Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA BOB SINCLAIR - 2006 - WORLD HOLD ON

Loredana Groza, fabuloasă la 54 de ani, într-o creație vestimentară transparentă. Fanii: „Ești fenomenală!”

Loredana Groza/ Foto: Facebook
Loredana Groza/ Foto: Facebook

La 54 de ani, Loredana Groza continuă să se mențină într-o formă fizică de invidiat și dovedește acest lucru cu fiecare apariție.

În cele mai recente fotografii postate pe rețelele sociale, artista apare îmbrăcată într-o creație vestimentară spectaculoasă, ce pare a fi o rochie lungă, dar care este pusă în valoare de materialul transparent din partea de jos, ce-i subliniază picioarele.

Citește și: Loredana Groza și pozele care au creat discuții printre fani. Fără niciun rid pe față la 54 de ani: “E mai tânără ca fiică-sa”

Ea a ales să-și completeze ținuta cu un sacou alb și pantofi cu tocuri înalte, iar părul și l-a coafat bucle. În cazul machiajului, ea a mizat pe unul discret, cu accent pe ochi, iar pe buze și-a pus un ruj nude.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Ce piesă de-ale mele îți place cel mai mult?”, și-a întrebat ea fanii, în timp ce aceștia nu au ratat ocazia de a o complimenta. „Ești fenomenală, Loredana!”, „Ești de vis!”. 

Citește și: Loredana Groza, într-o rochie generos decoltată, cu crăpătură lungă. A făcut senzație în galben neon: “Divă cu adevărat”

Loredana Groza a negat în repetate rânduri că ar fi apelat la operații estetice

Loredana Groza a declarat în nenumărate rânduri că motivul pentru care reușește să aibă o siluetă de invidiat este numărul de antrenamente pe care le face și, desigur, stilul de viață sănătos. De asemenea, în legătură cu operațiile estetice, cântăreața de 54 de ani a spus de fiecare dată că nu le-a avut niciodată în plan și că nu a apelat la ele. 

„Nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel. Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic, pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște, știe că așa e.

E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă și meditație. Aceasta este practica ta zilnică, deci trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta. Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi”, spunea vedeta pentru revista Viva.

Galerie foto

Top citite
01 Loredana Groza
"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel
02 Loredana Groza/ Foto: Facebook
Loredana Groza, într-un body care imită perfect culoarea pielii. Fanii au reacționat imediat: „Am crezut că ești dezbrăcată”
03 loredana groza
Loredana Groza și pozele care au creat discuții printre fani. Fără niciun rid pe față la 54 de ani: "E mai tânără ca fiică-sa"
04 Loredana Groza
Loredana Groza, fabuloasă într-o rochie vaporoasă, lângă o mașină de lux. Pozele i-au cucerit pe fani: „Mereu tânără. Arăți fantastic"
05 Loredana Groza
Loredana Groza, gafă de proporții pe rețelele sociale. Imaginea care i-a revoltat pe fani: „Ce tineri erați. Câți ani aveați, 25?”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Loredana Groza/ Foto: Facebook
Loredana Groza a pozat senzual într-o parcare plină de mașini de lux, îmbrăcată într-o ținută provocatoare: „Nu se putea altfel”

Loredana Groza, cunoscută pentru stilul său nonconformist și aparițiile îndrăznețe, a surprins din nou publicul cu o serie de fotografii incendiare, postate pe rețelele de socializare. Artista a fost văzută într-o parcare plină de mașini de lux, reușind să atragă toate privirile într-o ținută extrem de provocatoare.

loredana groza (8)
Loredana Groza, într-o rochie generos decoltată, cu crăpătură lungă. A făcut senzație în galben neon: "Divă cu adevărat"

În iunie, Loredana Groza a împlinit 54 de ani, dar pentru ea vârsta e doar un amănunt pe care nu-l ia în seamă. Felul în care se poartă și se îmbracă, dragostea de viață și de a se distra îi aduc tinerețe. 

Loredana Groza
Loredana Groza, pozată din toate unghiurile, în costum de baie, la 54 de ani. Fanii au reacționat: „Cea mai frumoasă!”

A stârnit mereu controverse pentru ținutele extravagante pe care le-a ales de-a lungul timpului, însă acum Loredana Groza a ales să pozeze în costum de baie, la malul mării, impresionându-și fanii.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum s-a fotografiat o femeie, mama a trei copii, după ce i s-a spus să se apuce de sport, că nu arată bine. Imaginile sunt virale
Cum s-a fotografiat o femeie, mama a trei copii, după ce i s-a spus să se apuce de sport, că nu arată bine. Imaginile sunt virale

Cum s-a fotografiat o femeie, mama a trei copii, după ce i s-a spus să se apuce de sport, că nu arată bine. Imaginile sunt virale

FILM NOW Serialul fenomen care e pe cale să devină și un lungmetraj de succes. Primele imagini i-au încântat deja pe fani
Serialul fenomen care e pe cale să devină și un lungmetraj de succes. Primele imagini i-au încântat deja pe fani

Serialul fenomen care e pe cale să devină și un lungmetraj de succes. Primele imagini i-au încântat deja pe fani

DIGI WORLD Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”
Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

DIGI ANIMAL WORLD Angajați de la o grădină zoologică din Anglia, apel pentru identificarea unei creaturi cu „aripi și coarne”. Imaginile au stârnit vâlvă
Angajați de la o grădină zoologică din Anglia, apel pentru identificarea unei creaturi cu „aripi și coarne”. Imaginile au stârnit vâlvă

Angajați de la o grădină zoologică din Anglia, apel pentru identificarea unei creaturi cu „aripi și coarne”. Imaginile au stârnit vâlvă

DIGI LIFE Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
DIGI SPORT FOTO 3.9 milioane de vizualizări: Anamaria Prodan le-a arătat tuturor casa de peste un milion de euro căreia îi trebuie lift
FOTO 3.9 milioane de vizualizări: Anamaria Prodan le-a arătat tuturor casa de peste un milion de euro căreia îi trebuie lift
DIGI FM Lucian Viziru rămâne de tot acasă, după 7 ani în care a fost antrenor de tenis în Germania. Cu ce se ocupă aici: “Așteptăm să vedem ce iese”
Lucian Viziru rămâne de tot acasă, după 7 ani în care a fost antrenor de tenis în Germania. Cu ce se ocupă aici: “Așteptăm să vedem ce iese”
UTV Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit
Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit