate privirile în Ibiza, unde s-a relaxat recent într-un costum de baie minuscul, care i-a pus în evidență silueta tonifiată. Cântăreața de 33 de ani a fost surprinsă ieșind din mare, după o baie răcoritoare, în timp ce purta un bikini cu șiruri foarte subțiri.

Selena Gomez și Benny Blanco/ Profimedia
Selena Gomez amplifică zvonurile despre o posibilă logodnă cu Benny Blanco. Detaliu care le-a dat de gândit fanilor

Selena Gomez a amplificat speculațiile despre o posibilă logodnă cu producătorul muzical Benny Blanco, după ce a început să urmărească o agenție de planificare a nunților pe TikTok. Această mișcare aparent inocentă a fost imediat observată de fanii săi, care au răspândit zvonurile pe rețelele de socializare, alimentând speculațiile privind o posibilă căsătorie.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale
Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale

Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale

FILM NOW Puștiul din
Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

DIGI WORLD Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins
Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
DIGI SPORT Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina
Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina
DIGI FM O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
UTV ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale
ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale