Bucuresti | 102,8FM AVA MAX - OMG WHATS HAPENNING

Miley Cyrus, declarații controversate după succesul de la Premiile Grammy 2024: „Unde naiba am fost eu? Nu am fost luată în serios!”

Miley Cyrus
Miley Cyrus, premiile Grammy 2024 / Foto: Profimedia

Au trecut câteva luni de când au fost decernate premiile Grammy, iar Miley Cyrus, care a plecat acasă cu două statuete, i-a criticat dur pe organizatori. Concret, ea a afirmat că nu au luat-o în serios până de curând, când a înregistrat un succes răsunător cu piesa „Flowers”.

În luna februarie, când au fost decernate premiile Grammy, Miley Cyrus a plecat acasă cu două statuete: pentru înregistrarea anului și pentru cea mai bună interpretare pop solo. Aceste reușite au venit, însă, după 17 ani de carieră, fapt pentru care celebra cântăreață nu a fost foarte impresionată: „Fără supărare, dar fac asta de 20 de ani și este prima dată când sunt luată în serios la Grammy?”, le-a declarat ea jurnaliștilor de la W Magazine.

Miley Cyrus

Miley Cyrus, premiile Grammy 2024 / Foto: Profimedia

Citește și: Miley Cyrus, superbă în revista Vogue, într-o rochie scurtă și decoltată și cu o atitudine de milioane: “E admirabil că ești tu însăți”

„Mi-a fost greu să îmi dau seama ce măsurători sunt acolo, pentru că dacă vrem să vorbim despre statistici și numere, atunci unde naiba am fost eu? Și dacă vrem să vorbim despre impactul asupra culturii, atunci unde naiba am fost eu?”, a mai continuat ea, potrivit Daily Mail, adăugând: „Nu este vorba de aroganță. Sunt mândră de mine.”

În 2015, ea a fost nominalizată la categoria Cel mai bun album vocal pop pentru albumul ei de debut, Bangerz, dar a pierdut în fața lui Sam Smith pentru albumul In the Lonely Hour.

De asemenea, artista a fost nominalizată prin asociere la premiile Grammy din 2022 pentru albumul lui Lil Nas X, Montero, care a fost nominalizat la categoria „Albumul anului”, pe care l-au scris împreună. De asemenea, ea a pus voce și pe una dintre piesele albumului.

Citește și: O nouă dramă în familia lui Miley Cyrus. Motivul pentru care mama artistei și cealaltă fiică a ei, Noah, nu și-ar mai vorbi

Miley Cyrus a vorbit și despre ideea de a avea copii

În interviul pentru W Magazine, aceasta a abordat și un subiect mai sensibil, acela de a avea copii.

„Am 31 de ani acum și nu știu dacă vreau copii sau nu”, a spus cântăreața, continuând: „Mi se pare, într-un fel, că fanii mei sunt de fapt copiii mei, într-un fel”.

Ea a făcut referire și la nașa ei, celebra cântăreață Dolly Parton, în vârstă de 78 de ani: „Am auzit că și Dolly spune asta, pentru că nici ea nu are copii”.

Citește și: Miley Cyrus, succes la premiile Grammy și împlinită în plan personal. Dezvăluiri despre relația cu Maxx Morando: „E foarte fericită”

Cyrus a explicat, de asemenea, că îi place foarte mult această perioadă din viața ei: „Îmi place să fiu adult. Am o regulă clară: să nu privesc în sus sau să nu privesc de sus pe nimeni”, a mai adăugat ea, continuând: „Mă uit doar, ceea ce îmi permite să văd lumea așa cum este cu adevărat, să văd oamenii așa cum sunt în realitate. Mă privesc aproape în fiecare zi în oglindă și îmi spun: „Sunt femeie”.

Galerie foto

Top citite
01 66th GRAMMY Awards - Show
Miley Cyrus nu are mulți prieteni celebri. Cine este superstarul de care se simte apropiată
02 Miley Cyrus, Letitia Cyrus și Billy Ray Cyrus/ Profimedia
Miley Cyrus, atac subtil la adresa tatălui său: „Am moștenit narcisismul de la el”. Billy Ray Cyrus a divorțat recent de Firerose 
03 Miley Cyrus
De ce a renunțat Miley Cyrus la dieta vegană. Ce mănâncă acum pentru a fi în formă maximă
04 Miley Cyrus
Miley Cyrus, senzațională într-o rochie nude, decoltată și în față, și în spate, care i-a lăsat la vedere tatuajele
05 tish cyrus si dominic purcell
O nouă dramă în familia lui Miley Cyrus. Motivul pentru care mama artistei și cealaltă fiică a ei, Noah, nu și-ar mai vorbi
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
66th GRAMMY Awards - Show
Cel mai bine vândut single din 2023. Miley Cyrus a dat lovitura cu această piesă

Hitul "Flowers" al lui Miley Cyrus a fost desemnat luni cântecul cu cele mai mari vânzări în anul 2023, o performanţă reuşită pentru prima dată de artista americană în acest clasament anual întocmit de Federaţia Internaţională a Industriei Fonografice (IFPI).

Miley Cyrus
Miley Cyrus, superbă în revista Vogue, într-o rochie scurtă și decoltată și cu o atitudine de milioane: "E admirabil că ești tu însăți"

Miley Cyrus trece printr-o perioadă grozavă. E împlinită pe plan personal, alături de iubitul ei, Maxx Morando, cu care și locuiește, iar pe plan profesional tocmai a obținut primele două premii Grammy din carieră. Acum, solista de 31 de ani a mai bifat o reușită pe care să o pună în sertarul cu amintiri, aceea de a face parte din ultimul număr al revistei Vogue Marea Britanie sub conducerea lui Edward Enninful.

Miley Cyrus și Maxx Morando
Miley Cyrus, succes la premiile Grammy și împlinită în plan personal. Dezvăluiri despre relația cu Maxx Morando: „E foarte fericită”

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale
Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale

Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale

FILM NOW Puștiul din
Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

DIGI WORLD Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins
Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
DIGI SPORT Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina
Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina
DIGI FM O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
UTV ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale
ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale