Bucuresti | 102,8FM KRISS KROSS AMSTERDAM - QUEEN OF MY CASTLE

Primele imagini cu Hailey Bieber după ce soțul ei a anunțat că are probleme de sănătate. Tânăra, răvășitoare într-o rochie scurtă

Hailey Bieber/ Profimedia
Hailey Bieber/ Profimedia

Hailey, soția lui Justin Bieber, a fost fotografiată pe străzile din New York și a întors privirile celor din jur, întrucât și-a etalat picioarele lungi într-o rochie sacou super scurtă.

În vârstă de 25 de ani, Hailey Bieber a fost surprinsă în timp ce pleca de acasă pentru a lua cina la Nobu, un restaurant celebru din New York.

Îmbrăcată într-o rochie sacou scurtă, pusă în valoare de un decolteu adânc, Hailey Bieber a arătat perfect. Ținuta ei a fost completată de niște cercei supradimensionați și de niște brățări aurii, precum și de niște sandale cu tocuri înalte.

Primele imagini cu Hailey Bieber după ce soțul ei a anunțat că are probleme de sănătate

Primele imagini cu Hailey Bieber după ce soțul ei a anunțat că are probleme de sănătate / Profimedia Images

Citește și: Justin Bieber, noi declarații după ce a dezvăluit că suferă de paralizie facială din cauza unui sindrom: ”Știu că Iisus este cu mine!”

Imaginile cu Hailey Bieber vin la scurt timp după ce soțul ei, Justin Bieber, a dezvăluit că se confruntă cu paralizie facială din cauza sindromului Ramsay Hunt.

Citește și: Justin Bieber, moment de sinceritate: ”Am avut o cădere emoțională când am descoperit că mariajul nu-mi rezolvă problemele!”

Potrivit Daily Mail, rochia purtată de Hailey este semnată Saint Laurent și face parte din colecția de primăvară 2022, prețul ei fiind de peste 2.000 de lire sterline.

Primele imagini cu Hailey Bieber după ce soțul ei a anunțat că are probleme de sănătate

Primele imagini cu Hailey Bieber după ce soțul ei a anunțat că are probleme de sănătate / Profimedia Images

Justin Bieber și-a anulat concertele din cauza paraliziei faciale

Justin Bieber a postat vineri pe Instagram o scurtă înregistrare în care explică faptul că a contactat un virus "destul de grav" care i-a paralizat jumătate din faţă şi l-a determinat să-şi anuleze concertele de la Toronto şi Washington D.C. din cursul acestei săptămâni, transmite revista Variety.

Starul de origine canadiană a precizat că suferă de sindromul Ramsay Hunt, un sindrom provocat de o infecţie virală şi care afectează nervul facial, putând produce paralizie facială.

"Aşa cum puteţi vedea, acest ochi nu clipeşte, nu pot zâmbi decât cu jumătate de gură. Această nară nu se mişcă. Jumătate din faţa mea este paralizată. Pentru cei care se simt frustraţi că am anulat următoarele mele concerte, este evident că nu sunt în stare să le susţin. Este o chestiune destul de gravă, după cum puteţi vedea", le-a transmis el fanilor.

Justin Bieber a anulat concerte din cauza unei paralizii care îi afectează jumătate din faţă

Justin Bieber a anulat concerte din cauza unei paralizii care îi afectează jumătate din faţă / Profimedia Images

Citește și: Justin Bieber, îndrăgostit total de Hailey Bieber. Gestul senzual făcut de artist la premiile Grammy 2022

"Voi reveni la normal. Va fi nevoie de timp şi nu ştim de cât timp va fi nevoie, dar va fi ok (...) Iar între timp, am să mă odihnesc", a mai adăugat el, potrivit Agerpres.ro.

Sindromul Ramsay Hunt (de asemenea, cunoscut sub numele de "Herpes zoster oticus") este o infecţie cu virusul varicelozosterian, din familia virusurilor herpetice şi afectează nervul facial. Sindromul Ramsay Hunt este de obicei asociat cu o erupţie roşie şi vezicule în interiorul sau în jurul urechii şi timpanului şi, uneori, pe cerul gurii sau limbă. Aceasta este cauzată de reactivarea virusului herpes zoster care a provocat anterior varicela la pacient. În plus faţă de zona zoster, sindromul Ramsay Hunt poate provoca paralizie facială şi pierderea auzului în urechea afectată.

Galerie foto

Top citite
01 Justin Bieber și Hailey/ Profimedia
S-a aflat data de naștere a fiului lui Justin Bieber și al lui Hailey. Cine i-a dat de gol: „La doar o zi distanță”
02 Justin Bieber on social media
Dezvăluiri despre Hailey și Justin Bieber după nașterea primului lor copil: „Sunt extrem de entuziasmați!”
03 *EXCLUSIVE* Justin Bieber and Hailey coordinate in red for date night at The Nice Guy
Justin Bieber şi Hailey Bieber au devenit părinţi. Ce nume au ales pentru primul lor copil
04 Justin Bieber Arrives At Waldorf Astoria In Beverly Hills - 8 Aug 2024
Justin Bieber, aproape de nerecunoscut, fotografiat în fața unui hotel popular în rândul vedetelor. Artistul va deveni curând tată
05 *EXCLUSIVE* Justin Bieber and Hailey coordinate in red for date night at The Nice Guy
Justin Bieber, „izolat” și „nefericit”. Ce s-ar întâmpla de fapt în căsnicia lui cu Hailey
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
selena-gomez-justin-bieber-cut
Selena Gomez susține că era „deprimată” în timp ce se întâlnea cu Justin Bieber. Ce spune artista despre relația cu Benny Blanco

Selena Gomez a dezvăluit recent că a fost „atât de deprimată” în perioada în care era cunoscută drept „It Girl” și se întâlnea cu Justin Bieber. Cântăreața, acum în vârstă de 32 de ani, este mult mai fericită alături de actualul ei iubit, producătorul de muzică Benny Blanco, în vârstă de 36 de ani, cu care se întâlnește din iunie 2023.

*EXCLUSIVE* Date Night! Justin & Hailey Bieber are fashionable as they step out to dinner in Beverly Hills
Adevărul despre relația dintre Hailey și Justin Bieber. Cum se pregătesc aceștia înainte să devină părinți

Relația dintre Hailey și Justin Bieber este mai puternică ca niciodată, iar cei doi așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a primului lor copil.

Hailey Bieber/ Foto: Instagram
Motivul pentru care Hailey Bieber și-a ascuns sarcina timp de șase luni. Soția lui Justin a dezvăluit totul: „Îmi doream libertate”

Hailey Bieber și-a etalat cu mândrie burtica de gravidă și a vorbit despre dieta specială pe care o are în timpul sarcinii, dar și despre simptomele cu care s-a confruntat până acum, într-un interviu acordat revistei W. Modelul în vârstă de 27 de ani a explicat și motivul pentru care și-a ținut sarcina secretă până la șase luni.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale
Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale

Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale

FILM NOW Puștiul din
Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

DIGI WORLD Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins
Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
DIGI SPORT Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina
Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina
DIGI FM O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
UTV ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale
ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale