Bucuresti | 102,8FM OPEN WeekEnd cu FLORIN GOLDIC ACTIV - 2004 - DOAR CU TINE

Lady Gaga neagă că ar fi gravidă, în ciuda pozelor care o arată cu o burtică proeminentă: "Nu sunt însărcinată. Doar plâng la sală"

lady gaga
Lady Gaga a negat că ar fi însărcinată, după ce au apărut poze în care are o burtică proeminentă. / Foto: Profimedia

Lady Gaga a intervenit rapid să risipească zvonurile care o dau însărcinată. Artista de 38 de ani a fost pozată cu o burtică proeminentă la nunta surorii ei. Imediat după ce au apărut imaginile făcute de paparazzi, celebra cântăreață a simțit nevoia să lămurească lucrurile.

Lady Gaga, pe numele său real Stefani Joanne Angelina Germanotta, a participat în acest weekend la nunta surorii sale, Natali. Vedeta a avut două ținute, iar cea de zi, o rochie neagră, mulată, i-a lăsat la vedere o burtică proeminentă.

Lady Gaga

Apariția lui Lady Gaga care a generat zvonuri că ar fi însărcinată. / Foto: Profimedia

Citește și: Lady Gaga și Michael Polansky au sărbătorit patru ani de relație, cu pizza la pachet, în prima zi a anului

Lady Gaga a fost domnișoară de onoare și a fost extrem de fericită și de onorată să-i fie alături surorii sale în ziua cea mare. Lângă ea l-a avut și pe iubitul său, Michael Polansky, cu care e de patru ani într-o relație discretă. Cei doi s-au arătat tandri unul cu celălalt. S-au ținut de mână și, la un moment dat, emoționată de sentimentele ce pluteau peste tot, Gaga și-a pus drăgăstos capul pe umărul lui. Pentru rolul de domnișoară de onoare, artista a pus pe ea o rochie superbă de culoarea șampaniei. A avut grijă să poarte un inel cu diamant mare pe deasupra mănușilor fine, un gest care a amplificat speculațiile care spun că s-a logodit în secret.

Lady Gaga și Michael Polansky

Lady Gaga și iubitul ei, Michael Polansky, la nunta surorii cântăreței / Foto: Profimedia

Zvonurile despre faptul că Lady Gaga așteaptă primul său copil vin după ce artista și-a ascuns burtica în ultima perioadă, purtând ținute supradimensionate. Cu toate acestea, ea a ieșit public pe rețelele sociale și, printr-un clip postat pe TikTok, a transmis, scurt și la obiect: "Nu sunt însărcinată. Doar plâng la sală", semn că forma fizică pe care imediat unii au pus-o pe seama unei sarcini vine doar de la câteva kilograme în plus de care încearcă să scape.

@ladygaga

register to vote or check if you're registered EASILY at www.headcount.org

♬ I AM THE AESTHETIC _yaesthetician - yas 💚🌻🍭🫧

Citește și: Lady Gaga dezvăluie unde ar fi fost azi dacă nu ar fi ajuns faimoasă. De ce nu-și mai dorește atât de mult lumina reflectoarelor

Galerie foto

Top citite
01 Lady Gaga And Michael Polansky Arrive At Cipriani Hotel During Venice Festival - 2 Sep 2024
„Tocmai ți-am cunoscut soțul!” Lady Gaga, dezvăluiri despre relația cu Michael Polansky și modul în care a cerut-o de soție
02 Lady Gaga And Michael Polansky Arrive At Cipriani Hotel During Venice Festival - 2 Sep 2024
Lady Gaga, șic într-o rochie scurtă și pantofi cu toc cui, la Veneția. Și-a etalat mândră spectaculosul inel de logodnă
03
Lady Gaga și Bruno Mars, la prima lor piesă împreună: 'Die with a Smile'. „Cei mai buni”, au reacționat imediat fanii
04 Lady Gaga și iubitul
Lady Gaga, în fustă mini mulată și pantofi pe care nu multe femei și-ar putea ține echilibrul, la cină cu logodnicul
05 Lady Gaga At The Paris 2024 Olympic Games Swimming - 28 July 2024
Fanii lui Lady Gaga, uimiți de cât de mult seamănă artista cu o colegă celebră, în cea mai nouă fotografie: „Ava Max, tu ești?”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Lady Gaga
Lady Gaga, îmbrățișări cu Tom Cruise și Ariana Grande, la JO de la Paris. Artista n-a renunțat nici pe arenă la tocurile imposibile

După ce a cântat la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024, Lady Gaga a mai rămas câteva zile la Paris. Capitala Franței s-a umplut de vedete americane din industria de entertainment, care au vrut să asiste la reprezentațiile conaționalelor din echipa de gimnastică.

Lady Gaga Coming Out Of ''Laperouse'' Restaurant In Paris - 25 Jul 2024
Lady Gaga, pe tocuri imposibile la Paris. Și-a salutat fanii și le-a transmis sărutări

Lady Gaga se află la Paris pentru ceremonia de deschidere a Jocurile Olimpice de vară 2024. Artista în vârstă de 38 de ani a fost întâmpinată cu mare bucurie de fanii ei prezenți în Franța. 

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Lady Gaga Looks Radiant as the Maid of Honor at Her Sister’s Seaside Wedding in Maine Alongside Her Partner Michael Polansky ** Web Embargo until 5:24 ET on June 4, 2024**
Lady Gaga, dedicație duioasă pe scenă, pentru iubitul ei, Michael Polansky. Sunt împreună de mai bine de patru ani

Povestea de dragoste dintre Lady Gaga și Michael Polansky merge mai departe. Artista în vârstă de 38 de ani i-a dedicat iubitului ei, cu care are o relație de mai bine de patru ani, unul dintre ultimele sale spectacole din cadrul rezidenței muzicale pe care a susținut-o în Las Vegas.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O primă întâlnire s-a transformat într-un dezastru după ce femeia a aflat care a fost „cel mai frumos moment din viața” bărbatului
O primă întâlnire s-a transformat într-un dezastru după ce femeia a aflat care a fost „cel mai frumos moment din viața” bărbatului

O primă întâlnire s-a transformat într-un dezastru după ce femeia a aflat care a fost „cel mai frumos moment din viața” bărbatului

FILM NOW Cine este Ines de Ramon. Iubita lui Brad Pitt a fost căsătorită cu un cunoscut actor de la Hollywood
Cine este Ines de Ramon. Iubita lui Brad Pitt a fost căsătorită cu un cunoscut actor de la Hollywood

Cine este Ines de Ramon. Iubita lui Brad Pitt a fost căsătorită cu un cunoscut actor de la Hollywood

DIGI WORLD Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins
Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
DIGI SPORT
"ROMÂNIA a trecut pe aici!" Cum au lăsat "Tricolorii" vestiarul de la Prishtina, după 3-0 cu Kosovo
DIGI FM O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
UTV ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale
ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale