Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 6 cu FERE FLO RIDA - 2012 - WHISTLE

Katy Perry, o nouă apariție pe plaja din St Tropez. Artista și-a etalat silueta în timp ce se distra cu fiica sa, Daisy 

Katy Perry în vacanță în Saint-Tropez alături de Orlando Bloom/ Profimedia
Katy Perry în vacanță în Saint-Tropez alături de Orlando Bloom/ Profimedia

Katy Perry a atras toate privirile în vacanța sa recentă în St-Tropez, unde a fost surprinsă alături de logodnicul său, Orlando Bloom, și fiica lor, Daisy. Cântăreața în vârstă de 39 de ani și actorul britanic de 47 de ani s-au bucurat de o zi relaxantă pe plaja din sudul Franței, unde Katy a impresionat în costumul său de baie mov.

În timpul zilei însorite de duminică, Katy a fost văzută purtând un costum de baie din două piese, care i-a pus în evidență silueta incredibilă. Ea a fost surprinsă stând pe o placă cu vâsle împreună cu fiica ei de trei ani, Daisy. Pentru a se proteja de soarele arzător, vedeta a optat pentru o pălărie de paie și ochelari de soare de aviator roz.

Citește și: Katy Perry, într-o rochie roșie super scurtă și mulată. Și-a scris versurile noului single pe trena ce părea să nu se mai termine

Katy Perry în vacanță în Saint-Tropez alături de Orlando Bloom/ Profimedia

Katy Perry în vacanță în Saint-Tropez alături de Orlando Bloom/ Profimedia

Orlando Bloom, cunoscut pentru rolul său din „Pirații din Caraibe”, a purtat o bluză albastră și pantaloni scurți asortați în timp ce încerca să-și mențină echilibrul pe o placă de Stand Up Paddle. Cei doi au fost însoțiți și de prietenii lor apropiați, care și-au adus și copiii pentru a se bucura de vacanța de vară împreună.

Această escapadă relaxantă vine după o perioadă tensionată pentru Katy, care s-a confruntat cu dificultăți legate de lansarea noului ei album. Recent, single-ul ei de revenire, „Woman's World”, nu a reușit să aibă impactul dorit în topurile muzicale, fiind criticat pentru lipsa de originalitate și ipocrizia mesajului.

Katy Perry în vacanță în Saint-Tropez alături de Orlando Bloom/ Profimedia

Katy Perry în vacanță în Saint-Tropez alături de Orlando Bloom/ Profimedia

Citește și: Katy Perry a sărbătorit Ziua Americii într-un sutien strălucitor, în culorile drapelului. Și-a etalat mușchii bine definiți și silueta

Katy se confruntă cu presiuni intense pentru a-și salva albumul după ce piesa „Woman's World” a fost rapid respinsă de public și a coborât în topurile din SUA la doar o săptămână de la lansare. Potrivit DailyMail, apropiații susțin că ea „înnebunește” și căută noi soluții pentru a-și redresa cariera muzicală.

Controversele din jurul noului single includ și colaborarea cu producătorul muzical Dr. Luke, care a fost acuzat de abuz sexual, fizic și emoțional de către Kesha. Decizia lui Katy de a lucra din nou cu Dr. Luke a fost criticată aspru, mulți fani exprimându-și dezamăgirea.

Galerie foto

Top citite
01 Lora/ Foto: Facebook
Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”
02 American Express Presents BST Hyde Park: Adele
Suma uriașă pe care Adele ar fi trebuit să o primească dacă și-ar fi prelungit turneul. De ce a preferat să ia o pauză
03 spice girls
Cum arată Mel C de la Spice Girls la 50 de ani, în costum de baie. Cântăreața are și acum un corp de atletă
04 orlando, katy
O zi obișnuită din viața lor. Orlando Bloom, fericit cu fețița lui pe umeri. Katy Perry, în haine lejere, la o gustare pe stradă
05 elena ionescu (2)
Elena Ionescu și-a expus bronzul ciocolatiu și formele voluptoase pe plajă, la piscină și pe Instagram. Ultimele zile de vară la mare
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
misha
Misha, poze la piscină, în costum de baie. Cu un cocktail în mână, fosta soție a lui Connect-R s-a bucurat de amintirile din Thailanda

Misha și-a luat rămas bun de la vară cu o vacanță în Grecia, dar pe rețelele sociale a strecurat și două instantanee dintr-o escapadă de acum câteva luni, când a fost în Thailanda. Pentru că destinația exotică i-a plăcut foarte tare, cântăreața a mai scos din sertarul cu amintiri câteva poze care au fost și pe placul fanilor.

Dua Lipa și Callum Turner/ Profimedia
Dua Lipa, surprinsă în ipostaze tandre cu Callum Turner. Artista și iubitul ei, relaxați într-o piscină de lux în Ibiza

Dua Lipa, în vârstă de 29 de ani, a fost surprinsă într-o escapadă romantică pe insula Ibiza alături de iubitul său, actorul britanic Callum Turner, de 34 de ani. Cei doi au sărbătorit împreună ziua de naștere a artistei, petrecând momente de neuitat într-un cadru de lux, alături de prieteni apropiați și de familie.

Andreea Antonescu/ Foto: Facebook
Andreea Antonescu, într-un costum de baie roșu ca focul. Reacțiile au curs lanț: „Arăți mai bine decât în tinerețe”

Andreea Antonescu a făcut furori pe Instagram cu o postare în care apare într-un costum de baie roșu ca focul, atrăgând zeci de reacții din partea fanilor. Artista de 41 de ani și-a etalat silueta de invidiat, bustul generos și abdomenul plat, într-o imagine care a stârnit admirația urmăritorilor săi.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ În ce ținută a fost înmormântată prințesa Diana. Cine a ales-o și de ce
În ce ținută a fost înmormântată prințesa Diana. Cine a ales-o și de ce

În ce ținută a fost înmormântată prințesa Diana. Cine a ales-o și de ce

FILM NOW Puștiul din
Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

DIGI WORLD Dieta populară care ar putea crește riscul de demență. Oamenii care o urmează
Dieta populară care ar putea crește riscul de demență. Oamenii care o urmează "se joacă cu focul", avertizează un medic

Dieta populară care ar putea crește riscul de demență. Oamenii care o urmează "se joacă cu focul", avertizează un medic

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
DIGI24 Istoricul Allan Lichtman, considerat un „Nostradamus” al scrutinelor prezidenţiale din SUA, a prezis cine va câștiga alegerile
Istoricul Allan Lichtman, considerat un „Nostradamus” al scrutinelor prezidenţiale din SUA, a prezis cine va câștiga alegerile
DIGI SPORT Ion Țiriac: ”Vă spun o noutate. Candidez la președinție! Absolut serios”. Ce a urmat
Ion Țiriac: ”Vă spun o noutate. Candidez la președinție! Absolut serios”. Ce a urmat
DIGI FM O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
UTV ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale
ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale