Bucuresti | 102,8FM FAST BOY - FORGET YOU (NEW PW)

Nimeni nu ar ghici că are 50 de ani. Mel C de la Spice Girls, ca o o studentă îndrăgostită, de mână cu iubitul mai tânăr

Melanie Chisholm și Chris Dingwall/ Profimedia
Melanie Chisholm și Chris Dingwall/ Profimedia

Melanie Chisholm, cunoscută sub numele de Mel C sau „Sporty Spice” din celebra trupă Spice Girls, este dovada vie că vârsta este doar un număr. Recent, cântăreața a fost văzută în Londra, arătând mult mai tânără decât cei 50 de ani pe care i-a împlinit de curând. Într-o ținută casual care amintea de zilele ei de glorie din anii '90, artista părea o studentă relaxată, îndrăgostită, în jambiere negre, un hanorac comod și un rucsac sportiv.

Deși mulți o asociază pe Mel C cu imaginea sa iconică din Spice Girls, unde era mereu energică și îmbrăcată sport, se pare că stilul ei nu s-a schimbat prea mult în ultimele decenii. Totuși, aspectul său recent, lipsit de efort și plin de prospețime, a atras atenția publicului și a presei, care au remarcat că arată extraordinar de bine pentru vârsta sa.

Melanie Chisholm și Chris Dingwall/ Profimedia

Melanie Chisholm și Chris Dingwall/ Profimedia

Melanie a fost surprinsă în timpul unei plimbări prin Londra alături de noul său iubit, Chris Dingwall, cu care părea să se simtă foarte bine. Cei doi flirtau și râdeau, dând impresia unui cuplu proaspăt îndrăgostit, de parcă ar fi fost la începutul relației.

Citește și: Cum arată Mel C de la Spice Girls la 50 de ani, în costum de baie. Cântăreața are și acum un corp de atletă

Într-o lume obsedată de aparențe și tinerețe, Mel C pare să fi găsit un echilibru sănătos între carieră, viața personală și bunăstarea fizică și mentală. De-a lungul anilor, a vorbit deschis despre pasiunea sa pentru sport și fitness, pe care le consideră pilonii sănătății sale. Exercițiile fizice regulate și un stil de viață activ par să fi contribuit semnificativ la menținerea tinereții sale. Chiar și în zilele Spice Girls, Mel C era cea care promova un stil de viață sănătos, iar porecla ei „Sporty Spice” era bine meritată.

Melanie Chisholm și Chris Dingwall/ Profimedia

Melanie Chisholm și Chris Dingwall/ Profimedia

Pe lângă sport, Mel C a menționat în interviuri că a acordat o mare atenție sănătății sale mintale. După ce a trecut prin momente dificile în viața personală și în carieră, ea a învățat să-și prioritizeze starea de bine mintală. Acest lucru a implicat terapie, practici de mindfulness și echilibrarea vieții profesionale cu cea personală. Acum, la 50 de ani, pare să culeagă roadele acestei abordări holistice.

Citește și: Spice Girls, super show la petrecerea de 50 de ani a Victoriei Beckham: "Momentul pe care-l aștepta toată planeta". David, fanul nr 1

Chiar dacă nu mai face parte dintr-o trupă, Mel C rămâne o prezență activă în industria muzicală. A lansat mai multe albume solo și a continuat să cânte, atât în concerte, cât și la evenimente speciale. În plus, a explorat și alte domenii, cum ar fi televiziunea, participând la emisiuni și concursuri de dans sau de talente.

Mel C și producătorul de film Chris Dingwall au confirmat de curând că formează un cuplu. Deși diferența de vârstă dintre ei a fost comentată de unii critici, acesta având în jur de 40 de ani, cei doi par să fie fericiți și să nu țină cont de ce spun oamenii din jurul lor. 

Experimentează istoria pământului ca o aventură dinamică și captivantă. Urmărește duminică de la 21:00 Minunile Pământului, pe Digi World. Hai să vezi în Digi Online!

Galerie foto

Top citite
01 spice girls
Cum arată Mel C de la Spice Girls la 50 de ani, în costum de baie. Cântăreața are și acum un corp de atletă
02 Dua Lipa și Callum Turner/ Profimedia
Dua Lipa, surprinsă în ipostaze tandre cu Callum Turner. Artista și iubitul ei, relaxați într-o piscină de lux în Ibiza
03 Andreea Bălan și Victor Cornea/ Foto: Facebook
Reacția Andreei Bălan după ce a fost întrebată de ce Victor Cornea nu și-a găsit „o tânără pe măsura lui”: „E mai greu cu tinerețea”
04 Selena Gomez și Benny Blanco/ Profimedia
Selena Gomez amplifică zvonurile despre o posibilă logodnă cu Benny Blanco. Detaliu care le-a dat de gândit fanilor
05 Dua Lipa/ Profimedia
Dua Lipa, seducătoare într-o rochie din piele care i-a îmbrățișat formele. Artista a radiat la brațul iubitului, în Londra
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Theo Rose/ Foto: Facebook
Theo Rose, adevărul despre despărțirea de fostul iubit: „Încerca cu mine tot felul de tipuri de manipulare”

Theo Rose, cunoscută pentru sinceritatea sa, a împărtășit recent o amintire amuzantă din perioada adolescenței, legată de prima sa relație de iubire. Artista a povestit pe rețelele de socializare despre momentul în care s-a despărțit de primul ei iubit, care încerca să o manipuleze în diverse moduri.

Inna și Deliric/ Foto: Facebook
Poza postată de Inna de ziua lui Deliric a devenit virală. Cum au reacționat fanii: „Seamănă cu fostul soț al Shakirei”

Inna a reușit să atragă atenția fanilor săi printr-un mesaj amuzant și original postat cu ocazia zilei de naștere a iubitului său, Deliric. Pe 16 august, Deliric, pe numele său real Răzvan Eremia, a împlinit 42 de ani, iar artista a marcat evenimentul cu o fotografie care a devenit rapid virală.

Madonna și Akeem Morris/ Profimedia
Madonna, la brațul iubitului ei tinerel. Au plecat într-o escapadă romantică în Italia înainte de ziua artistei

Madonna, în vârstă de 65 de ani, a fost surprinsă ținându-se de mână cu noul său iubit, Akeem Morris, în vârstă de 28 de ani, în timpul unei escapade romantice în Italia. Cei doi au fost văzuți plimbându-se pe străzile pitorești din Portofino, înainte de a sărbători ziua de naștere a artistei, pe 16 august.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacții dure privind videoclipul postat de Kate Middleton: „Nu e o filmare clasică, acolo a fost implicată o echipă profesionistă”
Reacții dure privind videoclipul postat de Kate Middleton: „Nu e o filmare clasică, acolo a fost implicată o echipă profesionistă”

Reacții dure privind videoclipul postat de Kate Middleton: „Nu e o filmare clasică, acolo a fost implicată o echipă profesionistă”

FILM NOW Jason Momoa, acuzat că a „maltratat” echipa de filmare a peliculei „A Minecraft Movie”: „M-a dezamăgit”
Jason Momoa, acuzat că a „maltratat” echipa de filmare a peliculei „A Minecraft Movie”: „M-a dezamăgit”

Jason Momoa, acuzat că a „maltratat” echipa de filmare a peliculei „A Minecraft Movie”: „M-a dezamăgit”

DIGI WORLD De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace
De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
DIGI SPORT O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”
O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”
DIGI FM Cât costă ținuta purtată de Simona Halep la turneul lui Ion Țiriac. Pantofii sportivei au atras toată atenția
Cât costă ținuta purtată de Simona Halep la turneul lui Ion Țiriac. Pantofii sportivei au atras toată atenția
UTV (VIDEO) Shakira a coborat imediat de pe scena unui club din Miami, dupa ce si-a dat seama ca un fan o filma sub rochie
(VIDEO) Shakira a coborat imediat de pe scena unui club din Miami, dupa ce si-a dat seama ca un fan o filma sub rochie