Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Bianca, Bodonea si Bogdan IRINA RIMES - DUDADU (GOLDCHER REMIX) (NEW PW)

Nick Cannon nu ar spune nu unei noi relații cu Mariah Carey, mama gemenilor săi: "Aș fi prost să nu vreau asta"

mariah carey si nick cannon
Mariah Carey, Nick Cannon, 2009 / Foto: Profimedia

Deși divorțul a fost finalizat acum 8 ani, Nick Cannon încă speră că el și Mariah Carey și-ar putea regăsi drumul unul în brațele celuilalt. Cele două vedete au împreună o pereche de gemeni, Monroe și Moroccan, astăzi în vârstă de 13 ani.

Într-un nou interviu, prezentatorul tv a vorbit despre despre cei 12 copii pe care-i are și despre cum se înțelege cu mamele acestora. Într-un final, a spus că, dintre toate femeile care au fost în viața lui, Mariah Carey este cea care i-a rămas de tot la inimă și cu care nu ar exclude să formeze din nou o pereche.

Citește și: Nick Cannon, fostul soț al lui Mariah Carey, despre cum e să aibă 12 copii cu 6 femei: “Nu duc o viață normală”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Te-am auzit spunând la un moment dat că ar vrea să fii din nou cu Mariah. Ai face asta?", l-a întrebat gazda emisiunii radio.

"Da, absolut. Aș fi prost să nu vreau asta", a recunoscut el. Dacă prezentatorul a continuat întrebările: "Cum s-ar putea întâmpla asta?". "Oh, ea nu mă vrea pe mine", a adăugat Nick, glumind că are copii cât o echipă de baseball și că diva nu l-ar primi înapoi din această cauză.

Mariah Carey s-a despărțit în decembrie de Bryan Tanaka, dansatorul cu care se iubea din 2016.

Citește și: Nick Cannon, despre cât de mult l-a sprijinit Mariah Carey într-o perioadă neagră: “Probabil n-aș mai fi fost în viață”

Galerie foto

Nick Cannon are 12 copii cu 6 femei

Cannon a devenit tatăl a 12 copii cu 6 femei. Pe gemenii Moroccan și Monroe îi împarte cu fosta lui soție celebră, Mariah Carey. Cu Brittany Bell are trei copii, cu Abby De La Rosa are alți trei. LaNisha Cole și Bre Tiesi au adus pe lume o fată, respectiv un băiat, în timp ce Alyssa Scott a născut doi copii ai lui Nick-fiul Zed, care a murit la cinci luni, după ce a fost diagnosticat cu cancer cerebral, și o fetiță, Halo Marie, născută la un an după decesul fratelui său.

Despre cea mai mare recompensă pe care o primește ca tată, Nick Cannon a spus, la începutul anului, pentru People: "Doar să-ți auzi copiii spunând te iubesc, tati. Prima dată când o spun, la un an sau un an și jumătate, până la a o auzi de la copiii tăi care sunt aproape adolescenți-nu e nimic mai bun ca asta". De asemenea, acesta iubește momentele simple în care-și ia copiii de la școală sau doar îi îmbrățișează. 

Citește și: Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Experimentează istoria pământului ca o aventură dinamică și captivantă. Urmărește duminică de la 21:00 Minunile Pământului, pe Digi World. Hai să vezi în Digi Online!

Top citite
01 Mariah Carey
Mariah Carey, primele declarații după ce mama și sora ei au murit în aceeași zi: „Au fost niște săptămâni grele!”
02 Mariah Carey și sora ei, Alison
Dezvăluiri despre ultimele zile din viața lui Alison: „Mariah Carey nu a încercat să o contacteze, deși știa că este pe moarte”
03 Mariah Carey
Val de reacții după ce Mariah Carey a dezvăluit că mama și sora ei au murit în aceeași zi: „Ești mai puternică decât crezi!”
04 Mariah Carey/ Profimedia
Mariah Carey, sfâșiată de durere. Mama și sora artistei au murit în aceeași zi: „O întorsătură tragică”
05 Mariah Carey/ Profimedia
Mariah Carey, provocatoare într-un top decoltat și o fustă mini. La 55 de ani, artista nu se sfiește să-și arate silueta
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Mariah Carey stuns at 'Celebration of Mimi' in Las Vegas
Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Mariah Carey și-a încheiat cea mai recentă rezidență muzicală din Las Vegas, cu un spectacol nebun. Artista în vârstă de 55 de ani și-a încântat fanii cu abilitățile ei vocale de neegalat, dar și cu dansurile sale electrizante, pe scena Park MGM din Sin City.

Mariah Carey
Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Mariah Carey a împlinit miercuri 55 de ani și a sărbătorit evenimentul, pe care superstarul pop îl numește „Aniversarea”, într-un mare stil. Artista a împărtășit cu fanii ei de pe Instagram mai multe imagini în care apare într-o rochie albastră strălucitoare.

Mariah Carey
Mariah Carey, mai îndrăzneață și încrezătoare ca oricând. A apărut la o gală doar în body cu corset și o fustă total transparentă

Mariah Carey pare a fi într-o perioadă excelentă a vieții sale. Deși s-a despărțit recent de Bryan Tanaka, cu care a avut o relație de șapte ani, diva absolută a muzicii din SUA e din ce în ce mai vizibilă. Apare mai des în pozele făcute de paparazzi, pe Instagram face clipuri cu autoironie, iar cea mai recentă apariție la un eveniment a arătat-o mai curajoasă ca oricând în atitudine și vestimentație.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacții dure privind videoclipul postat de Kate Middleton: „Nu e o filmare clasică, acolo a fost implicată o echipă profesionistă”
Reacții dure privind videoclipul postat de Kate Middleton: „Nu e o filmare clasică, acolo a fost implicată o echipă profesionistă”

Reacții dure privind videoclipul postat de Kate Middleton: „Nu e o filmare clasică, acolo a fost implicată o echipă profesionistă”

FILM NOW Jason Momoa, acuzat că a „maltratat” echipa de filmare a peliculei „A Minecraft Movie”: „M-a dezamăgit”
Jason Momoa, acuzat că a „maltratat” echipa de filmare a peliculei „A Minecraft Movie”: „M-a dezamăgit”

Jason Momoa, acuzat că a „maltratat” echipa de filmare a peliculei „A Minecraft Movie”: „M-a dezamăgit”

DIGI WORLD De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace
De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
DIGI SPORT O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”
O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”
DIGI FM Cât costă ținuta purtată de Simona Halep la turneul lui Ion Țiriac. Pantofii sportivei au atras toată atenția
Cât costă ținuta purtată de Simona Halep la turneul lui Ion Țiriac. Pantofii sportivei au atras toată atenția
UTV (VIDEO) Shakira a coborat imediat de pe scena unui club din Miami, dupa ce si-a dat seama ca un fan o filma sub rochie
(VIDEO) Shakira a coborat imediat de pe scena unui club din Miami, dupa ce si-a dat seama ca un fan o filma sub rochie