Bucuresti | 102,8FM VENGER pana la 4 cu VENGER SPIKE - SOARELE (NEW PW)

Misha, în cele mai HOT ipostaze în care a pozat până acum. Într-un costum de baie super decupat, și-a lăsat la vedere tatuajele

misha
Misha / Foto: Instagram

Misha știe cum să atragă atenția fanilor asupra ei. A lansat recent melodia "Două suflete" alături de Bere Gratis, dar pe contul ei de Instagram postează și imagini fierbinți.

Misha este o femeie sigură pe propria senzualitate, așa că nu se sfiește să se arată în ipostaze mai sexy. Așa a făcut și acum, când a postat instantanee dintr-o escapadă de acum câteva luni, când a fost în Thailanda. Pentru că destinația exotică i-a plăcut foarte tare, cântăreața a mai scos din sertarul cu amintiri câteva poze care au fost și pe placul fanilor.

Citește și: Connect-R își asumă vina pentru divorțul de Misha. A înșelat-o și nu i-a apreciat sacrificiile: "La mine a fost mai greu să fiu familist"

misha in costum de baie

Misha / Foto: Instagram

Într-un costum de baie multicolor, dintr-o singură piesă și tare decupat, Misha și-a arătat formele voluptoase, dar și tatuajele colorate, inclusiv unul mare care "tronează" pe coapsă. Fanii au apreciat în număr mare postarea ei, dar solista a fost atentă să nu lase loc de prea multe interpretări, așa că a închis rubrica de comentarii.

Galerie foto

Misha a fost căsătorită cinci ani cu Connect-R

În cartea pe care a lansat-o în 2023, Connect-R a dezvăluit care a fost motivul separării de Misha, mama fiicei lui. Concret, acesta a dezvăluit că nu era omul pe care Misha și-l dorea și, mai mult de atât, a și înșelat-o.

„Poți să stai lângă o persoană și evoluția ei spirituală să aibă altă viteză. A ta sau a ei! Poți să nu mai fii în sincronicitate cu partenerul sau partenera. Divorțul s-a întâmplat pentru că modul meu de a fi nu mai corespundea cu modul ei de a fi. Cea mai mare problemă a fost faptul că sunt un tip indisciplinat. Totuși, indisciplina mea nu ar trebui să fie un necaz pentru nimeni. E modul meu de a fi. Las pantalonii în mijlocul casei, nu spăl vasele, nu schimb un bec. Dar, cumva, am grijă să plătesc pe cineva care să strângă în urma mea, o femeie care să facă curat în casă.

Modelul soției mele de bărbat și de tată este tatăl ei. Socrul meu se pricepe la tot ce trebuie reparat și întreținut într-o casă. În plus, peste această inabilitate a mea de a face lucruri în casă și a fi mai ordonat mai există ceva și o recunosc pentru cartea asta. Vreau să fiu supersincer. Soția mea putea trece peste lucrurile despre care v-am vorbit, dacă nu ar fi avut o neiertare mult mai puternică, pe care, evident, eu am provocat-o. E vorba de trădare”, este povestea spusă de Connect-R.

Citește și: Misha, senzualitate și mister, în costum de baie roșu, în Bali. “Nu înjurați, nu sunt în vacanță”

Mai mult de atât, cântărețul a recunoscut că i-a fost infidel în repetate rânduri, iar Misha nu a putut trece peste acest lucru. Cinci ani au fost căsătoriți, iar din iubirea lor a apărut Maya, singurul lor copil.

connect-r si misha

Connect-R și Misha / Foto: arhivă personală

„În vremea în care eu nu mă cunoșteam pe mine, când eram un dobitoc, m-a prins, m-a descoperit că aveam o altă relație. Și nu o dată, de câteva ori. Am înțeles-o perfect, am înțeles de ce a dat divorț. Ea a avut un cumul de stări, numeroasele mele trădări s-au tot adunat până într-o zi, când a luat decizia de a divorța.

Astăzi, în noua mea stare nu aș mai avea de gând să înșel, nici gând să mai beau, nici gând să mă mai droghez, nici gând să-mi trădez soția. Sunt alt om. De ce n-a zis acum, hai să mergem înainte? Te iert și continuăm. N-a zis pentru că este o femeie orgolioasă, mai cred că a fost rănită și că și-a pierdut încrederea în mine. Și a rămas cu trauma provocată de mine, n-a putut să treacă. Chiar dacă, în anumite momente, aș fi sperat la o împăcare, cu prima ocazie, îmi reproșa tăios toate gesturile mele de trădare. Mă făcea să mă simt ultimul om, n-a putut să creeze pacea în casă. N-a putut să treacă peste momentele mele de rătăcire. Eu le lăsasem mult în urmă. La mine nu mai funcționau reproșurile pentru că știam cine sunt și cum m-am schimbat”, mai spune el în cartea pe care a lansat-o.

 

Top citite
01 Bebe Rexha
Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând
02 sore (2)
Sore, în costum de baie în Dubai, destinație pe care a tot ocolit-o. Are un abdomen cu pătrățele și arată "mai bine ca la 25 de ani"
03 Raluka/ Foto: Facebook
Raluka a făcut furori întinsă pe nisipul fin, într-un costum de baie îndrăzneț. Fanii artistei, în delir: „Ai un corp fermecător”
04 Britney Spears
Britney Spears, dans lasciv în costum de baie și cizme cu toc. Videoclipul a ajuns viral pe rețelele de socializare
05 anca turcasiu (1)
Anca Țurcașiu, vacanță în Grecia cu noul iubit. Tolăniți pe nisip, îmbrățișați, au deja planuri mari: "Vom călători mult"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Katy Perry/ Profimedia
Katy Perry, surprinsă într-un costum de baie pe balconul unui hotel din Rio de Janeiro. Gestul făcut de artistă pentru fani

Katy Perry a fost surprinsă pe balconul unui hotelul din Rio de Janeiro, într-un costum de baie verde, la scurt timp după ce a oferit o performanță spectaculoasă la festivalul Rock in Rio. Vedeta și-a arătat abdomenul tonifiat și a împărtășit un moment special cu fanii săi, aruncând trandafiri roz în semn de recunoștință pentru susținerea lor.

Andreea Bănică
Andreea Bănică și-a expus corpul voluptos și natural, într-un costum de baie roșu. Cu șosete și adidași în picioare, a făcut pe modelul

Dacă săptămâna trecută se bucura de plajele din România, acum, Andreea Bănică se răsfață pe cele din Grecia. Solista în vârstă de 46 de ani a făcut plajă pe insula Paxos.

Alina Eremia/ Foto: Facebook
Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența” 

Alina Eremia, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, și-a surprins fanii cu o serie de fotografii spectaculoase postate pe contul său de Instagram. Deși temperaturile au scăzut considerabil, cântăreața în vârstă de 30 de ani a demonstrat că frigul nu o oprește să-și etaleze silueta impecabilă într-un costum de baie îndrăzneț.

WTFun
WTFUN
Cum au descoperit matinalii de la ProFM talentul unei fetițe de 13 ani

„De asta iubim noi radioul!”

Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ
"A fost iubirea vieții mele". Jim Carrey despre actrița pe care nu o poate uita nici la 20 de ani de la despărțire

"A fost iubirea vieții mele". Jim Carrey despre actrița pe care nu o poate uita nici la 20 de ani de la despărțire

FILM NOW Ce se află în spatele aspectului clar întinerit al lui Brad Pitt. Actorul ar fi investit 130.000 de dolari în intervenții estetice
Ce se află în spatele aspectului clar întinerit al lui Brad Pitt. Actorul ar fi investit 130.000 de dolari în intervenții estetice

Ce se află în spatele aspectului clar întinerit al lui Brad Pitt. Actorul ar fi investit 130.000 de dolari în intervenții estetice

DIGI WORLD Fructele care pot îmbunătăţi starea de spirit şi alunga oboseala mentală
Fructele care pot îmbunătăţi starea de spirit şi alunga oboseala mentală

Fructele care pot îmbunătăţi starea de spirit şi alunga oboseala mentală

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când două păsări se bat pe un pește. Imaginile surprinse în India au făcut înconjurul lumii
Momentul când două păsări se bat pe un pește. Imaginile surprinse în India au făcut înconjurul lumii

Momentul când două păsări se bat pe un pește. Imaginile surprinse în India au făcut înconjurul lumii

DIGI LIFE Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
DIGI24 Câți ani îi vor trebui Iranului pentru a-și reface instalațiile bombardate de Israel. Teheranul ameninţă cu „consecinţe amare”
Câți ani îi vor trebui Iranului pentru a-și reface instalațiile bombardate de Israel. Teheranul ameninţă cu „consecinţe amare”
DIGI SPORT Surpriză uriașă la Balonul de Aur 2024! Anunțul făcut de englezi, chiar în ziua decernării premiului
Surpriză uriașă la Balonul de Aur 2024! Anunțul făcut de englezi, chiar în ziua decernării premiului
DIGI FM
"Ne-am împrumutat pentru a susține economiile altor țări". Analistul Radu Georgescu, despre datoriile de sute de miliarde de euro ale României
UTV (FOTO) Ana Baniciu si Edy Kovacs si-au botezat baietelul. Imagini emotionante de la eveniment
(FOTO) Ana Baniciu si Edy Kovacs si-au botezat baietelul. Imagini emotionante de la eveniment