Bucuresti | 102,8FM IRAIDA - LAS-O ASA (NEW PW)

Loredana Groza, într-un body care imită perfect culoarea pielii. Fanii au reacționat imediat: „Am crezut că ești dezbrăcată”

Loredana Groza/ Foto: Facebook
Loredana Groza/ Foto: Facebook

Loredana Groza a stârnit din nou controverse în mediul online, după ce a postat o fotografie în care poartă un body care imită perfect culoarea pielii. Artista, în vârstă de 54 de ani, a surprins fanii cu această apariție inedită, mulți dintre ei crezând inițial că vedeta este dezbrăcată. Fotografia a fost distribuită pe rețelele de socializare, inclusiv pe Instagram și Facebook, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

În imagine, Loredana poartă un body care lasă impresia că ar fi complet goală, fapt care a generat confuzie printre urmăritorii săi. Deși body-ul era perfect ajustat și părea să fie realizat dintr-un material fin, similar culorii pielii, senzația creată a fost că artista ar fi pozat fără haine.

„Când ești în dubiu, nu purta altceva decât încrederea în tine”, a scris cântăreața în descrierea postării.

Citește și: Loredana Groza și pozele care au creat discuții printre fani. Fără niciun rid pe față la 54 de ani: "E mai tânără ca fiică-sa"

Fanii au reacționat imediat la această apariție îndrăzneață, unii fiind încântați de curajul și nonconformismul vedetei, în timp ce alții au fost mai critici. Un comentariu care a atras atenția a fost: „Sincer, te admir, dar nu pot să te felicit pentru ceva care este foarte extravagant… Totuși, de la o vârstă devenim mai înțelepți și ne gândim de mai multe ori înainte de a face ceva care nu dă bine”. Cu toate acestea, au fost și fani care i-au lăudat abordarea lipsită de inhibiții: „Este corect să nu ai inhibiții, este totul în regulă”, a scris un alt utilizator.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Alți urmăritori au mărturisit că au fost complet păcăliți de iluzia creată de body-ul purtat de artistă: „Am crezut că ești dezbrăcată”, a comentat un utilizator.

Citește și: Loredana Groza a pozat senzual într-o parcare plină de mașini de lux, îmbrăcată într-o ținută provocatoare: „Nu se putea altfel”

În pofida controverselor, Loredana Groza continuă să fie una dintre cele mai apreciate și urmărite vedete din România. Cântăreața este cunoscută pentru stilul său nonconformist și pentru faptul că nu se teme să experimenteze cu imaginea sa. La vârsta de 54 de ani, ea rămâne într-o formă fizică de invidiat și susține un stil de viață sănătos, fapt care contribuie la menținerea unei imagini impecabile pe scenă.

De-a lungul timpului, Loredana a adoptat o serie de schimbări în stilul său de viață, renunțând recent la proteina animală și devenind vegană. Într-un interviu recent, ea a dezvăluit că dieta vegană îi aduce rezultate spectaculoase și i-a îndemnat și pe fanii săi să încerce acest stil de viață. „Când vezi ce schimbări îți aduce o asemenea dietă, vă sfătuiesc și pe voi să o încercați”, a declarat artista în cadrul unei emisiuni televizate.

Film muzical premiat cu patru Oscaruri, inclusiv pentru rolul lui Freddie Mercury. Hai să vezi Bohemian Rapsody, vineri de la 21:45, pe Film Now, în Digi Online!

Galerie foto

Top citite
01 Madonna/ Profimedia
Madonna s-a asigurat că toată atenția este asupra ei. Artista în vârstă de 66 de ani, seducătoare într-o ținută cu un decolteu amețitor
02 Katy Perry/ Profimedia
Katy Perry, într-o pereche de pantaloni scurți și o jachetă minusculă. Artista și-a etalat cu mândrie talia de viespe
03 Alina Eremia/ Foto: Facebook
Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența” 
04 Rita Ora și Taika Waititi/ Profimedia
Rita Ora, încrezătoare la brațul soțului său, într-o rochie care a lăsat puțin loc imaginației. Artista a întors toate privirile
05 inna
Inna, într-o ținută care i-a expus silueta în toată splendoarea. Fanii au reacționat imediat: „Ești o zeiță”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Antonia / Foto: Instagram
Antonia, ședință foto într-o ținută cu un decolteu amețitor. Artista, din ce în ce mai încrezătoare după schimbare de look

Antonia, în vârstă de 35 de ani, și-a impresionat din nou fanii cu o ședință foto spectaculoasă, în care a purtat o rochie bleumarin, cu un decolteu amețitor. Artista, cunoscută pentru stilul său îndrăzneț, a postat imaginile pe contul său de Instagram, unde a strâns rapid mii de aprecieri și comentarii.

loredana groza
Loredana Groza și pozele care au creat discuții printre fani. Fără niciun rid pe față la 54 de ani: "E mai tânără ca fiică-sa"

Buze pline, o privire seducătoare și un ten perfect. Așa s-a arătat Loredana Groza pe rețelele sociale, în două selfie-uri făcute în mașină. În timp ce cei mai mulți admiratori au copleșit-o cu laude, alții au criticat faptul că a folosit filtre înainte de a posta imaginile.

Mira/ Foto: Facebook
Vara s-a terminat, dar Mira nu renunță la costumul de baie. Artista și-a etalat silueta lângă o piscină de lux: „Ești adorabilă”

Deși vara s-a încheiat, Mira nu pare dispusă să renunțe la momentele de relaxare în costume de baie. Artista de 29 de ani a postat recent pe rețelele de socializare câteva imagini de lângă o piscină de lux, unde se afla în vacanță.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Iulia Albu, dură la adresa lui Mihai Albu, de care a divorțat de 11 ani:
Iulia Albu, dură la adresa lui Mihai Albu, de care a divorțat de 11 ani: "Capabil de orice pentru a o distruge pe mama copilului lui"

Iulia Albu, dură la adresa lui Mihai Albu, de care a divorțat de 11 ani: "Capabil de orice pentru a o distruge pe mama copilului lui"

FILM NOW Olivier Martinez, cu care Halle Berry e
Olivier Martinez, cu care Halle Berry e "la cuțite" pentru fiul lor, de nerecunoscut. Slab, cu părul grizonant, și-a pierdut farmecul

Olivier Martinez, cu care Halle Berry e "la cuțite" pentru fiul lor, de nerecunoscut. Slab, cu părul grizonant, și-a pierdut farmecul

DIGI WORLD Ce se întâmplă în organismul tău dacă bei cafea cu lapte. Efectele sunt surprinzătoare, potrivit oamenilor de știință
Ce se întâmplă în organismul tău dacă bei cafea cu lapte. Efectele sunt surprinzătoare, potrivit oamenilor de știință

Ce se întâmplă în organismul tău dacă bei cafea cu lapte. Efectele sunt surprinzătoare, potrivit oamenilor de știință

DIGI ANIMAL WORLD Îngrijitoarea unei grădini zoologice din China, atacată de un urs panda. Animalul a fost deranjat când aceasta a intrat în bârlogul lui
Îngrijitoarea unei grădini zoologice din China, atacată de un urs panda. Animalul a fost deranjat când aceasta a intrat în bârlogul lui

Îngrijitoarea unei grădini zoologice din China, atacată de un urs panda. Animalul a fost deranjat când aceasta a intrat în bârlogul lui

DIGI LIFE Cum arată cea mai înaltă femeie din lume. Este din Turcia și are peste 2,15 metri
Cum arată cea mai înaltă femeie din lume. Este din Turcia și are peste 2,15 metri
DIGI24 VIDEO. Momentul în care cântăreața greacă Marinella se prăbușește pe scenă. Artista a suferit un AVC
VIDEO. Momentul în care cântăreața greacă Marinella se prăbușește pe scenă. Artista a suferit un AVC
DIGI SPORT După 1.930 de zile de muncă și un miliard de euro cheltuit pentru o ”bijuterie”, au primit o mare lovitură din partea instanței
După 1.930 de zile de muncă și un miliard de euro cheltuit pentru o ”bijuterie”, au primit o mare lovitură din partea instanței
DIGI FM Un vlogger britanic surprins de ce a descoperit Sibiu: „Realitatea este alta”
Un vlogger britanic surprins de ce a descoperit Sibiu: „Realitatea este alta”
UTV Zoe Kravitz a lasat totul la vedere intr-o rochie mini din dantela la Paris Fashion Week. Lookul care a intors toate privirile!
Zoe Kravitz a lasat totul la vedere intr-o rochie mini din dantela la Paris Fashion Week. Lookul care a intors toate privirile!