Bucuresti | 102,8FM ALINA EREMIA - GURA TA (NEW PW)

Katy Perry, criticată dur pentru reprezentația de la MTV Video Music Awards 2024: „Este disperată. Cariera ei s-a încheiat!”

Katy Perry și Doechii, pe scena MTV Video Music Awards, 2024/ Profimedia Images
Katy Perry și Doechii, pe scena MTV Video Music Awards, 2024/ Profimedia Images

Chiar dacă are 39 de ani, Katy Perry a arătat că încă își poate surprinde fanii, iar dovadă este reprezentația de la MTV Video Music Awards 2024, care a stârnit ample comentarii printre utilizatorii de internet.

În vârstă de 39 de ani, Katy Perry a primit Video Vanguard Award, interpretând un medley de opt melodii care îi acoperă întreaga carieră: „Roar”, „E.T.”, „California Gurls”, „Teenage Dream”, „I Kissed a Girl”, „Firework”, „Lifetimes”.

Katy Perry și Doechii, pe scena MTV Video Music Awards, 2024/ Profimedia Images

Katy Perry și Doechii, pe scena MTV Video Music Awards, 2024/ Profimedia Images

Totodată, ea a interpretat și noul ei single - I'm His, He's Mine -, care va fi lansat vineri și care este realizat în colaborare cu Doechii, o rapperiță americană. Dansul celor două, însă, a fost considerat obscen pentru unii dintre utilizatorii de internet.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Petrecăreața Katy Perry. A făcut furori în cea mai scurtă fustă, o bustieră decupată și cizme cu toc, într-un club din WH

Pe scena de la VMA, cele două au dansat lasciv și ba chiar au simulat un act intim între două reprezentante ale sexului frumos, stârnind astfel revolta internauților.

„Este disperată. Cariera ei s-a încheiat!”, „Detest în ceea ce s-a transformat această lume”, „Sincer, este atât de dezamăgitor”, „La ce naiba m-am uitat mai devreme”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de utilizatorii de internet.

Alții, în schimb, s-au arătat revoltați de faptul că momentul a avut loc fix pe 11 septembrie, când s-au împlinit 23 de ani de la atacurile de la World Trade Centers.

Citește și: O zi obișnuită din viața lor. Orlando Bloom, fericit cu fețița lui pe umeri. Katy Perry, în haine lejere, la o gustare pe stradă

Cum s-a îndrăgostit Orlando Bloom de Katy Perry

Într-un interviu recent, cu Alex Cooper, Katy a fost întrebată dacă preferă un tip anume de bărbați.

„Ce pot să spun e că nu mai sunt atrasă de narcisişti”, a declarat vedeta din Santa Barbara.

În aprilie, Orlando a vorbit despre cum s-a „îndrăgostit” de Katy, la podcastul „What Now? With Trevor Noah”.

„Unul dintre lucrurile de care m-am îndrăgostit de Katy– ea urăște când spun asta, așa că trebuie să fiu atent– dar muzica ei era peste tot, nu?” și-a amintit actorul din Pirații din Caraibe. „Când am apărut eu în viața ei, era la fiecare post de radio, dar eu nu eram conștient de muzica asta– nu era ceea ce ascultam eu”, a recunoscut el.

„Dar m-am îndrăgostit de Katheryn, această fată din Santa Barbara – și, apropo, de părinți, pastori, care au trăit din bonuri de mâncare. Nu vorbim de acel Montecito fermecător”, a remarcat el.

Katy a vorbit la rândul ei despre faptul că a crescut într-o familie săracă, dependentă de băncile alimentare.

Orlando a fost educat la internat în Anglia, înainte de a obține rolul din Stăpânul Inelelor care i-a adus faima.

El a adăugat: „Știi, nu aș schimba viața asta pentru nimic, chiar și atunci când uneori mă gândesc: Cum facem asta, cum mergem mai departe? Pentru că avem aceste daouă cariere și vieți uriașe, iar ale ei se simt uneori ca un întreg univers”.

Anterior, Perry a fost căsătorită cu controversatul Russell Brand, în perioada 2010-2012.

Experimentează istoria pământului ca o aventură dinamică și captivantă. Urmărește duminică de la 21:00 Minunile Pământului, pe Digi World. Hai să vezi în Digi Online!

Galerie foto

Top citite
01 *ARCHIVE IMAGES* Prince George Celebrates His Eleventh Birthday In London, UK - 21 July 2024
Adda, imagini fără filtre. Cântăreața s-a filmat dansând în ploaie, într-o rochie prin care i se putea întrezări totul
02 Beyoncé, la nunta fostului său asistent/ Foto: Captură video Twitter
Beyonce, în centrul atenției la nunta fostului său asistent. Artista a dansat pe propria ei melodie, alături de Jay-Z și Blue Ivy
03 orlando, katy
O zi obișnuită din viața lor. Orlando Bloom, fericit cu fețița lui pe umeri. Katy Perry, în haine lejere, la o gustare pe stradă
04 Katy Perry Shows Off Slim Physique Stepping Out to Party in West Hollywood!
Petrecăreața Katy Perry. A făcut furori în cea mai scurtă fustă, o bustieră decupată și cizme cu toc, într-un club din WH
05 Katy Perry/ Profimedia
Katy Perry, investigată pentru posibile daune aduse mediului dunelor spaniole, în timp ce filma pentru un videoclip
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
katy perry si orlando bloom (1)
Katy Perry și Orlando Bloom, senzații tari în vacanță. Au sărit din elicopterul lui Jeff Bezos în mare, ținându-se de mână

Găzduiți pe iahtul de aproape jumătate de miliard de dolari al lui Jeff Bezos, alături de alte vedete precum Leonardo DiCaprio și iubita lui, modelul Vittoria Ceretti, Katy Perry și logodnicul ei, Orlando Bloom, au gustat și senzații tari în această vacanță petrecută în Europa.

Katy Perry
Katy Perry, răvășitoare într-o fustă din dantelă. Artista e în cea mai bună formă de când a slăbit

Katy Perry, celebra cântăreață în vârstă de 39 de ani, a reușit să întoarcă privirile tuturor atunci când a ajuns la studiourile BBC din Londra, pentru o apariție în cadrul emisiunii „The One Show”.

EXCLUSIVE: Katy Perry Dances To The Macarena As She Makes An Appearance At A Nightclub In Barcelona - 21 Jul 2024
Katy Perry a dansat Macarena într-un club din Barcelona. Artista, purtată de fani pe brațe

Katy Perry îmbină vacanțele cu afacerile. Luna aceasta, artista americană a pornit către Europa, unde s-a bucurat împreună cu familia ei de soare, de apa Mediteranei și de peisajele spectaculoase, dar și-a promovat și noul său single în fiecare țară în care a ajuns.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacții dure privind videoclipul postat de Kate Middleton: „Nu e o filmare clasică, acolo a fost implicată o echipă profesionistă”
Reacții dure privind videoclipul postat de Kate Middleton: „Nu e o filmare clasică, acolo a fost implicată o echipă profesionistă”

Reacții dure privind videoclipul postat de Kate Middleton: „Nu e o filmare clasică, acolo a fost implicată o echipă profesionistă”

FILM NOW Jason Momoa, acuzat că a „maltratat” echipa de filmare a peliculei „A Minecraft Movie”: „M-a dezamăgit”
Jason Momoa, acuzat că a „maltratat” echipa de filmare a peliculei „A Minecraft Movie”: „M-a dezamăgit”

Jason Momoa, acuzat că a „maltratat” echipa de filmare a peliculei „A Minecraft Movie”: „M-a dezamăgit”

DIGI WORLD De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace
De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
DIGI SPORT O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”
O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”
DIGI FM Cât costă ținuta purtată de Simona Halep la turneul lui Ion Țiriac. Pantofii sportivei au atras toată atenția
Cât costă ținuta purtată de Simona Halep la turneul lui Ion Țiriac. Pantofii sportivei au atras toată atenția
UTV (VIDEO) Shakira a coborat imediat de pe scena unui club din Miami, dupa ce si-a dat seama ca un fan o filma sub rochie
(VIDEO) Shakira a coborat imediat de pe scena unui club din Miami, dupa ce si-a dat seama ca un fan o filma sub rochie