Bucuresti | 102,8FM VENGER pana la 4 cu VENGER VANOTEK - BETTER NOW (NEW PW)

Lidia Buble își etalează din ce în ce mai mult senzualitatea și feminitatea. Doar în haină de blană și lenjerie, pe Instagram

lidia buble
Lidia Buble / Foto: Instagram

Lidia Buble mizează pe cartea senzualității și a început să se arate în ipostaze din ce în ce mai sexy. Populara cântăreață, urmărită numai pe Instagram de peste 1,4 milioane de fani, a postat câteva imagini care i-au adus rapid mii de like-uri.

"Vreau tablou cu poza asta", a scris Lidia Buble pe rețelele sociale. Poza cu pricina o arată doar într-o haină de blană, cizme și lenjerie cu talie înaltă. Cu privirea țintă spre camera foto, într-o lumină difuză și cu brațele încrucișate în zona pieptului pentru nu a-și arăta bustul, solista de 31 de ani pozează ca într-un pictorial de modă.

Citește și: Lidia Buble, poză cu cei 6 frați și cele 4 surori, la nunta mezinei familiei. Între fratele cel mare și mireasă sunt 26 de ani

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De ce nu se afișează Lidia Buble cu iubitul care o răsfață din plin

De ceva timp, Lidia Buble este îndrăgostită. Are o relație cu omul de afaceri Horațiu Nicolau, cu 30 de ani mai mare decât ea. Dacă în timpul poveștii de iubire cu prezentatorul Răzvan Simion, artista nu se sfia să-și arate iubirea în public, de data aceasta, lucrurile stau diferit. 

Recent, Lidia a explicat că își dorește să își păstreze viața personală departe de ochii publicului pentru a se bucura de intimitate și liniște. Într-un interviu acordat pentru unica.ro, ea a afirmat că a învățat din experiențele neplăcute din trecut că intimitatea și viața privată sunt esențiale pentru fericirea și liniștea ei.

lidia buble haina de blana

Lidia Buble / Foto: Instagram

Citește și: Din ce câștigă Lidia Buble cei mai mulți bani: „Îmi doresc foarte mult ca piesele mele să fie difuzate pe radio”

„Este foarte important, cel puțin pentru mine, să încep și să încerc să îmi țin viața personală cât mai privată și mai departe de ochii publicului. De-a lungul anilor m-am lovit de tot felul de evenimente mai neplăcute și atunci mi-am dat seama că, fiind totul mult mai privat, sunt mult mai fericită și mai liniștită. Și, oricum, consider că pe oamenii care mă urmăresc îi interesează mult mai mult meseria mea, adică muzica, ceea ce fac eu. Asta îmi doresc și eu să îi intereseze. Când o să fie să mă mărit, o să-i anunț”, a spus vedeta pentru unica.ro.

Galerie foto

Top citite
01 Lidia Buble/ Foto: Facebook
Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”
02 lidia buble (4)
Lidia Buble, ca o mireasă îndrăzneață, în alb complet, cu portjartierul la vedere. S-a inspirat de la ținuta Madonnei de acum 40 de ani
03 Lidia Buble/ Foto: Instagram
Refugiul ales de Lidia Buble în timp ce se confruntă cu problemele de sănătate. Artista, senzuală în mijlocul naturii
04 nunta sora lidia buble
Lidia Buble, poză cu cei 6 frați și cele 4 surori, la nunta mezinei familiei. Între fratele cel mare și mireasă sunt 26 de ani
05 sora lidia buble nunta
Sora cea mică a Lidiei Buble, frumoasă ca o prințesă în ziua în care a îmbrăcat rochia de mireasă. Lorena s-a măritat la 21 de ani
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
lidia buble
Lidia Buble, problema de sănătate pe care a ținut-o secretă 2 ani: "Doctorul mi-a zis că nu are vești bune pentru mine"

Din exterior, viața vedetelor pare impecabilă, de invidiat și de dorit, dar și ele trec prin momente de cumpănă care le pun la grea încercare. Lidia Buble a povestit, într-o serie de InstaStories, că doi ani s-a confruntat cu o problemă de sănătate pe care nu o putea accepta și care i-a dat viața peste cap.

Lidia Buble/ Foto: Instagram
Lidia Buble a ridicat temperaturile în Mykonos. Artista, bronzată și tonifiată, într-un costum de baie provocator

Lidia Buble a făcut furori în vacanța din Grecia. Artista în vârstă de 31 de ani a postat mai multe fotografii din Mykonos, în care își etalează silueta de invidiat.

Lidia Buble/ Foto: Instagram
Lidia Buble, surprinsă în timp ce dansa acoperită doar cu un cearșaf. Cum au reacționat fanii: „Te credeam fată serioasă”

Lidia Buble a stârnit un val de reacții în mediul online, după ce a publicat un videoclip în care apare dansând lasciv, purtând doar un cearșaf. Aflată în vacanță, artista în vârstă de 31 de ani a profitat de peisajele superbe și a creat conținut pentru rețelele de socializare. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Motivul pentru care prințul William nu poartă verighetă
Motivul pentru care prințul William nu poartă verighetă

Motivul pentru care prințul William nu poartă verighetă

FILM NOW Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film:
Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film: "Era roșie ca o sfeclă. A dat un e-mail întregii familii"

Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film: "Era roșie ca o sfeclă. A dat un e-mail întregii familii"

DIGI WORLD Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”
Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

DIGI ANIMAL WORLD Angajați de la o grădină zoologică din Anglia, apel pentru identificarea unei creaturi cu „aripi și coarne”. Imaginile au stârnit vâlvă
Angajați de la o grădină zoologică din Anglia, apel pentru identificarea unei creaturi cu „aripi și coarne”. Imaginile au stârnit vâlvă

Angajați de la o grădină zoologică din Anglia, apel pentru identificarea unei creaturi cu „aripi și coarne”. Imaginile au stârnit vâlvă

DIGI LIFE Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
DIGI SPORT DNA a descins la CS Rapid. Unul dintre numele vizate în anchetă este cel al fostului președinte Bogdan Vasiliu
DNA a descins la CS Rapid. Unul dintre numele vizate în anchetă este cel al fostului președinte Bogdan Vasiliu
DIGI FM Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan:
Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan: "Nu sunt fiul ei. Nu este normal să mă folosească"
UTV Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit
Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit