Bucuresti | 102,8FM VENGER pana la 4 cu VENGER REA GARVEY - FREE LIKE THE OCEAN (NEW PW)

Val de critici la adresa tatălui lui Lady Gaga, pe Twitter. Ce a stârnit nemulțumirea multora

87th Annual Academy Awards - Arrivals
HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 22: Recording artist Lady Gaga (L) and Joseph Germanotta attend the 87th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 22, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)

După ce a lansat un nou single la sfârșitul lunii februarie și a dat de înțeles că urmează un nou album, Gaga a ajuns fără să vrea în mijlocul unui scandal.

Acțiunile recente ale tatălui ei au tras-o și pe ea într-o poveste care i-a înfuriat pe mulți, unii invocând numele artistei și cerându-i să intervină.

Joseph Germanotta a devenit figura principală a unui scandal în social media, în urma derulării unei campanii GoFundMe, prin care erau cerute fonduri pentru angajații săi, scriu mai multe publicații americane.

Germanotta deține restaurantul, Joanne Trattoria, în New York City, pe care a trebui să-l închidă din cauza măsurilor luate în urma izbucnirii pandemiei de coronavirus. Cu 30 de angajați rămași fără slujbă, o pagină GoFundMe a fost lansată, cerând oamenilor să doneze 50.000 de dolari pentru a ajuta staff-ul rămas fără slujbe. Iar asta a provocat indignare în online, pagina campaniei respective fiind apoi închisă. 

Totul s-a întâmplat după ce Germanotta a postat un link pe Twitter, care ducea către pagina cu mesajul in care se cereau donații. 

“Fac tot ce pot, dar a trebui să închidem Joanne luna aceasta”, scria în postarea de pe Twitter. “Personalul nostru are nevoie de ajutor financiar. Orice ajutor pentru angajații noștri va fi apreciat”.

Deși pagina de GoFundMe nu a fost creată de el și au fost si persoane care au simpatizat cu angajații săi, cei mai mulți au găsit această acțiune de prost gust. Tweet-ul a fost apoi șters.

Mulți susțin că gestul lui Germanotta nu a fost deloc unul potrivit ținând cont că fiica sa este multi-milionară. Astfel că unii i-au scris: “De ce nu-i ceri lui Lady Gaga bani?”, în timp ce alții au menționat că acesta este suficient de bogat cât să-și plătească singur angajații. 

Cei care au comentat i-au transmis că este “jenant,” “dezgustător” și “trist” ceea ce a făcut, ținând cont de ce se întâmplă în SUA din cauza COVID-19.

Germanotta a reacționat într-o declarație pentru Fox News și a spus că nu el a scris tweet-ul respectiv.

“Nu-mi scriu singur tweet-urile pentru restaurant”, a mărturisit Germanotta. “Totul a fost șters. A fost donată o sumă mică. Dacă prin pagina respectivă banii pot fi dați înapoi, atunci asta vom face. Dacă nu, atunci voi dubla eu suma și o voi da angajaților”.

De când a izbucnit pandemia de coronavirus Lady Gaga, prin brandul ei de beauty Haus Laboratories, a anunțat că plănuiește să doneze 20% din încasările săptămânale pentru aprovizonarea cu alimente in New York și Los Angeles, a scris Allure. 

 

Top citite
01 Lady Gaga. Foto: Getty Images
De unde s-a inspirat Lady Gaga pentru numele de scena: „Începuse să-mi spună Gaga de câte ori mergeam în studio”
02 81st Mostra - Lady Gaga And Fiance Walk The Red Carpet
Lady Gaga susține că viața ei s-a schimbat complet de când l-a cunoscut pe Michael Polansky: „Este cel mai bun prieten!”
03 Joker UK premiere in London - 25 Sep 2024
Lady Gaga dezvăluie că planul ei „numărul unu” este să-și întemeieze o familie cu logodnicul ei: „Sunt atât de entuziasmată!”
04 Lady Gaga
Lady Gaga, răspuns pentru colegii care au creat grupul "Stefani Germanotta, nu vei fi niciodată faimoasă": "Nu trebuie să renunți"
05 JOKER, FOLIE A DEUX (2024)
Lady Gaga lansează „Harlequin”, un album inspirat de filmul „Joker: Folie à deux”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Lady Gaga reveals the reason she never addressed rumours 'about being a man' on Netflix's 'What's Next? The Future with Bill Gates'
După aproape 20 de ani, Lady Gaga vorbește despre una dintre cele mai persistente minciuni legate de ea: Sunt obișnuită

Lady Gaga a vorbit pentru prima dată despre una dintre cele mai persistente minciuni legate de ea, care s-a răspândit intens în anii de început ai carierei sale.

*EXCLUSIVE* Lady Gaga enjoys romantic dinner with boyfriend at Soho House
Tocuri imposibile, un tricou pe post de rochie și dres plasă. Lady Gaga, la cină romantică în Malibu

Lady Gaga traversează o perioadă plină. Pregătește un nou album, atât de așteptat de fani, și este prinsă în același timp într-un intens turneu de promovare dedicat celui mai nou film în care o vom vedea, „Joker: Foile À Deux”. Cu toate acestea, vedeta a găsit puțin timp liber pentru a se relaxa la o ieșire romantică alături de logodnicul ei. 

Lady Gaga And Michael Polansky Arrive At Cipriani Hotel During Venice Festival - 2 Sep 2024
„Tocmai ți-am cunoscut soțul!” Lady Gaga, dezvăluiri despre relația cu Michael Polansky și modul în care a cerut-o de soție

Lady Gaga, celebra cântăreață în vârstă de 36 de ani, a rupt tăcerea despre modul în care l-a cunoscut pe Michael Polanski, dar și despre logodna cu el.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a descoperit o femeie despre soțul ei după zece ani de căsnicie și trei copii: „Mi s-a întors stomacul pe dos!”
Ce a descoperit o femeie despre soțul ei după zece ani de căsnicie și trei copii: „Mi s-a întors stomacul pe dos!”

Ce a descoperit o femeie despre soțul ei după zece ani de căsnicie și trei copii: „Mi s-a întors stomacul pe dos!”

FILM NOW Richard Gere, topit după soția sa, mai tânără cu 34 de ani decât el. Actorul nu și-a putut lua mâinile de pe ea, în Zurich
Richard Gere, topit după soția sa, mai tânără cu 34 de ani decât el. Actorul nu și-a putut lua mâinile de pe ea, în Zurich

Richard Gere, topit după soția sa, mai tânără cu 34 de ani decât el. Actorul nu și-a putut lua mâinile de pe ea, în Zurich

DIGI WORLD Când e cel mai bine să faci dușul zilnic. Așa scapi de stres și de unele alergii, dar îți ajuți și pielea
Când e cel mai bine să faci dușul zilnic. Așa scapi de stres și de unele alergii, dar îți ajuți și pielea

Când e cel mai bine să faci dușul zilnic. Așa scapi de stres și de unele alergii, dar îți ajuți și pielea

DIGI ANIMAL WORLD Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”
Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”

Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”

DIGI LIFE Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
DIGI SPORT Starea de sănătate a lui Michael Schumacher,
Starea de sănătate a lui Michael Schumacher, "un mister care a durat 11 ani"
DIGI FM Cu ce se ocupă Valeriu Gheorghiță, noul soț al Monicăi Bîrlădeanu, în prezent și câți bani încasează lunar. Veniturile lui nu sunt deloc de neglijat
Cu ce se ocupă Valeriu Gheorghiță, noul soț al Monicăi Bîrlădeanu, în prezent și câți bani încasează lunar. Veniturile lui nu sunt deloc de neglijat
UTV Mama lui P. Diddy face primele declaratii privind acuzatiile grave care il vizeaza pe fiul ei. „Este un linsaj public”
Mama lui P. Diddy face primele declaratii privind acuzatiile grave care il vizeaza pe fiul ei. „Este un linsaj public”