Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Bianca, Bodonea si Bogdan JAMIE FINE - IF ANYTHINGS LEFT (NEW PW)

Nicole Scherzinger VS J Lo intr-un show incendiar! Care e mai tare? VIDEO

nicole-scherzinger-vs-j-lo-intr-un-show-incendiar-care-e-mai-tare-video

Nicole Scherzinger si Jennifer Lopez sunt membre ale juriului in doua showuri rivale din Statele Unite, insa amandoua au urcat pe scena Summertime Ball in acest weekend.

Daca Jennifer Lopez are deja un an de activitate ca membra a juriului pentru showul American Idol, Nicole abia si-a inceput activitatea la X Factor America. Cele doua cantarete au urcat pe scena si de data aceasta n-au mai fost membre ale juriului ci au fost analizate si aplaudate de cei 75.000 de oameni de pe stadionul Wembley pe baza recitalurilor si tinutelor lor.

La capitolul tinute am putea spune ca Nicole a castigat. Fosta membra Pussycat Dolls a urcat pe scena intr-o rochita scurta decorata cu pene in ciuda vremii reci, in timp ce Jenny From The Block a ales o tinuta mult mai cuminte in ciuda faptului ca la cei 41 de ani ai ei are un corp absolut de invidiat.

Dupa ce Nicole a urcat pe scena si a cantat piesele 'Poison', 'Right There', 'Don't Hold Your Breath' si 'Don't Cha', J Lo a decis sa nu se lase batuta si a cantat 'Get Right', 'Waiting For Tonight' si 'Jenny From The Block' iar pentru partea finala a schimbat tinuta cuminte cu o rochita bej, ciorapi acoperiti de pietre pretioase si cizme pana peste genunchi si a cantat hitul "On The Floor".

Vezi mai jos recitalurile celor doua cantarete si spune-ne care ti s-a parut mai tare!

Nu numai J Lo si Nicole Scherzinger se lupta pentru votul tau. Cele mai votate 20 de fete din campania Silicoane Pentru Fane au intrat in semifinale pentru Cupa D Vis si au nevoie de votul tau pentru a merge mai departe! Voteaza si tu!


Nicole Scherzinger - Poison LIVE @ Summertime Ball



Top citite
01 Jennifer Lopez And Manager Benny Medina Leave At The Gym In Style In A Vintage Mercedes-Benz
JLo, fără filtre și editări, după un antrenament la sală. Artista, fotografiată alături de Benny Medina
02 EXCLUSIVE: Kim Kardashian, Jennifer Lopez and Ben Affleck, and more celebrities attend a celebration of life for J.R. Ridinger, and entrepreneur who passed away, in Miami
Jennifer Lopez amplifică zvonurile despre divorț cu atac subtil la adresa lui Ben în versurile unei melodii: „Nu o merită”
03 Nicole Scherzinger
Nicole Scherzinger a sărbătorit 46 de ani în costum de baie, într-o piscină de la munte. Corp de vis, atitudine de femeie fatală
04 The Zoe Report presents ZOEasis in the Desert 2022, Palm Springs, California, USA - 16 Apr 2022
Nicole Scherzinger, dezvăluiri despre perioada când făcea parte din trupa „Pussycat Dolls”: „Munceam până la epuizare!”
05 *EXCLUSIVE* Jennifer Lopez Blocked by Security in Red Dress and Heels on Her Way to Meet with Ben Affleck **WEB MUST CALL FOR PRICING**
Jennifer Lopez, când nu vrea să fie pozată de paparazzi. Bodyguardul ei a făcut tot posibilul să o ferească de aparatele de fotografiat
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Jennifer Lopez attends CHRISTIAN DIOR Haute Couture Fall/Winter 2024-2025 Runway during Paris Haute Couture Fashion Week on June 2024 - Paris, France 24/06/2024
Jennifer Lopez, în avion la clasa economic. Imagini unice cu JLo, surprinse în timpul unui zbor Napoli-Paris

Imagini rare cu Jennifer Lopez au fost surprinse într-un avion, în timpul unui zbor comercial de la Napoli spre Paris. Spre uimirea pasagerilor, artista a fost văzută la clasa economic, după ce și-a anulat turneul pe fondul problemelor ei conjugale cu Ben Affleck.

nicole scherzinger
Și-a ales cel mai decupat costum de baie și a dansat pe ritmuri nebune. Nicole Scherzinger, 45 de ani și un corp de topmodel

Nicole Scherzinger i-a dat gata pe fani cu noile ipostaze în care s-a filmat. Alături de logodnicul ei și de un cuplu de prieteni, cântăreața de 45 de ani s-a pus pe dansat. Nu oricum, ci în cel mai decupat costum de baie pe care-l putea găsi.

Jennifer Lopez la Met Gala 2024
Jennifer Lopez, criticată pentru felul în care a interacționat cu o reporteră la Met Gala: "Wow, cum a privit-o de sus în jos"

Jennifer Lopez a strălucit la Met Gala 2024, într-o rochie care i-a îmbrăcat perfect formele voluptoase și i-a accentuat silueta tip clepsidră. Diva de 54 de ani a fost una dintre gazdele evenimentului de anul acesta. Dacă pentru ținută a luat nota 10, pentru comportament a fost taxată de internauți.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Adevăratul motiv pentru care Harry și Meghan Markle și-ar fi cumpărat o reședință în Portugalia. Jurnalistă: „Nu văd nimic bun în asta”
Adevăratul motiv pentru care Harry și Meghan Markle și-ar fi cumpărat o reședință în Portugalia. Jurnalistă: „Nu văd nimic bun în asta”

Adevăratul motiv pentru care Harry și Meghan Markle și-ar fi cumpărat o reședință în Portugalia. Jurnalistă: „Nu văd nimic bun în asta”

FILM NOW N-a apărut încă în cinema, dar e considerat de critici cel mai bun film al anului:
N-a apărut încă în cinema, dar e considerat de critici cel mai bun film al anului: "O adevărată epopee"

N-a apărut încă în cinema, dar e considerat de critici cel mai bun film al anului: "O adevărată epopee"

DIGI WORLD Doi doctori, total uimiți de ce au văzut la microscop pe mâini aparent curate:
Doi doctori, total uimiți de ce au văzut la microscop pe mâini aparent curate: "Oh, asta e dezgustător!"

Doi doctori, total uimiți de ce au văzut la microscop pe mâini aparent curate: "Oh, asta e dezgustător!"

DIGI ANIMAL WORLD Un câine s-a cățărat în vârful Marii Piramide din Giza. Imaginile, surprinse de un bărbat care naviga cu parapanta, sunt virale
Un câine s-a cățărat în vârful Marii Piramide din Giza. Imaginile, surprinse de un bărbat care naviga cu parapanta, sunt virale

Un câine s-a cățărat în vârful Marii Piramide din Giza. Imaginile, surprinse de un bărbat care naviga cu parapanta, sunt virale

DIGI LIFE Oamenii de ştiinţă au descifrat secretul tabloului „Fata cu cercel de perlă”
Oamenii de ştiinţă au descifrat secretul tabloului „Fata cu cercel de perlă”
DIGI SPORT ”M-a luat puțin valul”. Culturista pe care nimeni nu o crede că nu-și editează pozele a publicat imaginile transformării
”M-a luat puțin valul”. Culturista pe care nimeni nu o crede că nu-și editează pozele a publicat imaginile transformării
DIGI FM Pepe, reacție după ce Raluca Pastramă l-a acuzat că s-a aliat cu avocatul Adrian Cuculiș și cu Ibrahim: „Mă interesează copiii!”
Pepe, reacție după ce Raluca Pastramă l-a acuzat că s-a aliat cu avocatul Adrian Cuculiș și cu Ibrahim: „Mă interesează copiii!”
UTV Cum i-au raspuns fetele de la Pebbles and TamTam Erikai Isac, dupa ce a recunoscut ca s-a inspirat din piesa lor
Cum i-au raspuns fetele de la Pebbles and TamTam Erikai Isac, dupa ce a recunoscut ca s-a inspirat din piesa lor