Bucuresti | 102,8FM SNOOP DOGG - PQ TE VAS, DROP IT LIKE ITS HOT (PRO FM EDIT)

Rihanna și-a arătat lenjeria în mod intenționat, pe stradă. Și-a ridicat fusta, a fost filmată și a postat clipul pe Instagram

rihanna
Rihanna / Foto: Profimedia

Îmbrăcată într-o fustă scurtă plisată și o cămașă largă, pe care a purtat-o pe jumătate descheiată, Rihanna și-a arătat lenjerie în plină stradă.

Rihanna a anunțat că a renunțat la obiectivul ei de vara aceasta, acela de a avea abdomen cu pătrățele. A făcut-o într-un mod inedit, cu un filmuleț îndrăzneț în care-și poartă cu mândrie ținuta de școlăriță, adaptată pentru a i se potrivi personalității sale spumoase.

Citește și: Rihanna, criticată pentru că a pozat senzual într-un veșmânt de călugăriță, cu decolteul la vedere: “Nu e asta blasfemie?”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Din moment ce voi avea abdomen cu pătrățele de abia vara viitoare, mi-am schimbat obiectivul de vara aceasta și vreau să-mi asortez pantofii cu lenjeria", a scris RiRi pe Instagram, unde e urmărită de 151 de milioane de oameni. Solista de 36 de ani, mama a doi copii, și-a prezentat fiecare piesă vestimentară de pe ea și, la un moment dat, și-a ridicat fusta fără nicio problemă, apoi și-a arătat și sutienul creat de firma pe care chiar ea a fondat-o.

Citește și: Rihanna, despre cea mai mare provocare pe care a întâmpinat-o după cele două sarcini. Artista a cedat: „Este suficient!”

Deși nu a mai lansat muzică de ani buni și nici nu a mai susținut concerte în fața publicului, Rihanna a ținut un spectacol privat, acum câteva luni, la petrecerea premergătoare nunții fiului miliardarului indian Ambani. 

Câștigătoarea premiului Grammy a susținut primul ei concert, după aproape opt ani, la petrecerea privată din India. Conform Daily Mail, onorariul Rihannei s-a ridicat la 5 milioane de lire sterline.

Rihanna a cântat în timpul pauzei de la Super Bowl și la premiile Oscar de anul trecut, dar nu a mai susținut un concert complet de la turneul său, Anti World, din 2016. 

„Nu am ținut un spectacol adevărat de opt ani”, a mărturisit chiar artista din Barbados.

Galerie foto

 

Top citite
01 Rihanna și A$AP Rocky, împreună cu cei doi fii ai lor/ Profimedia
Cum arată vacanțele Rihannei de când a devenit mamă. Artista, surprinsă pe o plajă din Barbados cu ASAP Rocky și cei doi copii ai lor
02 Rihanna
Rihanna, regina carnavalului. Sigură pe ea, într-un costum cu pietre strălucitoare și aripi, care a lăsat-o mai mult descoperită
03 Rihanna announces her new line of Savage X Fenty
Rihanna, model de lenjerie intimă. Cele mai noi imagini cu posesoarea unei averi de peste 1 miliard de dolari fac furori pe internet
04 Rihanna/ Profimedia
Momentul hilar când un puști îi cere Rihannei să-i facă o poză cu fotbalistul Jack Grealish. Nu a recunoscut-o pe celebra cântăreață
05 Rihanna
Rihanna, despre cea mai mare provocare pe care a întâmpinat-o după cele două sarcini. Artista a cedat: „Este suficient!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Rihanna și A$AP Rocky/ Profimedia
Rihanna, însărcinată pentru a treia oară? Gestul făcut de artistă care le-a dat de gândit fanilor: „Mă retrag”

Rihanna a stârnit speculații despre o posibilă a treia sarcină după ce a fost văzută în New York purtând un tricou cu mesajul „Mă retrag” și ascunzându-și abdomenul în spatele unei genți. Gestul artistei a alimentat și mai mult zvonurile despre un al treilea copil, mai ales după ce a declarat că iubește să fie mamă. 

Rihanna/ Foto: Instagram
Rihanna, mai slabă ca niciodată. Artista a purtat o rochie roșie, care i-a evidențiat silueta după cele două sarcini

Rihanna a strălucit în Shanghai, purtând o rochie roșie ce i-a evidențiat silueta, la nouă luni după ce a născut cel de-al doilea copil. Vedeta în vârstă de 36 de ani, care a participat la evenimentul de lansare a magazinului Fenty Beauty, organizat la Muzeul de Fotografie din Shanghai, i-a luat prins surprindere pe fani cu noile imagini.

Rihanna/ Profimedia
Rihanna, prima apariție după ce a lipsit de la Met Gala din cauza gripei. Cum s-a afișat artista pe străzile din New York

Rihanna a fost surprinsă pentru prima dată în public, după ce a lipsit de la Gala Met. Artista în vârstă de 36 de ani a fost fotografiată pe străzile din New York, alături de partenerul ei, A$AP Rocky.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale
Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale

Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale

FILM NOW Puștiul din
Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

DIGI WORLD Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins
Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
DIGI SPORT Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina
Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina
DIGI FM O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
UTV ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale
ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale