Bucuresti | 102,8FM VENGER pana la 4 cu VENGER TIM BERG - 2010 - SEEK ROMANCE (PRO FM EDIT 2)

(P) Akua Naru, concert de excepție la Arome22, susținut de glo™

concert-08847

Celebra artistă Akua Naru a electrizat publicul la sfârșitul lunii septembrie, cu un concert intim ținut în cadrul conceptului Arome Grooves, susținut de glo™.

Recunoscută pentru fuziunea captivantă de hip-hop, jazz și poezie, Akua Naru a urcat pe scena de la Arome 22 alături de Jakeya, cele două reușind să-și încânte fanii din România cu un spectacol pe cinste, care nu va fi uitat prea curând.

Ne-a bucurat enorm să vedem cum au îmbrățișat energia locului, cum s-au lăsat inspirate de creativitatea și esența proiectului nostru video. Fiecare detaliu a fost perfect – de la echipa de producție și video la nivelul de ospitalitate pe care l-au simțit la fiecare pas. Ne-au spus că au simțit ceva aparte și că vor să ne ofere, în schimb, cea mai bună interpretare.

Acest prim episod ne-a arătat că, pentru a crea ceva cu adevărat valoros, trebuie să aducem artiști internaționali care să rezoneze cu energia locului.

Seara magică pe care am trăit-o a fost un moment în care am simțit că Arome 22 a devenit exact ce ne doream – un statement construit cu pasiune, muncă și dragoste de-a lungul anilor, alături de toți cei care au fost lângă noi”, a declarat Mirel Olaru, co-fondator Arome 22, acesta precizând că Akua și-a exprimat dorința de a filma aici următorul videoclip.

„M-a surprins mult locul – m-a surprins mult energia lui – e feeric. Mi-a plăcut că am reușit să mă conectez cu oamenii, cu spațiul și cu emoțiile noastre – și aici mă refer la oamenii din trupă. Au fost niște conversații WOW – sunt super recunoscătoare că am putut fi acolo. Concertul a fost superb, energia Jakeyei a fost incredibil? – au ele (ea și Akua Naru) o conexiune magnetică, mi-au dat lacrimile de emoție.”, a precizat și Alina Grigorescu, fotograful evenimentului.

„Reflectând la weekendul petrecut la malul mării alături de prieteni și la concertul plin de suflet al Akua Naru și al trupei sale… povestea ei poetică și ritmurile captivante ne-au fermecat, amplificând experiența și aducând o rezonanță emoțională profundă.

Acest weekend a fost o combinație perfectă de muzică, prietenie și frumusețea naturii, lăsându-ne pe toți revigorați și inspirați. Abia aștept următorul eveniment!”, a mărturisit și Adina Grapa - designer vestimentar, parte din publicul concertului cu Akua Naru @ Arome22.

Akua Naru, impresionată de evenimentul din România

Chiar și celebra artistă s-a declarat cucerită de atmosfera de la concertul desfășurat pe malul mării.

„Arome22 a fost magic. Compania, mâncarea, cazarea, locația – faptul că am avut câteva zile înainte de spectacol doar pentru a absorbi energia și vibrația a fost un dar pentru mine și a vedea cum muzica a putut atinge publicul în acel loc a fost ceva foarte special. Am susținut mii de spectacole la nivel global, dar acesta a ieșit în evidență și va rămâne cu mine pentru mult timp”, a spus ea.

Despre Arome22

Situat în Eforie Sud, Arome22 este un loc unic dedicat creativității și dezvoltării comunitare. Cu o istorie de transformare și inovare, Arome22 găzduiește evenimente culturale, ateliere și conferințe, oferind un spațiu versatil pentru exploratori culturali din întreaga lume. Arome22 este recunoscut pentru atmosfera sa intimă și autentică, unde fiecare detaliu este gândit pentru a încuraja conectarea profundă și schimbul de idei.

Despre glo™
PARAGRAPH AWAITED FROM glo™ BRAND TEAM

glo™ este un dispozitiv electronic ce se utilizează împreună cu consumabilele compatibile ce conțin nicotină, o substanță ce creează dependență. Este destinat consumatorilor peste 18 ani. Acest produs nu este lipsit de riscuri.

Galerie foto

 

Top citite
01 Glo1
Primul rave virtual care induce somnul participanților. Cine e DJ-ul care își adoarme publicul
02 asset 1_780x400 (1)
Așază-te confortabil, conectează-te și lasă-te purtat de muzica electronică spre tărâmul viselor profunde
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Kate Middleton și-a recăpătat zâmbetul, după anul greu traversat. Limbajul corporal la apariția cu prințul William arată ce uniți sunt
Kate Middleton și-a recăpătat zâmbetul, după anul greu traversat. Limbajul corporal la apariția cu prințul William arată ce uniți sunt

Kate Middleton și-a recăpătat zâmbetul, după anul greu traversat. Limbajul corporal la apariția cu prințul William arată ce uniți sunt

FILM NOW Cum arată Isabella Rossellini, fiica lui Ingrid Bergman și fosta soție a lui Martin Scorsese, la 38 de ani de la rolul din Blue Velvet
Cum arată Isabella Rossellini, fiica lui Ingrid Bergman și fosta soție a lui Martin Scorsese, la 38 de ani de la rolul din Blue Velvet

Cum arată Isabella Rossellini, fiica lui Ingrid Bergman și fosta soție a lui Martin Scorsese, la 38 de ani de la rolul din Blue Velvet

DIGI WORLD O dieteticiană care lucrează cu bolnavi de cancer, despre alimentele și băuturile pe care nu le consumă deloc. Când devine cafeaua periculoasă pentru sănătate
O dieteticiană care lucrează cu bolnavi de cancer, despre alimentele și băuturile pe care nu le consumă deloc. Când devine cafeaua periculoasă pentru sănătate

O dieteticiană care lucrează cu bolnavi de cancer, despre alimentele și băuturile pe care nu le consumă deloc. Când devine cafeaua periculoasă pentru sănătate

DIGI ANIMAL WORLD Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”
Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”

Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”

DIGI LIFE Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
DIGI SPORT A lăsat mașina primită de la Ion Țiriac în parcare, iar acum a spus ce lecție de viață a învățat după medalia de la JO
A lăsat mașina primită de la Ion Țiriac în parcare, iar acum a spus ce lecție de viață a învățat după medalia de la JO
DIGI FM Două femei au fost date jos dintr-un avion pe motiv că au refuzat să-și acopere bustul: „Ne-au tratat ca pe niște criminali”
Două femei au fost date jos dintr-un avion pe motiv că au refuzat să-și acopere bustul: „Ne-au tratat ca pe niște criminali”
UTV Pepe contesta acuzatiile Ralucai Pastrama: Batalia pentru custodia fetelor ajunge in instanta. „Daca ii dau fetele doua saptamani, nu stie ce sa faca cu ele”
Pepe contesta acuzatiile Ralucai Pastrama: Batalia pentru custodia fetelor ajunge in instanta. „Daca ii dau fetele doua saptamani, nu stie ce sa faca cu ele”