Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA ALINA EREMIA - VINERI 13

Paula Seling, răvășitoare într-o rochie cu un decolteu de invidat. Cântăreața este într-o formă de invidiat la 45 de ani

paula seling
Paula Seling / Facebook

Paula Seling este extrem de discretă când vine vorba de viața ei personală și a preferat mereu să nu „iasă” din tipare nici când a venit vorba de alegeri vestimentare, însă recent și-a surprins prietenii virtuali.

Dacă de cele mai multe ori optează pentru ținute elegante, care nu lasă prea mult la vedere, de curând Paula Seling, în vârstă de 45 de ani, a făcut publică o fotografie în care pare într-o cameră de hotel, fiind îmbrăcată într-o rochie din satin, mulată pe corp și pusă în valoare de un decolteu imposibil de ignorat.

Citește și: Paula Seling, declarații la un an de la divorțul de Radu Bucura: „E un gen de iubire care nu dispare niciodată”

Artista și-a completat ținuta cu un colier, o brățară și câteva inele, iar fanii nu au putut să nu observe machiajul impecabil ce-i pune în valoare trăsăturile fizice. De asemenea, ea poartă la mână un ceas.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Cea mai frumoasă româncă!”, a comentat un prieten virtual.

„Radiezi”, „Arăți foarte bine!”, au fost alte comentarii lăsate de prietenii virtuali.

Citește și: Fiica Paulei Seling își dorește un frate sau o soră. Ce spune artista despre un al doilea copil: „Eu nu cred că dragostea se împarte”

Paula Seling a recunoscut că s-a despărțit de soț în decembrie 2022

paula seling si sotul ei

Paula Seling s-a căsătorit în 2005 cu Radu Bucura. / Foto: arhivă personală

"Din 13 aprilie suntem pe drumuri separate. Personal, am considerat un eşec faptul că am ajuns aici, însă probabil că toate lucrurile au un rost. Perioada a fost cumplit de grea. M-am refugiat în muncă. Vă asigur că nici unul nu a greşit cu nimic. Pur şi simplu, nişte diferenţe de percepţie asupra vieţii s-au adâncit în timp. Odată cu maturizarea noastră am înţeles cine suntem şi că ne datorăm unul altuia să ne oferim posibilitatea de a găsi, fiecare, locul şi lumina de care are nevoie. Este o dovadă de iubire să faci acest gest, atunci când realizezi că poate nu eşti ceea ce omul tău are nevoie. Cred că viaţa ne-a oferit nişte provocări mai mari decât am putut noi duce. Asta nu înseamnă că nu mai suntem o familie în creşterea copilului nostru. Vom face tot ce putem să o creştem simţind că suntem o celulă a iubirii, toţi trei, indiferent ce se întâmplă", a spus Paula Seling pentru Viva.

Citește și: Fiica Paulei Seling își dorește un frate sau o soră. Ce spune artista despre un al doilea copil: „Eu nu cred că dragostea se împarte”

Galerie foto

Top citite
01 paula seling
Paula Seling, despre relația cu fostul soț, la doi ani de la divorț: „Suntem conștienți că un copil are nevoie și de mamă, și de tată”
02 Paula Seling, despre întâlnirea cu fiica ei
Paula Seling, mesaj emoționant dedicat fiicei ei, care tocmai a împlinit zece ani: „Îți mulțumim că ne-ai ales să îți fim părinți”
03 Paula Seling
Paula Seling a împlinit 45 de ani. Ce i-ar spune azi „copilei cu ochi plini de speranță și de visuri”
04 paula seling si fiica ei
Fiica Paulei Seling își dorește un frate sau o soră. Ce spune artista despre un al doilea copil: „Eu nu cred că dragostea se împarte”
05 paula seling
Paula Seling, declarații la un an de la divorțul de Radu Bucura: „E un gen de iubire care nu dispare niciodată”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Paula Seling, fiică întâlnire
Fiica Paulei Seling, întâlnire cu Dorian Popa. Cum a decurs totul a impresionat-o pe artistă, iar imaginile sunt virale

Paula Seling a așteptat mai bine de șase ani până să dezvăluie că a adoptat o fetiță, iar acum i-a oferit Elenei o surpriză pe cinste, pe care micuța și-a dorit-o foarte mult, după cum a mărturisit artista.

Paula Seling
Paula Seling, mesaj emoționant în ziua în care fiica ei a început școala. Artista a adoptat-o pe Elena în urmă cu mai bine de șase ani

A trecut aproape un an de când Paula Seling a dezvăluit că a adoptat o fetiță, iar acum artista a marcat prima zi de școală a fiicei ei printr-un mesaj emoționant.

paula seling si sotul ei
Ce a răspuns Paula Seling atunci când a fost întrebată dacă își dorește o relație după divorțul de Radu Bucura: „Da, de ce nu?”

Paula Seling și Radu Bucura au divorțat după 17 ani de căsnicie, iar acum, la aproape un an de când s-a aflat că aceștia nu mai sunt împreună, artista a vorbit despre o nouă relație.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Kate Middleton, criticată pentru felul în care a anunțat că a terminat chimioterapia: „A făcut totul în stilul Meghan Markle”
Kate Middleton, criticată pentru felul în care a anunțat că a terminat chimioterapia: „A făcut totul în stilul Meghan Markle”

Kate Middleton, criticată pentru felul în care a anunțat că a terminat chimioterapia: „A făcut totul în stilul Meghan Markle”

FILM NOW Jennie Garth, Kelly din
Jennie Garth, Kelly din "Beverly Hills", despre durerile secrete din ultimii ani. Două operații, infertilitate și despărțirea de soț

Jennie Garth, Kelly din "Beverly Hills", despre durerile secrete din ultimii ani. Două operații, infertilitate și despărțirea de soț

DIGI WORLD Un YouTuber cu peste 5 milioane de abonați a slăbit mai mult de 100 kg. Cum și-a păcălit urmăritorii în ultimii doi ani să creadă că e încă obez
Un YouTuber cu peste 5 milioane de abonați a slăbit mai mult de 100 kg. Cum și-a păcălit urmăritorii în ultimii doi ani să creadă că e încă obez

Un YouTuber cu peste 5 milioane de abonați a slăbit mai mult de 100 kg. Cum și-a păcălit urmăritorii în ultimii doi ani să creadă că e încă obez

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit
Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit

DIGI LIFE Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
DIGI SPORT 140 de milioane € pentru noua
140 de milioane € pentru noua "bijuterie" din România! Al doilea cel mai mare stadion din țară, după Arena Națională
DIGI FM Povestea hilară a unui american stabilit în România care a confundat un semn de taxi
Povestea hilară a unui american stabilit în România care a confundat un semn de taxi
UTV Sean Penn are o noua iubita. Cine este Valeria Nicov, moldoveanca in varsta de 26 de ani alaturi de care a fost surprins actorul pe strazile din Madrid
Sean Penn are o noua iubita. Cine este Valeria Nicov, moldoveanca in varsta de 26 de ani alaturi de care a fost surprins actorul pe strazile din Madrid