Bucuresti | 102,8FM KRISS KROSS AMSTERDAM - QUEEN OF MY CASTLE

Lady Gaga, pe tocuri imposibile la Paris. Și-a salutat fanii și le-a transmis sărutări

Lady Gaga Coming Out Of ''Laperouse'' Restaurant In Paris - 25 Jul 2024
Lady Gaga. Profimedia

Lady Gaga se află la Paris pentru ceremonia de deschidere a Jocurile Olimpice de vară 2024. Artista în vârstă de 38 de ani a fost întâmpinată cu mare bucurie de fanii ei prezenți în Franța. 

De când a sosit în metropola franceză, Gaga a fost fotografiată la fiecare ocazie pe care a oferit-o.

În cele mai recente imagini surprinse de paparazzi, Lady Gaga a impresionat cu stilul ei unic. În timp ce se întorcea la hotelul unde este cazată la Paris, a apărut într-o ținută șic la care a combinat celebrele ei tocuri imposibile.

Galerie foto

Gaga va cânta, se pare, împreună cu Celine Dion la show-ul care deschide noua ediție a JO. 

Pe lângă cele două superstaruri, numele mai multor vedete muzicale au fost vehiculate pentru acest eveniment global. 

Coloana sonoră a ceremoniei include creaţii ale directorului muzical Victor Le Masne, combinând pop, orchestră simfonică, coruri şi electro tipice "French Touch". 

La rândul ei, Celine Dion a făcut o adevărată baie de mulțime în Paris, unde a ajuns cu câteva zile înainte de ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice.

Celine Dion, incredibil de impresionată de cum au primit-o fanii în Paris. Imagini și amintiri care-i vor rămâne mereu în suflet

Imediat cum s-a dat vestea că vedeta canadiană se află în capitala Franței, fanii s-au adunat la hotelul ei. Au așteptat-o ore-n șir să se întoarcă de la repetiții, până la 1:30 noaptea, iar când a dat cu ochii de ei, superstarul s-a emoționat profund. Celine apare vizibil mișcată de gesturile de iubire și de sprijin arătate de admiratori. 

De patru ani, Lady Gaga trăiește o poveste de dragoste cu Michael Polansky

Lady Gaga pare să traverseze o perioadă excelentă pe toate planurile. Si povestea de dragoste dintre ea și Michael Polansky se scrie frumos. Artista în vârstă de 38 de ani i-a dedicat iubitului ei, cu care are o relație de mai bine de patru ani, unul dintre ultimele sale spectacole din cadrul rezidenței muzicale pe care a susținut-o în Las Vegas.

În timpul show-ului, vedeta pop și-a privit partenerul aflat în public, un cunoscut om de afaceri în vârstă de 46 de ani, rostind afectuos apoi la microfon: „Domnului meu”, potrivit Billboard.

Top citite
01 Lady Gaga And Michael Polansky Arrive At Cipriani Hotel During Venice Festival - 2 Sep 2024
„Tocmai ți-am cunoscut soțul!” Lady Gaga, dezvăluiri despre relația cu Michael Polansky și modul în care a cerut-o de soție
02 Lady Gaga And Michael Polansky Arrive At Cipriani Hotel During Venice Festival - 2 Sep 2024
Lady Gaga, șic într-o rochie scurtă și pantofi cu toc cui, la Veneția. Și-a etalat mândră spectaculosul inel de logodnă
03
Lady Gaga și Bruno Mars, la prima lor piesă împreună: 'Die with a Smile'. „Cei mai buni”, au reacționat imediat fanii
04 Lady Gaga și iubitul
Lady Gaga, în fustă mini mulată și pantofi pe care nu multe femei și-ar putea ține echilibrul, la cină cu logodnicul
05 Lady Gaga At The Paris 2024 Olympic Games Swimming - 28 July 2024
Fanii lui Lady Gaga, uimiți de cât de mult seamănă artista cu o colegă celebră, în cea mai nouă fotografie: „Ava Max, tu ești?”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Snoop Dogg la Jo 2024
Snoop Dogg, vedeta absolută a JO 2024. Suma fabuloasă încasată de rapper pentru fiecare zi petrecută la Paris

Snoop Dogg e nelipsit de la cea mai importantă competiție a verii, Jocurile Olimpice la Paris. La invitația postului NBC, rapperul ia parte, din tribune, la multe dintre evenimente. Nu o face oricum, ci într-un mod spectaculos: costumat, cu buna dispoziție mereu la purtător, făcând spectacol doar din simpla lui prezență. 

Lady Gaga
Lady Gaga, îmbrățișări cu Tom Cruise și Ariana Grande, la JO de la Paris. Artista n-a renunțat nici pe arenă la tocurile imposibile

După ce a cântat la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024, Lady Gaga a mai rămas câteva zile la Paris. Capitala Franței s-a umplut de vedete americane din industria de entertainment, care au vrut să asiste la reprezentațiile conaționalelor din echipa de gimnastică.

Celine Dion, la JO de la Paris 2024
"Prima medalie de aur e pentru Celine Dion". Momentul de la JO de la Paris, aclamat pe viu, "aplaudat" și pe internet

Celine Dion a fost cea mai mare și plăcută surpriză a organizatorilor ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris 2024. Aceasta a cântat piesa lui Edith Piaf, "L’Hymne à l’amour" / "Imnul iubirii", de la primul etaj al Turnului Eiffel. După reprezentația care a însemnat revenire ei în fața publicului, artista a declarat că este foarte bucuroasă și onorată.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale
Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale

Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale

FILM NOW Puștiul din
Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

DIGI WORLD Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins
Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
DIGI SPORT Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina
Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina
DIGI FM O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
UTV ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale
ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale