Bucuresti | 102,8FM INA WROLDSEN - STRONGEST

Oana Radu, în proces cu fostul soț: "Am făcut asta pentru că nu am reușit să mă înțeleg amiabil cu el. Cel mai bine legea va decide"

oana radu
Oana Radu / Foto: Facebook

Oana Radu l-a dat în judecată pe fostul ei soț, Cătălin Dobrescu, după ce nu a reușit să se înțeleagă cu el cu privire la împărțirea bunurilor. Solista și antrenorul de fitness au fost căsătoriți trei ani și au divorțat în 2023.

Oana Radu a cumpărat un apartament în timpul mariajului. După ce a decis să pună punct relației, lucrurile s-au complicat și cântăreața s-a văzut nevoită să plece din locuința pe care o împărțise cu soțul ei. Solista ar fi trebuit să rămână cu apartamentul și să-i dea niște bani fostului partener, în decurs de un an. Însă, el s-a răzgândit și, mai întâi, i-a cerut suma respectivă în șase luni, după care a decis să se multe înapoi în apartamentul pe care l-au împărțit. A refuzat să mai plece până când cântăreața nu-și plătește datoria. În plus, conform spuselor ei, nu-i permitea să vină cu mama sau cu prietena ei cea mai bună, în timp ce el aducea femei în casă. Solista a spus că a observat de atunci că i-au dispărut lucruri personale din casă, chiar și cadourile pe care fostul soț i le făcuse.

Citește și: Oana Radu continuă mărturisirile despre fostul soț: “Mie mi-a fost foarte mult timp frică de el după ce ne-am despărțit”

„A vrut o sumă pe care el a stabilit-o. Eu, ca să termin relația asta frumos, ca să scap, să fiu liniștită și ca să nu vând apartamentul, am zis că îi dau suma. Prima dată a zis că vrea banii în doi ani, după care într-un an, după care în șase luni (...) El voia să locuim împreună până când eu urma să îi dau banii, chiar dacă eram divorțați și am zis că nu am cum să dorm cu el în casă, pentru că ne certam. Ne certam foarte tare”, povestea Oana Radu, în primăvară.

Acum, vedeta a decis să apeleze la instanță pentru a tranșa problema apartamentului.

„Nu am pierdut niciodată apartamentul ca să îl recuperez. Eu și fostul meu soț am fost căsătoriți. În momentul în care ești căsătorit cu cineva, normal că bunurile pe care le dobândești în timpul căsătoriei sunt ale amândurora într-o anumită măsură. Am intentat un proces de partaj, care va stabili, la final, fiecare cât are de luat. Am făcut treaba asta pentru că nu am reușit să mă înțeleg amiabil cu fostul meu partener și am zis că cel mai bine legea va decide cine cât va lua, în cât timp îl va despăgubi unul pe celălalt. Dacă nu ne vom înțelege nici așa, se va vinde apartamentul și vom împărți, cu siguranță, banii, în funcție de procentul pe care îl va stabili instanța. Cam așa funcționează”, a povestit Oana Radu pe Instagram.

Citește și: Dezvăluirile Oanei Radu despre divorț și relația pe care o numește toxică și abuzivă: "Eu eram singura sursă de venit din familie"

Citește și: Oana Radu a simțit că nu e compatibilă cu fostul soț, dar tot s-a măritat: “Încercam să mă asigur că nu o să mai fiu abandonată”

Galerie foto

Top citite
01 oana radu
Oana Radu, dezvăluiri despre fostul ei iubit, care a murit după ce a fost incendiat: „Am rămas cu sechele de acum 5 ani”
02 Cardi B Cardi B
Cardi B este din nou însărcinată. Artista a făcut anunțul după ce a cerut divorțul de Offset 
03 Oana Radu și Cătălin Dobrescu / Foto: Instagram
Fostul soț al Oanei Radu, dezvăluiri despre noul iubit al artistei: „Mi-ar fi rușine. A fost Iuda!” De ce e revoltat Cătălin Dobrescu
04 Fosta soție a lui Julio Iglesias Jr
Cum s-a schimbat viața lui Charisse Verhaert după divorțul de Julio Iglesias Jr. Modelul și-a găsit dragostea în brațele unui dansator
05 Britney Spears și Sam Asghari/ Profimedia
Britney Spears, noi detalii după divorțul de Sam Asghari: „Nu voi mai fi niciodată cu un alt bărbat”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
EXCLUSIVE: Kim Kardashian, Jennifer Lopez and Ben Affleck, and more celebrities attend a celebration of life for J.R. Ridinger, and entrepreneur who passed away, in Miami
Jennifer Lopez amplifică zvonurile despre divorț cu atac subtil la adresa lui Ben în versurile unei melodii: „Nu o merită”

Jennifer Lopez și-a exprimat nemulțumirea față de Ben Affleck prin intermediul versurilor unei melodii, sugerând că soțul ei „nu o merită”. Artista de 54 de ani a alimentat speculațiile legate de o posibilă despărțire printr-o postare criptică pe rețelele sociale.

CRBL, surprins la un festival de la malul mării împreună cu presupusa sa iubită/ Foto: Instagram
CRBL, surprins la un festival de la malul mării împreună cu presupusa sa iubită. Femeia este cu 23 de ani mai tânără decât el

CRBL a fost surprins la unul dintre festivalurile de muzică care au loc la malul mării în această perioadă, însoțit de o tânără de 23 de ani, despre care se zvonește că ar fi noua sa iubită, după divorțul de Elena.

crbl
În ce relație a rămas CRBL cu fosta soție, Elena, după divorț: „În lume, divorțurile sunt doar despre înșelat”

După 16 ani de căsnicie, CRBL și Elena Viscu au surprins pe toată lumea anunțându-și divorțul, în ciuda aparențelor de cuplu solid și fericit. Recent, artistul a vorbit deschis despre relația actuală cu fosta sa soție și despre motivele despărțirii.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale
Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale

Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale

FILM NOW Puștiul din
Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

DIGI WORLD Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins
Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
DIGI SPORT Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina
Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina
DIGI FM O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
UTV ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale
ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale