Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM MAITRE GIMS - 2018 - MI GNA

Lady Gaga, șic într-o rochie scurtă și pantofi cu toc cui, la Veneția. Și-a etalat mândră spectaculosul inel de logodnă

Lady Gaga And Michael Polansky Arrive At Cipriani Hotel During Venice Festival - 2 Sep 2024
Lady Gaga și Michael Polansky. Veneția 2024. Profimedia

Lady Gaga și logodnicul ei, Michael Polansky, au fost generoși cu fotografii prezenți la Veneția, oferindu-le un adevărat spectacol plin de romantism la sosirea în orașul italian pentru cea de-a 81-a ediție anuală a celebrului festival de film care se desfășoară aici.

Viitorii soți s-au sărutat și s-au îmbrățișat în văzul tuturor, iar Gaga a profitat de această ocazie pentru a-și etala spectaculosul inel de logodnă cu diamant.

Starul pop în vârstă de 38 de ani a arătat șic într-o rochie mini, neagră cu buline albe, inspirată din stilul anilor '60. A potrivit ținutei o pereche de pantofi negri cu toc cui. 

Galerie foto

Inel de logodnă de aproape 600.000 de dolari

Gaga, pe numele real Stefani Germanotta, și Michael Polansky, un antreprenor de succes din domeniul IT, le-au zâmbit fotografilor și s-au ținut de mână, în timp ce se îndreptau spre Hotel Cipriani.

Inelul de logodnă, cu un diamant solitar în formă ovală, l-a costat pe Polansky $578.000 potrivit Brides, scrie Daily Mail.

Lady Gaga And Michael Polansky Arrive Hand In Hand In Style At The Venice Film Festival

Lady Gaga și Michael Polansky. Veneția 2024. Profimedia

În iulie, Gaga i-a dedicat ultimul ei show din cadrul rezidenței muzicale din Las Vegas lui Michael, pe care l-a numit „domnul meu”.

Cei doi sunt împreună din 2019, mai exact de la Revelionul din acel an. Și-au făcut publică relația la începutul lui 2020.

Polansky a absolvit în 2006 Universitatea Harvard și conduce Parker Group al fondatorului Napster, Sean Parker.

 

Top citite
01 Lady Gaga And Michael Polansky Arrive At Cipriani Hotel During Venice Festival - 2 Sep 2024
„Tocmai ți-am cunoscut soțul!” Lady Gaga, dezvăluiri despre relația cu Michael Polansky și modul în care a cerut-o de soție
02
Lady Gaga și Bruno Mars, la prima lor piesă împreună: 'Die with a Smile'. „Cei mai buni”, au reacționat imediat fanii
03 Lady Gaga și iubitul
Lady Gaga, în fustă mini mulată și pantofi pe care nu multe femei și-ar putea ține echilibrul, la cină cu logodnicul
04 Lady Gaga At The Paris 2024 Olympic Games Swimming - 28 July 2024
Fanii lui Lady Gaga, uimiți de cât de mult seamănă artista cu o colegă celebră, în cea mai nouă fotografie: „Ava Max, tu ești?”
05 Lady Gaga
Lady Gaga, îmbrățișări cu Tom Cruise și Ariana Grande, la JO de la Paris. Artista n-a renunțat nici pe arenă la tocurile imposibile
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Lady Gaga Coming Out Of ''Laperouse'' Restaurant In Paris - 25 Jul 2024
Lady Gaga, pe tocuri imposibile la Paris. Și-a salutat fanii și le-a transmis sărutări

Lady Gaga se află la Paris pentru ceremonia de deschidere a Jocurile Olimpice de vară 2024. Artista în vârstă de 38 de ani a fost întâmpinată cu mare bucurie de fanii ei prezenți în Franța. 

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Lady Gaga Looks Radiant as the Maid of Honor at Her Sister’s Seaside Wedding in Maine Alongside Her Partner Michael Polansky ** Web Embargo until 5:24 ET on June 4, 2024**
Lady Gaga, dedicație duioasă pe scenă, pentru iubitul ei, Michael Polansky. Sunt împreună de mai bine de patru ani

Povestea de dragoste dintre Lady Gaga și Michael Polansky merge mai departe. Artista în vârstă de 38 de ani i-a dedicat iubitului ei, cu care are o relație de mai bine de patru ani, unul dintre ultimele sale spectacole din cadrul rezidenței muzicale pe care a susținut-o în Las Vegas.

Taylor Swfit, Lady Gaga
Taylor Swift, după zvonurile potrivit cărora Lady Gaga ar fi însărcinată: „E iresponsabil să comentezi despre corpul unei femei”

Zvonurile potrivit cărora Lady Gaga ar fi însărcinată au stârnit numeroase comentarii printre fanii celebrei artiste, iar Taylor Swift a sărit în apărarea acesteia, spunând că aceasta nu datorează nicio explicație nimănui.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Ben Affleck, „fericit” de mutarea în noua sa casă. „E unde și-a dorit să fie, aproape de copiii lui, într-un cartier pe care-l iubește”
Ben Affleck, „fericit” de mutarea în noua sa casă. „E unde și-a dorit să fie, aproape de copiii lui, într-un cartier pe care-l iubește”

Ben Affleck, „fericit” de mutarea în noua sa casă. „E unde și-a dorit să fie, aproape de copiii lui, într-un cartier pe care-l iubește”

FILM NOW Sharon Stone, ani de coșmar: AVC, 18 milioane $ lipsă, probleme cu vederea și cu memoria.
Sharon Stone, ani de coșmar: AVC, 18 milioane $ lipsă, probleme cu vederea și cu memoria. "Tot ce aveam era pe numele altora"

Sharon Stone, ani de coșmar: AVC, 18 milioane $ lipsă, probleme cu vederea și cu memoria. "Tot ce aveam era pe numele altora"

DIGI WORLD
"Nu am văzut niciodată asta în casa noastră. Și stăm aici de patru ani". Ce au descoperit doi soți, total întâmplător, în locuința lor

"Nu am văzut niciodată asta în casa noastră. Și stăm aici de patru ani". Ce au descoperit doi soți, total întâmplător, în locuința lor

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit
Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit

DIGI LIFE Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
DIGI SPORT Cornel Dinu a trecut la atac, după ce Gigi Mulțescu a murit
Cornel Dinu a trecut la atac, după ce Gigi Mulțescu a murit
DIGI FM A lăsat faima de pe TikTok pentru viața de călugăriță. Nume nou, straie monahale și o viață închinată credinței
A lăsat faima de pe TikTok pentru viața de călugăriță. Nume nou, straie monahale și o viață închinată credinței
UTV Sean Penn are o noua iubita. Cine este Valeria Nicov, moldoveanca in varsta de 26 de ani alaturi de care a fost surprins actorul pe strazile din Madrid
Sean Penn are o noua iubita. Cine este Valeria Nicov, moldoveanca in varsta de 26 de ani alaturi de care a fost surprins actorul pe strazile din Madrid