Bucuresti | 102,8FM VENGER pana la 4 cu VENGER EMAA - IN ALTE VIETI (NEW PW)

Anda Adam feat. What's UP - Marul lui Adam (Official Video)

anda adam

Anda si What's UP au cantat piesa "Marul lui Adam" in cadrul evenimentului muzical Media Music Awards, marti, 3 octombrie, in Bucuresti si au surprins publicul cu avanpremiera colaborarii lor.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Top citite
01 What’s Up și Micky/ Foto: Instagram
Ce diferență de vârstă este între What’s Up și soția lui, Micky: „Prea tânără pentru mine”
02 anda adam inundatii dubai
Anda Adam a filmat de la etajul 28 furtuna din Dubai și străzile inundate pe care oamenii și-au abandonat mașinile de lux
03 What's UP
What's UP s-a căsătorit în mare secret. De ce i-a anunțat pe invitați cu doar o seară înainte de eveniment: "Credeau că-i iau la mișto"
04 What’s UP/ Foto: Instagram
Motivul pentru care What’s UP nu poate să aibă permis de conducere: „Sunt dependent de taxi”
05 andra si what's UP
Andra e artista care i-a schimbat viața lui What's UP. Cum l-a ajutat aceasta să-și urmeze visul de a face muzică
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
anda adam
Anda Adam, criticată după ce a apărut pe pârtie cu salopeta descheiată și decolteul la vedere: "În 2023 nu mai merge cu poze din astea"

Anda Adam și-a pus fanii în cap cu cea mai recentă postare pe Instagram, în care apare la munte, pe pârtie, îmbrăcată într-o salopetă într-o nuanță tare de roșu-portocaliu. Nici înconjurată de zăpadă, cântăreața de 42 de ani nu a renunțat la decolteu. Modul în care s-a pozat, dar și faptul că și-a editat pozele nu le-a căzut bine prietenilor de pe rețelele sociale.

anda adam
Anda Adam, spectaculoasă într-un costum de baie minuscul și foarte decoltat, în mijlocul unei piscine cu spumă: "Ești perfectă!"

Anda Adam este preocupată de felul în care arată, are în garderobă cele mai scumpe haine și accesorii, dar merge des și la sala de sport pentru a se asigura că e în cea mai bună formă fizică și că arată perfect în costum de baie. Recent, solista de 42 de ani și-a surprins fanii cu o imagine provocatoare direct de la piscină.

What's UP
What's UP lansează continuarea hitului „Taxi": „Ruine"

La 8 ani de la „Taxi", super hitul fredonat de toată țara, What's UP revine cu partea a doua a poveștii și lansează „Ruine", o piesă despre dragostea și durerea ce rămân atunci când persoana iubită pleacă. Pentru „Ruine", artistul a colaborat din nou cu Marius Moga, producătorul din spatele multor single-uri de succes ce au cucerit clasamentele muzicale.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Prințesa Martha Louise și controversatul ei soț, paradă de declarații de iubire, după luna de miere:
Prințesa Martha Louise și controversatul ei soț, paradă de declarații de iubire, după luna de miere: "Meriți tot ce e mai bun în viață"

Prințesa Martha Louise și controversatul ei soț, paradă de declarații de iubire, după luna de miere: "Meriți tot ce e mai bun în viață"

FILM NOW John Travolta era obsedat de „faimă” și nu-și învăța replicile. Dezvăluirile neașteptate ale regizorului filmului „Get Shorty”
John Travolta era obsedat de „faimă” și nu-și învăța replicile. Dezvăluirile neașteptate ale regizorului filmului „Get Shorty”

John Travolta era obsedat de „faimă” și nu-și învăța replicile. Dezvăluirile neașteptate ale regizorului filmului „Get Shorty”

DIGI WORLD O dieteticiană care lucrează cu bolnavi de cancer, despre alimentele și băuturile pe care nu le consumă deloc. Când devine cafeaua periculoasă pentru sănătate
O dieteticiană care lucrează cu bolnavi de cancer, despre alimentele și băuturile pe care nu le consumă deloc. Când devine cafeaua periculoasă pentru sănătate

O dieteticiană care lucrează cu bolnavi de cancer, despre alimentele și băuturile pe care nu le consumă deloc. Când devine cafeaua periculoasă pentru sănătate

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
DIGI SPORT Emma Răducanu a trecut la o mașină românească, de 25 de ori mai ieftină decât precedenta, și a avut o surpriză uriașă
Emma Răducanu a trecut la o mașină românească, de 25 de ori mai ieftină decât precedenta, și a avut o surpriză uriașă
DIGI FM Mădălina Ghenea a apelat la instanță după ce a fost hărțuită online de o persoană necunoscută: “Mi-a provocat o stare gravă de anxietate și teamă”
Mădălina Ghenea a apelat la instanță după ce a fost hărțuită online de o persoană necunoscută: “Mi-a provocat o stare gravă de anxietate și teamă”
UTV Randi a fost prins drogat la volan. Artistul a refuzat testarea, dar analizele INML au confirmat consumul de droguri
Randi a fost prins drogat la volan. Artistul a refuzat testarea, dar analizele INML au confirmat consumul de droguri