Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA ED SHEERAN - FOR MY HAND

Raluca, fosta solistă a trupei Angels, despre viața cu cinci copii: „Fără bone, fără ajutoare!”. Câți bani o costă rechizitele, în 2024

Raluca Angel și cei cinci copii ai săi/ Foto: Facebook
Raluca Angel și cei cinci copii ai săi/ Foto: Facebook

Raluca Angel, fosta solistă a trupei Angels, și-a schimbat prioritățile în ultimii ani, punând pe primul loc viața de familie. Artista, acum în vârstă de 38 de ani, este mândra mamă a cinci copii și a decis să se retragă temporar din lumina reflectoarelor pentru a se dedica în întregime rolului de mamă.

Într-un interviu oferit recent, Raluca a împărtășit detalii despre viața sa de zi cu zi și provocările pe care le întâmpină în creșterea copiilor. Ea a explicat că decizia de a se retrage din cariera muzicală pentru o perioadă a venit natural, având în vedere nevoile familiei sale.

Citește și: Raluca ex-Angels, despre viața cu cinci copii: "E o bucurie mare să fie casa plină". Câți bani se duc pe mâncare la fiecare 2-3 zile

„Fanii mei nu sunt dezamăgiți de decizia mea, pentru că ei mă cunosc și știu că pentru mine familia este și va fi mereu prioritate. Își doresc să revin pe scenă și mă impresionează mesajele lor. Cu toate acestea, pentru mine, copiii și familia sunt pe primul loc”, a declarat artista pentru Click!.

Una dintre provocările pe care Raluca le întâmpină este gestionarea unei familii numeroase fără ajutor extern. Ea și soțul ei se ocupă singuri de creșterea copiilor și de întreținerea gospodăriei. „Nu am un copil sau doi, am cinci, fără bone, fără alte ajutoare. Părinții noștri sunt ocupați cu afacerile și viața lor, așa că nu pot fi mereu prezenți. Totuși, când e nevoie, sunt mereu aproape de noi, dar nimic nu poate înlocui o mamă care se dedică familiei”, a mai spus Raluca.

Raluca Angel, despre cheltuielile pentru nou al școlar

Pregătirile pentru noul an școlar reprezintă o provocare financiară semnificativă pentru Raluca. Ea a dezvăluit că rechizitele, îmbrăcămintea, încălțămintea și activitățile extrașcolare pentru cei cinci copii ajung la „zeci de milioane” de lei. „Fiecare copil are nevoie de rechizite, haine noi, și participă la activități extrașcolare precum pian, chitară, fotbal și meditații. În plus, petrecem fiecare weekend împreună, în familie, ceea ce ne unește și mai mult”, a explicat Raluca.

Citește și: Cum arată Raluca de la Angels la 34 de ani. Cântăreața este la fel de frumoasă și se mândrește cu 5 copii superbi

Raluca și-a exprimat susținerea pentru noul regulament școlar, care impune purtarea de ținute decente la cursuri. „Copiii trebuie să învețe să fie sociabili, creativi și să își facă datoria de a învăța. Decența trebuie să îi ghideze toată viața, nu doar la școală”, a spus ea.

Deși Raluca a luat o pauză de la muzică, ea nu a renunțat definitiv la cariera sa. Intenționează să revină în lumina reflectoarelor în viitorul apropiat. „Nu am renunțat la muzică, doar am luat o pauză de câteva luni. În curând, mă voi întoarce pe scenă, dar începând de anul viitor, oamenii mă vor vedea mai des”, a promis artista.

Galerie foto

Top citite
01 "Manus x Machina: Fashion In An Age Of Technology" Costume Institute Gala
Beyonce spune că nu este ușor să crești trei copii: „Ai nevoie de multă răbdare, am încercat să le oferim o viață cât mai normală!”
02 Selena Gomez/ Profimedia
Selena Gomez a dezvăluit că nu poate face copii, din cauza problemelor de sănătate: „Mi-ar pune viața în pericol”
03 The BRIT Awards 2022 - Show
Câți copii are Ed Sheeran. Soția lui a fost diagnosticată cu cancer în timpul ultimei sarcini
04 Madonna
Madonna, imagini rare de la petrecerea de ziua ei. Cum a fost fotografiată cu fiul ei, care spunea că trăiește pe străzi
05 Rihanna și A$AP Rocky, împreună cu cei doi fii ai lor/ Profimedia
Cum arată vacanțele Rihannei de când a devenit mamă. Artista, surprinsă pe o plajă din Barbados cu ASAP Rocky și cei doi copii ai lor
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
DJ Armin Van Buuren
Cum arată familia lui Armin van Buuren. DJ-ul olandez are 2 copii

Născut în ziua de Crăciun, în 1976, Armin van Buuren este unul dintre cei mai cunoscuți și bogați DJ din lume. Pe cât de expansiv este în ceea ce privește latura profesională a vieții sale, pe atât de discret este cu cea personală. Armin van Buuren are o familie superbă, de care este tare mândru și care reprezintă totul lui.

Rihanna
Rihanna, despre cea mai mare provocare pe care a întâmpinat-o după cele două sarcini. Artista a cedat: „Este suficient!”

Rihanna se bucură în prezent de rolul de mamă, care a făcut cea mai fericită, însă noua sa viața nu a fost lipsită de provocări. Artista în vârstă de 36 de ani a dezvăluit una dintre cele mai mari provocări cu care s-a confruntat după cele două nașteri, mărturisind că nu se aștepta să-i cadă atât de mult păr.

Rihanna/ Profimedia
Rihanna, protagonista unui pictorial îndrăzneț. După două nașteri, artista arată fabulos: „Nu eram pregătiți pentru asta!”

Rihanna și-a cucerit din nou fanii cu un pictorial incendiar pentru noua sa colecție de lenjerie intimă Fenty „Savage Signature Script”, demonstrând că frumusețea și sex-appealul ei sunt de necontestat.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Faux pas major la premiile Emmy. Rita Ora și Eiza Gonzalez, în ținute aproape identice. Cum a salvat situația cântăreața
Faux pas major la premiile Emmy. Rita Ora și Eiza Gonzalez, în ținute aproape identice. Cum a salvat situația cântăreața

Faux pas major la premiile Emmy. Rita Ora și Eiza Gonzalez, în ținute aproape identice. Cum a salvat situația cântăreața

FILM NOW Sofia Vergara, lady in red, într-o rochie care i-a pus în valoare senzualitatea: roșie, cu corset, decoltată și mulată
Sofia Vergara, lady in red, într-o rochie care i-a pus în valoare senzualitatea: roșie, cu corset, decoltată și mulată

Sofia Vergara, lady in red, într-o rochie care i-a pus în valoare senzualitatea: roșie, cu corset, decoltată și mulată

DIGI WORLD Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”
Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit
Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit

DIGI LIFE Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
DIGI SPORT FOTO Transformare radicală! ”Bestia” avea 143 de kilograme, dar a ajuns de nerecunoscut: ”Oamenii sunt îngrijorați”
FOTO Transformare radicală! ”Bestia” avea 143 de kilograme, dar a ajuns de nerecunoscut: ”Oamenii sunt îngrijorați”
DIGI FM Un vlogger român, uimit de ce a găsit într-un supermarket din Ucraina, aproape de granița cu Rusia: „Este foarte interesant!”
Un vlogger român, uimit de ce a găsit într-un supermarket din Ucraina, aproape de granița cu Rusia: „Este foarte interesant!”
UTV Premiile Emmy 2024. Cele mai spectaculoase tinute de pe covorul rosu
Premiile Emmy 2024. Cele mai spectaculoase tinute de pe covorul rosu