Bucuresti | 102,8FM DIPLO - DANCE WITH ME

Irina de la ASIA, de 15 ani în Ungaria: "Viața se învârte în jurul familiei". Relația cu fostele colege s-a rupt: Nu prea mai comunicăm

irina nicolae
Irina, fosta membră a trupei A.S.I.A. locuiește de ani buni în Budapesta. / Foto: Instagram

De 15 ani, Irina Nicolae de la A.S.I.A. s-a mutat în Ungaria. A lăsat viața de aici pentru iubire și s-a stabilit la Budapesta. Aceasta este căsătorită din 2015 cu Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo. Alături de el are o fetiță, Scarlett Maria, în vârstă de șase ani, care a fost botezată de celebrul Al Bano.

Deși nu mai cântă, Irina nu a ieșit de pe "radarul" fanilor. Deși o face rar și discret, aceasta postează crâmpeie din viața ei. Recent, vedeta în vârstă de aproape 46 de ani a acordat un interviu în care a vorbit despre traiul ei în țara vecină, dar și despre relația cu fostele colege de trupă.

Citește și: Trupa ASIA s-a reunit, dar fără Irina Nicolae. Bruneta e mâhnită: “Este dezamăgitor, am avut un șoc, nu am fost invitată”

"Viața mea se învârte în jurul familiei și a muncii mele. Viața mea socială este una liniștită, nu merg în cluburi sau discoteci, dar ies zilnic cu familia sau prietenii la masă, sau în locuri destinate copiilor, la expoziții, la cinema, la operă, la musicaluri, la evenimente la care soțul este invitat. Am o viață plină și activă", a declarat Irina pentru viva.ro. Aceasta și-a dorit să învețe lucruri noi, așa că a făcut cursuri de design interior. "Un sfat de care am ținut cont întotdeauna a fost să rămân un elev pentru tot restul vieții, să am acea curiozitate pe care o are un copil atunci când descoperă lumea, și lucruri minunate se vor întâmpla", a adăugat ea.

Despre mutarea în Budapesta și dacă a văzut această mișcare ca pe un sacrificiu, aceasta a spus: "Când există dragoste, există tot! Poți fi la capătul Pământului, dacă ești cu cine îți e drag! Nu am analizat niciodată minusurile și plusurile, nu văd viața în alb și negru, o văd în culori și armonie. Am tot ce îmi doresc și știu că poți construi orice vis atunci când ești lângă omul iubit".

Irina și soțul ei s-au cunoscut în 2004, iar un an mai târziu au început o relație. Marius Vizer e președintele Federației Internaționale de Judo din 2007. Om de afaceri și fost judoka, acesta e cu 20 de ani mai mare decât fosta cântăreață.

Irina, despre relația cu fostele colege din trupa A.S.I.A.: "Nu a fost ușor să văd că orgoliile și interesele au fost mai mari decât realizările"

irina asia

În 2023, trupa A.S.I.A. a susținut un concert aniversar, însă Irina nu a fost invitată de colegele ei. De aici a pornit o dispută cu replici de ambele părți. La acel moment, bruneta a spus că nu a fost contactată pentru acel spectacol și că acest lucru a dezamăgit-o foarte tare. Adrian Ordean, cel care a creat formația, a spus că Irina nu a putut veni pentru că locuiește în altă țară, e mamă și nu ar avea timp de repetiții. Lucrurile par acum stricate definitiv între cele care au făcut senzație cu muzica lor.

"Mi-ar fi plăcut să îți spun că avem o relație, dar, din păcate, nu prea mai comunicăm. Eu nu sunt supărată pe nimeni și chiar vreau să le mulțumesc. Nu a fost ușor să văd că orgoliile și interesele au fost mai mari decât realizările, dar, într-o perioadă delicată pentru sufletul meu, viața m-a recompensat cu atâta dragoste, respect, admirație și atâtea mesaje care mi-au mers la suflet și mi-au arătat că anii mei de muncă, sacrificii și dăruire nu au fost în zadar, și pentru asta le mulțumesc! A trebuit doar ca să înțeleg cât de multă dragoste am sădit în inimile oamenilor! Și asta este tot ceea ce contează pentru mine, publicul și dragostea lui! Mă înclin", a încheiat Irina Nicolae.

Top citite
01 irina-nicolae
Cum a început relația dintre Irina Nicolae și Marius Vizer. Fosta membră A.S.I.A. a rupt tăcerea: „Îmi trimitea flori la concerte!”
02 Sorana Darclee
Sorana: Nu celebrăm anii noştri de carieră, mulţi şi frumoşi, noi ne-am unit ca să continuăm cu A.S.I.A.
03 irina nicolae
De ce a fost dezamăgită Irina Nicolae pentru că nu a fost invitată la reuniunea trupei ASIA: "Sunt parte din perioada de aur"
04 trupa ASIA
Reacția Ianei Novac după tevatura dintre Irina Nicolae și trupa ASIA: "S-a simțit dată la o parte. Înțeleg durerea ei"
05 trupa ASIA
Reacția Soranei de la A.S.I.A., după ce Irina Nicolae s-a supărat că nu a fost invitată la reuniune: "Nu există această variantă"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
trupa asia
Trupa ASIA se reunește, dar fără Irina Nicolae. Bruneta e mâhnită: "Este dezamăgitor, am avut un șoc, nu am fost invitată"

Trupa A.S.I.A., una dintre cele mai de succes formații muzicale de la începutul anilor 2000, a anunțat că se reunește pentru un concert extraordinar la Sala Palatului, în luna martie. Surprinzător pentru fanii fetelor este că Irina Nicolae, una dintre membrele de bază, nu a fost invitată, iar în locul ei va cânta Ianna Novac, cea care a și înlocuit-o în trupă când a decis să se retragă.

trupa asia
Cum arată și ce face astăzi Anemona de la ASIA. A divorțat la două zile după ce s-a căsătorit, are un copil și a lăsat muzica în urmă

La începutul anilor 2000, trupa ASIA era una dintre cele mai în vogă din peisajul muzical românesc. Cele patru fete care au format atunci grupul au fost Anca, Sorana, Irina și Anemona. Dintre ele, Anemona a fost prima care a părăsit formația, însă de numele ei se leagă primele mari hituri marca ASIA. Astăzi, aceasta pare un om cu totul diferit.

irina nicolae
Irina de la ASIA, elegantă și delicată într-o rochie de culoarea lavandei. Bruneta, admirată de colegele de breaslă: "Ești superbă"

Irina Nicolae, una dintre membrele de bază ale trupei A.S.I.A., care a avut un succes nebun la începutul anilor 2000, și-a păstrat frumusețea și la aproape 44 de ani. De multă vreme, aceasta s-a lăsat de muzică și s-a mutat la Budapesta alături de soțul ei, Marius Vizer, și de fiica lor, Scarlett Maria, în vârstă de patru ani. Fosta cântăreață duce o viață de prințesă, din care nu lipsesc un trai confortabil, vacanțele în locuri exclusiviste, accesoriile și hainele de brand.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Unde e mormântul prințesei Diana și de ce nu se poate vizita. 36 de stejari și florile ei preferate, plantate în jurul locului de veci
Unde e mormântul prințesei Diana și de ce nu se poate vizita. 36 de stejari și florile ei preferate, plantate în jurul locului de veci

Unde e mormântul prințesei Diana și de ce nu se poate vizita. 36 de stejari și florile ei preferate, plantate în jurul locului de veci

FILM NOW Bruce Willis, diagnosticat cu afazie și demență, fotografiat în timpul unei plimbări în Los Angeles. Cum arată actorul la 69 de ani
Bruce Willis, diagnosticat cu afazie și demență, fotografiat în timpul unei plimbări în Los Angeles. Cum arată actorul la 69 de ani

Bruce Willis, diagnosticat cu afazie și demență, fotografiat în timpul unei plimbări în Los Angeles. Cum arată actorul la 69 de ani

DIGI WORLD De ce nu ar trebui să adaugi banane în smoothie-uri. Semnalul de alarmă tras de un gastroenterolog: „Mulți pacienți fac această greșeală!”
De ce nu ar trebui să adaugi banane în smoothie-uri. Semnalul de alarmă tras de un gastroenterolog: „Mulți pacienți fac această greșeală!”

De ce nu ar trebui să adaugi banane în smoothie-uri. Semnalul de alarmă tras de un gastroenterolog: „Mulți pacienți fac această greșeală!”

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
DIGI SPORT Presa din Lituania i-a caracterizat pe români în două cuvinte, înaintea meciului de la București
Presa din Lituania i-a caracterizat pe români în două cuvinte, înaintea meciului de la București
DIGI FM
"Se putea termina groaznic". Carmen Brumă, Mircea Badea și fiul lor, accident în Grecia, din cauza unei defecțiuni grave la mașina închiriată
UTV ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale
ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale