Bucuresti | 102,8FM LUNAX - NO HEROES (NEW PW)

Lady Gaga, răspuns pentru colegii care au creat grupul "Stefani Germanotta, nu vei fi niciodată faimoasă": "Nu trebuie să renunți"

Lady Gaga
Lady Gaga / Foto: Facebook/Profimedia

Lady Gaga este astăzi un star global, dar, cu ani în urmă a avut parte de bullying și vorbe deloc încurajatoare din partea celor din jur. Artista de 38 de ani, cu 13 premii Grammy și un Oscar în palmares, a fost studentă la Școala de Arte Tisch din New York. Colegii de ei atunci au creat un grup de Facebook cu numele "Stefani Germanotta, nu vei fi niciodată faimoasă".

Răutăcioși și neîncrezători în talentul și potențialul lui Gaga, al cărei nume real este Stefani, unii dintre foștii colegi au creat grupul în care erau doar 12 persoane și care avea drept poză o imagine în care o mai tânără Gaga apărea cu un X trasat pe ea. Aceasta a fost studentă la Tisch, școală ce aparține de Universitatea din New York, doar pentru trei semestre. La 19 ani s-a lăsat de studii pentru a se concentra pe cariera ei muzicală. În 2009, spunea: "Mi-a plăcut la NYU, dar am crezut că pot învăța singură despre artă mai bine decât o putea face școala. Am simțit că New York-ul este profesorul meu. Aveam nevoie să mă avânt și să o fac de una singură. Nu eram interesată de petrecerile studențești, eram interesată de muzică, de ospătărie, de curățat toalete sau de orice altceva făceam atunci".

Citește și: După aproape 20 de ani, Lady Gaga vorbește despre una dintre cele mai persistente minciuni legate de ea: "Sunt obișnuită"

lady gaga

Lady Gaga, descurajată de colegii din facultate / Foto: social media

După ce un fan al lui Lady Gaga a postat pe TikTok un screenshot al fotografiei care reprezenta grupul jignitor creat împotriva ei, artista a avut un răspuns. Nu unul răutăcios, ci unul prin care a vrut să-i inspire pe cei care au parte de neîncredere și bullying.

"Unii dintre colegii mei au făcut asta pe vremuri. De asta nu trebuie să renunți atunci când oamenii te pun la îndoială sau când vor să te îngenuncheze. Trebuie să mergi mai departe", a transmis ea, dându-se astfel exemplu de reușită, în ciuda vicisitudinilor.

Lady Gaga a fost "catapultată" în lumea starurilor după lansarea primului ei album, "The Fame", în 2008. De atunci este o prezență constantă pe scenă și, de câțiva ani, și în lumea filmului.

Citește și: Tocuri imposibile, un tricou pe post de rochie și dres plasă. Lady Gaga, la cină romantică în Malibu

Citește și: Lady Gaga, îmbrățișări cu Tom Cruise și Ariana Grande, la JO de la Paris. Artista n-a renunțat nici pe arenă la tocurile imposibile

Film muzical premiat cu patru Oscaruri, inclusiv pentru rolul lui Freddie Mercury. Hai să vezi Bohemian Rapsody, vineri de la 21:45, pe Film Now, în Digi Online!

Galerie foto

Top citite
01 JOKER, FOLIE A DEUX (2024)
Lady Gaga lansează „Harlequin”, un album inspirat de filmul „Joker: Folie à deux”
02 Lady Gaga reveals the reason she never addressed rumours 'about being a man' on Netflix's 'What's Next? The Future with Bill Gates'
După aproape 20 de ani, Lady Gaga vorbește despre una dintre cele mai persistente minciuni legate de ea: Sunt obișnuită
03 *EXCLUSIVE* Lady Gaga enjoys romantic dinner with boyfriend at Soho House
Tocuri imposibile, un tricou pe post de rochie și dres plasă. Lady Gaga, la cină romantică în Malibu
04 Lady Gaga And Michael Polansky Arrive At Cipriani Hotel During Venice Festival - 2 Sep 2024
„Tocmai ți-am cunoscut soțul!” Lady Gaga, dezvăluiri despre relația cu Michael Polansky și modul în care a cerut-o de soție
05 Lady Gaga And Michael Polansky Arrive At Cipriani Hotel During Venice Festival - 2 Sep 2024
Lady Gaga, șic într-o rochie scurtă și pantofi cu toc cui, la Veneția. Și-a etalat mândră spectaculosul inel de logodnă
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Lady Gaga și Bruno Mars, la prima lor piesă împreună: 'Die with a Smile'. „Cei mai buni”, au reacționat imediat fanii

Lady Gaga și Bruno Mars sunt la prima lor colaborare muzicală. Cei doi artiști au făcut echipă pentru piesa „Die with a Smile”, care este însoțită și de un videoclip cu tematică vintage.

Lady Gaga și iubitul
Lady Gaga, în fustă mini mulată și pantofi pe care nu multe femei și-ar putea ține echilibrul, la cină cu logodnicul

După ce s-a întors din Paris, Lady Gaga a fost pozată în compania logodnicului său, Michael Polansky, la cină în Malibu. Îmbrăcată complet în negru, într-o fustă mulată și foarte scurtă, cu un pulover larg lăsat pe un umăr, blonda s-a arătat într-o super dispoziție.

Lady Gaga At The Paris 2024 Olympic Games Swimming - 28 July 2024
Fanii lui Lady Gaga, uimiți de cât de mult seamănă artista cu o colegă celebră, în cea mai nouă fotografie: „Ava Max, tu ești?”

Fanii lui Lady Gaga au fost uimiți de cât de mult seamănă artista lor preferată cu Ava Max, în cea mai nouă fotografie postată de ea pe Instagram.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Iulia Albu, dură la adresa lui Mihai Albu, de care a divorțat de 11 ani:
Iulia Albu, dură la adresa lui Mihai Albu, de care a divorțat de 11 ani: "Capabil de orice pentru a o distruge pe mama copilului lui"

Iulia Albu, dură la adresa lui Mihai Albu, de care a divorțat de 11 ani: "Capabil de orice pentru a o distruge pe mama copilului lui"

FILM NOW Olivier Martinez, cu care Halle Berry e
Olivier Martinez, cu care Halle Berry e "la cuțite" pentru fiul lor, de nerecunoscut. Slab, cu părul grizonant, și-a pierdut farmecul

Olivier Martinez, cu care Halle Berry e "la cuțite" pentru fiul lor, de nerecunoscut. Slab, cu părul grizonant, și-a pierdut farmecul

DIGI WORLD Ce se întâmplă în organismul tău dacă bei cafea cu lapte. Efectele sunt surprinzătoare, potrivit oamenilor de știință
Ce se întâmplă în organismul tău dacă bei cafea cu lapte. Efectele sunt surprinzătoare, potrivit oamenilor de știință

Ce se întâmplă în organismul tău dacă bei cafea cu lapte. Efectele sunt surprinzătoare, potrivit oamenilor de știință

DIGI ANIMAL WORLD Îngrijitoarea unei grădini zoologice din China, atacată de un urs panda. Animalul a fost deranjat când aceasta a intrat în bârlogul lui
Îngrijitoarea unei grădini zoologice din China, atacată de un urs panda. Animalul a fost deranjat când aceasta a intrat în bârlogul lui

Îngrijitoarea unei grădini zoologice din China, atacată de un urs panda. Animalul a fost deranjat când aceasta a intrat în bârlogul lui

DIGI LIFE Cum arată cea mai înaltă femeie din lume. Este din Turcia și are peste 2,15 metri
Cum arată cea mai înaltă femeie din lume. Este din Turcia și are peste 2,15 metri
DIGI24 VIDEO. Momentul în care cântăreața greacă Marinella se prăbușește pe scenă. Artista a suferit un AVC
VIDEO. Momentul în care cântăreața greacă Marinella se prăbușește pe scenă. Artista a suferit un AVC
DIGI SPORT După 1.930 de zile de muncă și un miliard de euro cheltuit pentru o ”bijuterie”, au primit o mare lovitură din partea instanței
După 1.930 de zile de muncă și un miliard de euro cheltuit pentru o ”bijuterie”, au primit o mare lovitură din partea instanței
DIGI FM Un vlogger britanic surprins de ce a descoperit Sibiu: „Realitatea este alta”
Un vlogger britanic surprins de ce a descoperit Sibiu: „Realitatea este alta”
UTV Zoe Kravitz a lasat totul la vedere intr-o rochie mini din dantela la Paris Fashion Week. Lookul care a intors toate privirile!
Zoe Kravitz a lasat totul la vedere intr-o rochie mini din dantela la Paris Fashion Week. Lookul care a intors toate privirile!