Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM THE URS - TARAMUL INTERZIS

Katy Perry, într-o ținută aurie, transparentă, de mână cu Orlando Bloom. Artista, în lacrimi la ultima ediție Idol în calitate de jurat

Katy Perry and Orlando Bloom Attend American Idol Season Finale After Party as Katy Bids Farewell After 7 Years as Judge!
Katy Perry și Orlando Bloom. Profimedia

Katy Perry și-a luat adio de la American Idol. Sezonul care tocmai s-a încheiat a fost ultimul pentru vedeta americană în calitate de jurat. Artista a participat apoi la o petrecere specială, unde a fost însoțită de logodnicul ei, actorul Orlando Bloom. 

Katy a fost fotografiată plecând de la petrecere. Aceasta se ținea de mână cu starul din „Pirații din Caraibe” și le-a zâmbit paparazzilor. 

Cântăreața în vârstă de 39 de ani a uimit într-o ținută aurie cu paiete, cu un top cu o structură neobișnuită și o fustă lungă transparentă, pe care a combinat-o cu o pereche de sandale aurii cu tocuri înalte și barete.

Părul lung și l-a coafat în bucle lejere și a optat pentru un machiaj cât mai natural.

La rândul său, partenerul ei în vârstă de 47 de ani a afișat un look casual, într-o jachetă alb-negru, blugi și pantofi de piele.

Katy Perry și Orlando Bloom, doi părinți care își adoră fetița. Imagini rare din viața de zi cu zi a celor două staruri

Galerie foto

Emoțiile au curprins-o pe Katy în timp ce a urcat pe scenă, duminică, la ultima ediție American Idol în calitate de jurat.

Gazda show-ului, Ryan Seacrest, a întrebat-o la un moment dat: „Plângi?”, după ce Katy și-a plecat capul.

Katy Perry a dezvăluit în februarie, în timpul unei apariții la Jimmy Kimmel Live, că acesta va fi ultimul ei sezon la American Idol.

Katy Perry, la 39 de ani: „Am tot ce îmi doresc, sunt binecuvântată”. Paris Hilton: „Fată frumoasă, mă inspiri întotdeauna!”

„Știi, de fapt, în această toamnă, în septembrie, voi participa la acest uriaș festival de muzică în Brazilia, numit Rock In Rio. Este cu adevărat incitant. Este ceva uriaș, foarte important pentru oamenii din întreaga lume, în special pentru fanii mei brazilieni. Cred că acesta va fi probabil ultimul meu sezon la Idol”, a mărturisit ea.

Artista, pe numele real Katheryn Hudson, s-a alăturat emisiunii American Idol în 2018.

Katy are o fiică de trei ani, Daisy Dove, cu Orlando Bloom.

Top citite
01 Katy Perry returns to Le Crillon after Eiffel Tower performance in Paris
Katy Perry, într-o rochie roșie super scurtă și mulată. Și-a scris versurile noului single pe trena ce părea să nu se mai termine
02 Katy Perry/ Profimedia
Katy Perry, apariție de milioane la Paris. Artista a radiat într-o ținută din denim, după ce s-a zvonit că a slăbit cu Ozempic
03 Katy Perry
Dezvăluiri despre Katy Perry, după ce a fost acuzată că a folosit Ozempic ca să slăbească. Cum a reușit să-și recapete silueta
04 Katy Perry
Katy Perry face senzație într-o ținută imposibilă. Ce a asortat bustierei minuscule pentru o ședință foto unică
05 Katy Perry
Katy Perry, în costum de baie și pantofi cu toc, pe balcon, la Cannes. A continuat show-ul început la petrecerea unor miliardari
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
35th Annual Colleagues Spring Luncheon & Oscar de la Renta Fashion Show
Câți bani primesc superstarurile pentru a cânta la petrecerile celui mai bogat om din India. Katy Perry, pe urmele Rihannei

Katy Perry „se pregătește să încaseze milioane de dolari”, călcând astfel pe urmele Rihannei, după ce a acceptat să cânte la o petrecere fastuoasă în cinstea fiului celui mai bogat bărbat din India și a logodnicei acestuia, notează Daily Mail.

"American Idol" Season 22 Top 10 Event - Arrivals
Katy Perry: „Ea este cea mai bună cântăreață a generației noastre”. Cine este artista care în 2013 a cucerit-o de la primele note

În ciuda faptului că ea însăși este o forță în muzică, Katy Perry a etichetat-o pe Ariana Grande drept „cea mai bună cântăreață a generației noastre”, amintindu-și de reacția pe care a avut-o când i-a auzit vocea pentru prima dată, în 2013.

*EXCLUSIVE* Katy Perry and Orlando Bloom enjoy family brunch in Beverly Hills
Katy Perry și Orlando Bloom, doi părinți care își adoră fetița. Imagini rare din viața de zi cu zi a celor două staruri

Katy Perry și Orlando Bloom s-au bucurat de câteva momente în aer liber, la un brunch de Ziua Mamei, împreună cu fiica lor, Daisy (3 ani).

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie a fost la un pas să-și piardă degetul din cauza unei manichiuriste: „I-am spus că unghiile sunt reale, dar nu m-a ascultat”
O femeie a fost la un pas să-și piardă degetul din cauza unei manichiuriste: „I-am spus că unghiile sunt reale, dar nu m-a ascultat”

O femeie a fost la un pas să-și piardă degetul din cauza unei manichiuriste: „I-am spus că unghiile sunt reale, dar nu m-a ascultat”

FILM NOW Dolph Lundgren, distracție pe o plajă din Italia, cu soția în vârstă de 27 de ani și fiica de 22 de ani. Din 2015 luptă cu cancerul
Dolph Lundgren, distracție pe o plajă din Italia, cu soția în vârstă de 27 de ani și fiica de 22 de ani. Din 2015 luptă cu cancerul

Dolph Lundgren, distracție pe o plajă din Italia, cu soția în vârstă de 27 de ani și fiica de 22 de ani. Din 2015 luptă cu cancerul

DIGI WORLD De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii
De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii

De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii

DIGI ANIMAL WORLD Cum să eviți un atac de rechin și ce să faci dacă ești mușcat. Nu ar trebui niciodată să porți bijuterii în apă
Cum să eviți un atac de rechin și ce să faci dacă ești mușcat. Nu ar trebui niciodată să porți bijuterii în apă

Cum să eviți un atac de rechin și ce să faci dacă ești mușcat. Nu ar trebui niciodată să porți bijuterii în apă

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 GALERIE FOTO Doi soți britanici și-au vândut casa și au cumpărat un sat întreg în Franța
GALERIE FOTO Doi soți britanici și-au vândut casa și au cumpărat un sat întreg în Franța
DIGI SPORT OFICIAL | UEFA a decis! Ce se întâmplă cu Istvan Kovacs, după ce arbitrul român a intrat în istoria EURO
OFICIAL | UEFA a decis! Ce se întâmplă cu Istvan Kovacs, după ce arbitrul român a intrat în istoria EURO
DIGI FM Cât te costă să mănânci la terasa de la mare a lui Rică Răducanu:
Cât te costă să mănânci la terasa de la mare a lui Rică Răducanu: "Nu avem prețuri foarte mari"
UTV Cleopatra Stratan si Edward Sanda au vorbit despre problemele cu care se confrunta in casnicia lor: „Am fost nevoiti sa fim in directii diferite...”
Cleopatra Stratan si Edward Sanda au vorbit despre problemele cu care se confrunta in casnicia lor: „Am fost nevoiti sa fim in directii diferite...”