Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE CAT BURNS - KNOW THAT YOURE NOT ALONE (NEW PW)

Ricky Martin, cel mai fericit alături de copiii săi. Imagine adorabilă cu Lucia și Renn. „Zâmbetul tău spune totul”, i-au scris fanii

Ricky Martin arrives in Palma de Mallorca for his next concert
Ricky Martin. Profimedia

Ricky Martin a postat pe Instagram fotografii rare cu doi dintre cei patru copii ai săi.

Într-o imagine adorabilă, fiul și fiica artistului, Lucia (5 ani) și Renn (4 ani), stau pe umerii acestuia în timp ce se distrează într-o piscină.

În descrierea pozei, Martin a scris: „Papi = cea mai tare călătorie într-un parc tematic — nu este nevoie de bilet”.

Cântărețul din Puerto Rico, cu un zâmbet imens pe față, și-a etalat cu această ocazie și brațele tonifiate și tatuate.

Postarea a adunat peste 200.000 de inimi. Starul în vârstă de 52 de ani este urmărit de 18,5 milioane de fani pe Instagram.

„Ești cel mai fericit alături de ei. Zâmbetul tău spune totul”, i-au transmis aceștia. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Copiii îi împarte cu fostul soț Jwan Yosef, în vârstă de 39 de ani, de care s-a despărțit în 2023. Ricky mai are doi băieți, gemenii de 16 ani Valentino și Matteo.

Galerie foto

La începutul acestui an, Martin a vorbit despre cum arată viața lui personală, la mai puțin de un an după despărțirea de soțul Jwan.

La „Watch What Happens Live”, în martie, Ricky a recunoscut că nu se grăbește să găsească din nou dragostea.

„Sunt super relaxat. Sunt într-un loc foarte bun și îmi place așa. Sunt un flirt întotdeauna, dar, știi, mi-e bine”, i-a spus el lui Andy Cohen.

În timpul segmentului Pillow Talk, Ricky a răspuns și la câteva întrebări rapide ale lui Andy.

Îndemnat să descrie „ce fel de iubit” este, Martin a răspuns: „Generos, grijuliu, pasional”.

Urmărește o serie de documentare despre casa regală britanică. Din viața familiei regale, pe DIGI Life și DIGI Online, duminică, de la 11:25.

Top citite
01 Jwan Yosef și Ricky Martin
Ricky Martin și soțul lui au divorțat rapid, la nici două luni de când artistul a depus actele: "A fost mai ușor decât credeam"
02 Ricky Martin. Getty Images
Momentul în care gemenii lui Ricky Martin urcă pe scenă, în timpul unui concert susținut de artist. Imaginile au devenit virale
03 Ricky Martin is seen sunbathing at Hotel du Cap Eden Roc in Antibes during Cannes Film Festival
Ricky Martin își îneacă supărarea divorțului în compania fiilor săi gemeni. Băieții și superstarul au ieșit cu iahtul pe mare
04 Ricky Martin și Jwan Yosef
Noi dezvăluiri despre Ricky Martin și Jwan Yosef după ce s-a aflat de divorț: „Au ales ce e mai bine pentru ei, pentru copiii lor!”
05 2018 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals
Ricky Martin divorțează de Jwan Yosef. Separarea vine la aproape un an de când nepotul lui și-a retras acuzațiile de hărțuire sexuală
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Claire Foy Accepts The #SeeHer Award At The 24th Annual Critics' Choice Awards
Ricky Martin continuă ”războiul” cu nepotul său, care l-a acuzat de incest. Artistul l-a dat în judecată și îi cere 20 de milioane de $

Ricky Martin, artistul în vârstă de 50 de ani, l-a dat în judecată pe nepotul său, Dennis Sanchez Martin, care în urmă cu câteva luni l-a acuzat de agresiune sexuală.

*EXCLUSIVE* Ricky Martin Could Face 50 Years in Prison After New Developments Arise in Domestic Dispute **FILE PHOTOS**
Ricky Martin va apărea în instanță pentru a nega acuzațiile de incest aduse de nepotul său de 21 de ani

Ricky Martin se pregătește să se apere în instanță. Superstarul muzicii latino, în vârstă de 50 de ani, urmează să apară în fața unui judecător din Puerto Rico pentru a nega acuzațiile de incest făcute de nepotul său în vârstă de 21 de ani.

Eva Longoria Honored With Star On The Hollywood Walk Of Fame
Ricky Martin a primit un ordin de restricție în Puerto Rico. Artistul, acuzat de abuz domestic. Reacția reprezentanților cântărețului

Ricky Martin a primit un ordin de restricție în Puerto Rico, în weekend, în urma unei plângeri ce ar veni din partea unui fost partener al artistului, notează Daily Mail. Martin a fost acuzat de abuz domestic, iar acum cântărețul se apară, un reprezentant al său precizând pentru revista People că afirmațiile sunt „complet false și fabricate”.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Lottie, sora lui Kate Moss, a ajuns la spital după o supradoză de Ozempic: „Aș prefera să mor decât să mai iau acest medicament!”
Lottie, sora lui Kate Moss, a ajuns la spital după o supradoză de Ozempic: „Aș prefera să mor decât să mai iau acest medicament!”

Lottie, sora lui Kate Moss, a ajuns la spital după o supradoză de Ozempic: „Aș prefera să mor decât să mai iau acest medicament!”

FILM NOW Salma Hayek, intimidată de scena fierbinte cu Antonio Banderas, din Desperado:
Salma Hayek, intimidată de scena fierbinte cu Antonio Banderas, din Desperado: "Nu era în scenariu. Mi-a fost foarte greu"

Salma Hayek, intimidată de scena fierbinte cu Antonio Banderas, din Desperado: "Nu era în scenariu. Mi-a fost foarte greu"

DIGI WORLD Un YouTuber cu peste 5 milioane de abonați a slăbit mai mult de 100 kg. Cum și-a păcălit urmăritorii în ultimii doi ani să creadă că e încă obez
Un YouTuber cu peste 5 milioane de abonați a slăbit mai mult de 100 kg. Cum și-a păcălit urmăritorii în ultimii doi ani să creadă că e încă obez

Un YouTuber cu peste 5 milioane de abonați a slăbit mai mult de 100 kg. Cum și-a păcălit urmăritorii în ultimii doi ani să creadă că e încă obez

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
DIGI SPORT Ion Țiriac l-a dat de gol pe Ilie Năstase. ”Am auzit că a divorțat. E cel mai fericit om de pe planetă”
Ion Țiriac l-a dat de gol pe Ilie Năstase. ”Am auzit că a divorțat. E cel mai fericit om de pe planetă”
DIGI FM Dan Negru, despre prima zi de școală a copiilor lui: „Eu nu sunt entuziasmat din cauza ghiozdanelor pe care le poartă iar în spate”
Dan Negru, despre prima zi de școală a copiilor lui: „Eu nu sunt entuziasmat din cauza ghiozdanelor pe care le poartă iar în spate”
UTV (VIDEO) Jon Bon Jovi a salvat o femeie care era pe punctul de a sari de pe un pod din Nashville
(VIDEO) Jon Bon Jovi a salvat o femeie care era pe punctul de a sari de pe un pod din Nashville