Bucuresti | 102,8FM PINK - 2009 - PLEASE DON T LEAVE ME (PRO FM EDIT 2)

Loredana Groza, într-o rochie generos decoltată, cu crăpătură lungă. A făcut senzație în galben neon: "Divă cu adevărat"

loredana groza (8)
Loredana Groza / Foto: Facebook

În iunie, Loredana Groza a împlinit 54 de ani, dar pentru ea vârsta e doar un amănunt pe care nu-l ia în seamă. Felul în care se poartă și se îmbracă, dragostea de viață și de a se distra îi aduc tinerețe. 

Serile trecute, cea supranumită diva inamorata a făcut spectacol la un eveniment. Nici dacă voia nu ar fi putut trece neobservată, căci rochia într-un galben-verzui neon a făcut-o senzația serii. Cu ciorapi plasă și pantofi asortați cu rochia, dar și cu ochelari de soare cu lentile oglindă și multe bijuterii, Lori și-a arătat din nou puterea de seducție și atitudinea de femeie fatală.

loredana groza (5)

Loredana Groza / Foto: Facebook

Citește și: Loredana Groza, pozată din toate unghiurile, în costum de baie, la 54 de ani. Fanii au reacționat: „Cea mai frumoasă!”

Alegerea vestimentară nu a dezamăgit. Rochia strâmtă la mijloc, deși lungă, a avut o crăpătură generoasă pe picior, iar decolteul a fost unul larg, care a lăsat la vedere sutienul în aceeași culoare cu rochia.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Miile de like-uri s-au adunat rapid pe Instagram și Facebook. Nici comentariile admiratorilor nu au lipsit: "Încântătoare"; "Ținute unicat"; "Ce mișto e culoarea"; "Ești cea mai tare, Lory"; "Ce frumoasă și ce bine arăți. Elegantă și sexy"; "Mamă, ce rochie splendidă"; "O divă cu adevărat".

Citește și: Loredana Groza, val de comentarii acide după ce s-a pozat în pantaloni super scurți: „Doamne fereşte, poza asta este prea de tot!”

Citește și: Loredana Groza, primele declarații despre divorțul de Andrei Boncea: „Mulți mi-au zis că sunt nebună!

Galerie foto

Top citite
01 Loredana Groza
Loredana Groza, fabuloasă într-o rochie vaporoasă, lângă o mașină de lux. Imaginile i-au cucerit pe fani: „Mereu tânără. Arăți fantasti
02 Loredana Groza
Loredana Groza, gafă de proporții pe rețelele sociale. Imaginea care i-a revoltat pe fani: „Ce tineri erați. Câți ani aveați, 25?”
03 Loredana Groza/ Foto: Facebook
Loredana Groza a pozat senzual într-o parcare plină de mașini de lux, îmbrăcată într-o ținută provocatoare: „Nu se putea altfel”
04 Loredana Groza
Loredana Groza, pozată din toate unghiurile, în costum de baie, la 54 de ani. Fanii au reacționat: „Cea mai frumoasă!”
05 Loredana Groza/ Foto: Instagram
Vârsta, doar un număr pentru ea. Loredana Groza, trup de zeiță într-o fustă super scurtă, la 54 de ani. Fanii: „Absolut divină!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
loredana groza (5)
Loredana Groza, reacție după ce Vlad Babașa a fost huiduit la concertul Coldplay: „Sunt mai actuale ca niciodată aceste versuri”

Loredana Groza a fost prezentă la primul concert susținut de trupa Coldplay în România, iar în momentul în care l-a auzit cântând pe Babasha, aceasta a avut o reacție neașteptată. Întreg momentul a fost filmat și distribuit pe rețelele sociale.

loredana groza (5)
Siluetă de puștoaică, atitudine de femeie fatală. Loredana Groza arată mai bine ca oricând în prag de 54 de ani

Cu doar câteva zile înainte de a împlini 54 de ani, Loredana Groza se arată în cea mai bună formă. Nu mai e niciun secret pentru nimeni că posedă o senzualitate aparte și o îndrăzneală la fel, așa că din fiecare apariție face un spectacol.

Loredana Groza
Loredana Groza, irezistibilă într-o rochie scurtă, cu o săptămână înainte de a împlini 54 de ani. Fanii: „Cea mai frumoasă femeie!”

Într-o săptămână va împlini 54 de ani, dar Loredana Groza continuă să se mențină într-o formă fizică de invidiat, iar dovadă în acest sens sunt cele mai recente fotografii postate pe rețelele sociale.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale
Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale

Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale

FILM NOW Puștiul din
Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

DIGI WORLD Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins
Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
DIGI SPORT Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina
Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina
DIGI FM O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
UTV ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale
ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale