Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA SHAKIRA - 2005 LA TORTURA (PRO FM EDIT)

Iubita lui Liam Payne, pozată în public după moartea solistului. Kate Cassidy: "Liam, îngerul meu. Tu ești totul"

Kate Cassidy
Primele poze cu iubita lui Liam Payne, după moartea acestuia / Foto: Profimedia

Kate Cassidy, tânăra cu care se iubea Liam Payne, a fost pozată în public pentru prima dată de la moartea fostului membru al trupei One Direction. 

Katy Cassidy, o influenceriță de 25 de ani, era de doi ani iubita lui Liam Payne. Cei doi locuiau împreună într-o vilă din Palm Beach, Florida. În apropierea casei a și fost surprinsă de paparazzi, în compania a două prietene. Blonda a ieșit să cumpere mâncare pentru câini, moment pe care fotoreporterii nu l-au ratat. Într-un tricou lung și larg, pantaloni de trening și papuci, lui Cassidy i se citea pe chip că este tulburată.

Citește și: Felul teribil în care sora lui Liam Payne a aflat de moartea solistului: “Am văzut pe telefon știrea că ne-ai părăsit”

Kate Cassidy

Kate Cassidy era iubita lui Liam Payne la momentul morții acestuia. / Foto: Profimedia

Cu doar câteva zile în urmă, Kate spunea că se simte complet pierdută după moartea lui Liam. De altfel, tânăra a și fost alături de el în Argentina și stătuse cu el în hotelul în care solistul s-a stins. Ea părăsise Buenos Aires cu doar două zile înainte ca Liam Payne să cadă de la balcon și să se stingă pe loc.

"Vă mulțumesc pentru toate cuvintele frumoase și pentru toată dragostea transmisă. Mă simt complet pierdută. Nimic din ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile nu pare real. Vă cer și mă rog să-mi dați spațiul necesar pentru a naviga prin asta în intimitate. Liam, îngerul meu. Tu ești totul. Vreau să știi că te-am iubit necondiționat și total. Voi continua să te iubesc tot restul vieții mele. Te iubesc, Liam", a scris Kate pe Instagram Stories, în primul ei mesaj după moartea partenerului ei.

Kate Cassidy

Primele poze cu iubita lui Liam Payne, după moartea acestuia / Foto: Profimedia

Citește și: Liam Payne avea „cocaină roz” în organism la momentul decesului. Cântărețul britanic a căzut de la etaj

Conform rezultatelor analizelor toxicologice prelevate după moartea sa, Liam Payne consumase un cocktail de droguri. Rezultatul parţial al autopsiei a relevat prezenţa în corpul lui a "cocainei roz", un amestec de droguri care conţine în principal metamfetamină, ketamină şi MDMA, potrivit ABC News şi TMZ. De asemenea, au fost detectate crack şi benzodiazepine.

Rezultatele autopsiei indică faptul că Payne era singur la momentul căderii şi că "trecea printr-un episod de dependenţă de droguri", aşa cum a explicat deja parchetul argentinian. În urma căderii care i-a cauzat moartea, cântăreţul a suferit "traumatisme multiple" şi "hemoragii interne şi externe".

Citește și: Filmul ultimelor clipe din viața lui Liam Payne. Cuvintele pe care i le-a spus unei tinere înainte să moară: „A fost tulburător”

Galerie foto

Top citite
01 liam payne si sora lui, nicola
Felul teribil în care sora lui Liam Payne a aflat de moartea solistului: "Am văzut pe telefon știrea că ne-ai părăsit"
02 Liam Payne/ Profimedia
Liam Payne avea „cocaină roz” în organism la momentul decesului. Cântărețul britanic a căzut de la etaj
03 Danielle Peazer și Liam Payne/ Profimedia
Fosta lui Liam Payne, primele declarații după moartea artistului. Cei doi și-ar fi reluat legătura ​​cu doar câteva săptămâni înainte
04 tatal lui liam payne (9)
Imaginile durerii. Tatăl lui Liam Payne, la "altarul" creat de fani în memoria fiului său, la hotelul unde solistul a murit
05 Liam Payne
Filmul ultimelor clipe din viața lui Liam Payne. Cuvintele pe care i le-a spus unei tinere înainte să moară: „A fost tulburător”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
rita ora si liam payne
Rita Ora a izbucnit în lacrimi pe scenă, la piesa ei și a lui Liam Payne, la câteva ore de la moartea solistului: "Nu pot să cânt asta"

Liam Payne seen here performing at the Torino's Olympic Stadium, Liam tragically died when he fell from the balcony at Casa Sur Hotel Palermo in Buenos Aires, Argentina
Foștii colegi din 1D, devastați de pierderea lui Liam Payne. Harry Styles: Cea mai mare bucurie a sa era să-i facă fericiţi pe ceilalți

Foștii colegi din „One Direction” ai lui Liam Payne au declarat că sunt „complet devastaţi” de moartea acestuia şi că artistul le va lipsi „teribil”. Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson şi Niall Horan au transmis că „amintirile pe care le-am împărtăşit cu el vor fi preţuite pentru totdeauna”.

Liam Payne seen here performing at the Torino's Olympic Stadium, Liam tragically died when he fell from the balcony at Casa Sur Hotel Palermo in Buenos Aires, Argentina
Poliția: Liam Payne a murit în urma căderii

Muzicianul britanic Liam Payne, fost membru al grupului One Direction, decedat miercuri după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel din Buenos Aires, în Argentina, a suferit multiple traume şi a murit în urma căderii, a anunţat poliţia.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Diddy era „obsedat” de prinții William și Harry. I-a invitat la cel puțin 10 dintre petrecerile sale infame. „Se vedea un rege”
Diddy era „obsedat” de prinții William și Harry. I-a invitat la cel puțin 10 dintre petrecerile sale infame. „Se vedea un rege”

Diddy era „obsedat” de prinții William și Harry. I-a invitat la cel puțin 10 dintre petrecerile sale infame. „Se vedea un rege”

FILM NOW Paul Mescal, impresionant în
Paul Mescal, impresionant în "Gladiatorul II". "Strălucitor. Un mare star de acțiune, care nu-și sacrifică autenticitatea"

Paul Mescal, impresionant în "Gladiatorul II". "Strălucitor. Un mare star de acțiune, care nu-și sacrifică autenticitatea"

DIGI WORLD Sunt sucurile cu îndulcitori o alternativă mai bună decât cele cu zahăr? Un medic gastroenterolog explică de ce sunt dăunătoare băuturile dietetice
Sunt sucurile cu îndulcitori o alternativă mai bună decât cele cu zahăr? Un medic gastroenterolog explică de ce sunt dăunătoare băuturile dietetice

Sunt sucurile cu îndulcitori o alternativă mai bună decât cele cu zahăr? Un medic gastroenterolog explică de ce sunt dăunătoare băuturile dietetice

DIGI ANIMAL WORLD Reguli pentru stăpânii de animale de companie toamna. La ce trebuie să aibă grijă aceștia
Reguli pentru stăpânii de animale de companie toamna. La ce trebuie să aibă grijă aceștia

Reguli pentru stăpânii de animale de companie toamna. La ce trebuie să aibă grijă aceștia

DIGI LIFE Oamenii de ştiinţă au descifrat secretul tabloului „Fata cu cercel de perlă”
Oamenii de ştiinţă au descifrat secretul tabloului „Fata cu cercel de perlă”
DIGI SPORT Imane Khelif a făcut marele anunț, iar Donald Trump nici n-a stat pe gânduri: cum a numit-o
Imane Khelif a făcut marele anunț, iar Donald Trump nici n-a stat pe gânduri: cum a numit-o
DIGI FM Discursul viral al unei femei din Republica Moldova care i-a pus la colț pe rusofili. Tudor Chirilă: „Cel mai bun monolog!”
Discursul viral al unei femei din Republica Moldova care i-a pus la colț pe rusofili. Tudor Chirilă: „Cel mai bun monolog!”
UTV Vezi cine este noul iubit al Angelinei Jolie
Vezi cine este noul iubit al Angelinei Jolie