Bucuresti | 102,8FM JAX JONES - ALL DAY AND NIGHT

[POZE] De Dragobete Sara si Vintila au fost ospatari chiar in Piata Universitatii!

poze-de-dragobete-sara-si-vintila-au-fost-ospatari-chiar-in-piata-universitatii

De Dragobete, ProFM si-a premiat ascultatorii cu o cina spectaculoasa, chiar in Piata Universitatii, servita de matinalii Sara si Vintila.

Andreea si Ovidiu, castigatorii concursului de la ProFM, au trimis pe adresa alarma @ profm.ro o fotografie si povestea lor de dragoste si asa s-au trezit la o masa asezata fix in centrul Capitalei, unde ospatari erau chiar DJ-ii ProFM, Sara si Vintila.

Cei doi indragostiti au marturisit ca experienta a fost cu totul deosebita, au petrecut o seara de care isi vor aduce aminte intotdeauna si, nu in ultimul rand, au fost foarte multumiti de serviciile celor doi "ospatari".

"Andreea si Ovidiu au fost curajosi ca au acceptat aceasta provocare si ma bucur ca le-am organizat o seara pe care n-o vor uita prea curand. In plus, am fost niste ospatari exemplari, nu am asteptat nici un bacsis", a povestit Sara. Pe langa cina, cuplul a avut parte si de o demonstratie din partea lui Vintila, care a inceput sa jongleze cu sticle si farfurii.

"Prin '92 -'93 am lucrat intr-un restaurant mexican din Anglia. Lucram atat in bar, cat si in bucatarie, iar pentru ca totul era deschis, iar clientii puteau vedea ce se intampla acolo, trebuia sa fii extrem de atent si creativ, pentru a-i impresiona. Intre timp mi-am mai pierdut insa din dexteritate. Oricum, mi-ar fi placut sa fiu in locul lor si sa am ocazia sa iau masa intr-un loc neconventional", a povestit George Vintila.

VEZI IN GALERIA FOTO A STIRII MAI MULTE POZE CU CEI DOI DJ... LA DATORIE!

Experimentează istoria pământului ca o aventură dinamică și captivantă. Urmărește duminică de la 21:00 Minunile Pământului, pe Digi World. Hai să vezi în Digi Online!

Top citite
01 Nevada Childhood Cancer Foundation Britney Spears Campus Grand Opening
Britney Spears, motivul pentru care postează fotografii nud în mediul online: „Oamenii nu înțeleg”
02 george vintila
George Vintilă, unul dintre oamenii de bază de la PROFM, vizită-surpriză la aniversarea de 29 de ani a postului. Cu ce se ocupă acum
03 Smiley și Gina Pistol
Gina Pistol și Smiley, imagine emoționantă cu o săptămână înainte să devină părinți. Fanii, impresionați: ”Să vă iubiți mereu!”
04
Alina Laufer, în continuare internată în spital după ce a născut prematur. Soțul ei, mesaj de Dragobete: ”Te aștept acasă cu cei doi bebei!”
05 Anna Lesko
Anna Lesko, într-o bluză transparentă de Dragobete: ”Există o luptă continuă pentru dominare!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
shawn-mendes-hailey-baldwin-met-gala-hepta
Fosta iubită a lui Shawn Mendes a şters pozele cu ei de pe Instagram după ce s-a întors la Justin Bieber

Shawn Mendes a simţit pe pielea lui "efectul Bieber". Este atunci când iubita ta se întoarce la fostul partener care se întâmplă să fie Justin Bieber. Au mai păţit-o şi alţii, printre care The Weeknd.

selena-gomez-justin-bieber-jamaica-header
Pozele care-i dau de gol! Cum au fost surprinşi Selena Gomez şi iubitul ei în Jamaica

S-a vorbit foarte mult despre faptul că Selena Gomez şi Justin Bieber formează din nou un cuplu. Cei doi au încercat să-şi ţină relaţia la distanţă de ochii curioşilor, dar de multe ori nu prea reuşesc.

download
George Vintilă și Virgil Batista, DJ-i în pupitrul Nuit Sociale #VingtQuatre

Brandul de evenimente Nuit Sociale a implinit 24 de editii si a dedicat acesta editie aniversarii a 24 de ani de ProFM.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum arată camera Irinei Columbeanu din America. Locuiește în casa lui Mr. Pink, iubitul mamei sale
Cum arată camera Irinei Columbeanu din America. Locuiește în casa lui Mr. Pink, iubitul mamei sale

Cum arată camera Irinei Columbeanu din America. Locuiește în casa lui Mr. Pink, iubitul mamei sale

FILM NOW Cum arată și ce face astăzi Frances Fisher, mama lui Rose din „Titanic”. Actrița are o fiică împreună cu Clint Eastwood
Cum arată și ce face astăzi Frances Fisher, mama lui Rose din „Titanic”. Actrița are o fiică împreună cu Clint Eastwood

Cum arată și ce face astăzi Frances Fisher, mama lui Rose din „Titanic”. Actrița are o fiică împreună cu Clint Eastwood

DIGI WORLD Care sunt alimentele și băuturile care ar putea reduce riscul de apariție a demenței. Nu sunt dificil de introdus în dietă
Care sunt alimentele și băuturile care ar putea reduce riscul de apariție a demenței. Nu sunt dificil de introdus în dietă

Care sunt alimentele și băuturile care ar putea reduce riscul de apariție a demenței. Nu sunt dificil de introdus în dietă

DIGI ANIMAL WORLD O vulpe și un bursuc, prietenii neobișnuiți ai unui câine. Imaginile adorabile te vor topi
O vulpe și un bursuc, prietenii neobișnuiți ai unui câine. Imaginile adorabile te vor topi

O vulpe și un bursuc, prietenii neobișnuiți ai unui câine. Imaginile adorabile te vor topi

DIGI LIFE Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
DIGI SPORT Se naște o nouă forță în România? Are peste 200.000.000 de euro și a anunțat ce echipă vrea să preia
Se naște o nouă forță în România? Are peste 200.000.000 de euro și a anunțat ce echipă vrea să preia
DIGI FM Reacția PSD și USR după introducerea proiectului PNL în Parlament prin care Iohannis poate să ajungă senator
Reacția PSD și USR după introducerea proiectului PNL în Parlament prin care Iohannis poate să ajungă senator
UTV Cheloo (Parazitii): De la scena la afaceri profitabile – cum a transformat succesul muzical in milioane de lei
Cheloo (Parazitii): De la scena la afaceri profitabile – cum a transformat succesul muzical in milioane de lei