Bucuresti | 102,8FM ANDRA - MA INTORC ACASA (NEW PW)

Miliardara Selena Gomez, criticată pentru că i-a oferit unui om fără adăpost doar 20 de dolari: Ce mai faci cu banii aceștia în NYC?

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Selena Gomez Gives Homeless Man $20 for Food in NYC
Selena Gomez. Profimedia

Selena Gomez a fost criticată de fani pentru că i-a oferit unui om fără adăpost o bancnotă de doar 20 de dolari.

Artista în vârstă de 32 de ani, care a intrat recent în clubul miliardarilor, cu o avere de 1,3 miliarde de dolari, a fost fotografiată marți seară când părăsea restaurantul de lux Nobu Fifty Seven din New York City. 

După ce a semnat câteva autografe pentru fani, ea i-a înmânat unui bărbat fără adăpost 20 de dolari și i-a spus să-și cumpere o masă bună.

Mama Selenei Gomez avea doar 16 ani când a născut-o pe celebra artistă: „Am crescut împreună”. Ce relație au acum cele două

Galerie foto

Pe rețelele de socializare, numeroși urmăritori au reacționat negativ în legătură cu valoarea bancnotei, având în vedere statutul ei de miliardară.

Un user a scris: „Ar fi trebuit să-i dea cel puțin 50 de dolari. Ce mai faci azi cu 20 de dolari în New York?”. Altcineva a reacționat: „Este ca un penny împărțit în 100 de părți pentru ea”.

Au fost însă și persoane care au sărit în apărarea vedetei și i-au lăudat generozitatea: „Pentru cei care nu au citit, ea i-a cerut bodyguardului 20 de dolari. Nu avea bani la ea, altfel ar fi dat mai mult...”

Un alt utilizator a notat: „Înainte de a comenta, voi cât de mult i-ați fi dat bărbatului fără adăpost?”

Cu câteva săptămâni în urmă, Selena a declarat pentru Entertainment Tonight că, din punctul ei de vedere, este „dezagreabil” să vorbești despre bani. „Sunt foarte recunoscătoare”, a spus ea. „Personal, însă, cred că este dezagreabil să vorbesc despre bani, dar acord tot meritul oamenilor care cumpără produsele mele. Ei sunt cei care au făcut ca acest vis al meu să devină realitate. Așa că sunt foarte, foarte onorată și pur și simplu fericită”.

Pe 6 septembrie, Bloomberg a anunțat că artista și antreprenoarea americană are o avere de peste 1,3 miliarde de dolari, ajungând pentru prima dată pe lista miliardarilor.

După ce a lansat compania Rare Beauty, în septembrie 2020, popularitatea brandului de cosmetice a crescut vertiginos în rândul fanilor vedetei.

 

Top citite
01 Selena Gomez și mama ei, Mandy Teefey/ Profimedia
Mama Selenei Gomez avea doar 16 ani când a născut-o pe celebra artistă: „Am crescut împreună”. Ce relație au acum cele două
02 Les célébrités sur Instagram
Filmul proaspăt lansat despre care Madonna spune că este o „capodoperă”: „Interpretările actorilor sunt incredibile”
03 Selena Gomez/ Profimedia
Reacția Selenei Gomez când a fost întrebată despre statutul său de miliardară: „Este o lipsă de respect să vorbesc despre bani”
04 Film-Tiff-Emilia Perez, Toronto, Canada - 09 Sep 2024
Selena Gomez s-a lăsat filmată de iubitul ei în timp ce dansa provocator la un concert. Val de comentarii pe rețelele sociale
05 Selena Gomez / Profimedia Images
Selena Gomez, reacție după ce fanii i-au reproșat că se victimizează pentru că nu poate avea copii: „Lăsați-o baltă!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Selena Gomez
Selena Gomez, în clubul miliardarilor. Lucrează de la 9 ani, dar nu muzica și actoria au făcut-o atât de bogată

Selena Gomez a atins statutul de miliardar. Actoria, muzica și afacerile au făcut-o să devină una dintre cele mai bogate vedete din lume.

Selena Gomez/ Profimedia
Selena Gomez a dezvăluit că nu poate face copii, din cauza problemelor de sănătate: „Mi-ar pune viața în pericol”

Selena Gomez a dezvăluit recent că nu poate avea copii din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Artista în vârstă de 32 de ani a vorbit deschis despre acest aspect din viața sa în cadrul unui interviu pentru Vanity Fair, unde a mărturisit că boala autoimună cu care se luptă, respectiv lupusul, precum și alte complicații medicale, fac ca o sarcină să fie prea riscantă pentru ea.

Benny Blanco/ Profimedia
Iubitul Selenei Gomez, viral în mediul online după ce fanii i-au văzut unghiile de la picioare. Artistul a fost inspirat de un covor

Iubitul Selenei Gomez, producătorul muzical Benny Blanco, a devenit viral pe internet după ce și-a dezvăluit noua pedichiură extravagantă, inspirată de un covor persan. Postarea de pe Instagram a atras rapid atenția fanilor, iar designul inedit a stârnit reacții mixte.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Liam Payne era tatăl unui băiat de 7 ani, pe care-l adora:
Liam Payne era tatăl unui băiat de 7 ani, pe care-l adora: "Este mini eu". Relația lor era unică: "Se uita la mine ca la un supererou"

Liam Payne era tatăl unui băiat de 7 ani, pe care-l adora: "Este mini eu". Relația lor era unică: "Se uita la mine ca la un supererou"

FILM NOW Paul Schrader a mers să vadă „Joker: Folie a Deux” şi a plecat după 20 de minute: „Un musical cu adevărat foarte prost”
Paul Schrader a mers să vadă „Joker: Folie a Deux” şi a plecat după 20 de minute: „Un musical cu adevărat foarte prost”

Paul Schrader a mers să vadă „Joker: Folie a Deux” şi a plecat după 20 de minute: „Un musical cu adevărat foarte prost”

DIGI WORLD Tehnica simplă de introdus în dietă pentru a slăbi și a spori longevitatea. Mare atenție pentru a nu o duce la extreme
Tehnica simplă de introdus în dietă pentru a slăbi și a spori longevitatea. Mare atenție pentru a nu o duce la extreme

Tehnica simplă de introdus în dietă pentru a slăbi și a spori longevitatea. Mare atenție pentru a nu o duce la extreme

DIGI ANIMAL WORLD Casa unei femei din Washington, asaltată de 100 de ratoni: „Nu am văzut niciodată atât de mulți în același loc”
Casa unei femei din Washington, asaltată de 100 de ratoni: „Nu am văzut niciodată atât de mulți în același loc”

Casa unei femei din Washington, asaltată de 100 de ratoni: „Nu am văzut niciodată atât de mulți în același loc”

DIGI LIFE Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
DIGI SPORT FOTO ”Cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”, de nerecunoscut: transformare radicală! ”Nu poate fi ea” / ”Incredibil”
FOTO ”Cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”, de nerecunoscut: transformare radicală! ”Nu poate fi ea” / ”Incredibil”
DIGI FM Liam Payne putea fi salvat?! Un angajat al hotelului a sunat la Urgențe și a cerut ajutorul înainte ca artistul să cadă de la balcon: „Trimiteți pe cineva acum!”
Liam Payne putea fi salvat?! Un angajat al hotelului a sunat la Urgențe și a cerut ajutorul înainte ca artistul să cadă de la balcon: „Trimiteți pe cineva acum!”
UTV Mama lui Harry Styles, Anne Twist, a postat un mesaj emotionant la scurt timp dupa moartea subita a lui Liam Payne
Mama lui Harry Styles, Anne Twist, a postat un mesaj emotionant la scurt timp dupa moartea subita a lui Liam Payne