Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER EVA TIMUS - IMUNI LA BINE

Francia Raisa, prietena Selenei Gomez, neagă zvonurile că a fost forțată să-i doneze artistei un rinichi: "Doar un act de bunătate"

*EXCLUSIVE* Unbreakable Bonds: Selena Gomez Enjoys Heartwarming Dinner with Organ Donor Pal and Rekindled Friend Francia Raísa in Santa Monica!
Selena Gomez, Francia Raísa. 2023. Profimedia

Francia Raisa a declarat că donarea propriului rinichi Selenei Gomez a fost „cu siguranță doar un act de bunătate”, punând astfel capăt zvonurilor potrivit cărora ar fi fost „forțată” să recurgă la acest gest. 

În 2017, actrița în vârstă de 35 de ani i-a donat un rinichi celei mai bune prietene de la acea vreme, Selena Gomez, însă prietenia lor, cândva de neclintit, a avut de înfruntat tot felul de obstacole în decursul anilor ce au urmat transplantului. 

Cele două vedete nu și-au mai vorbit o bună perioadă de timp, pentru ca în cele din urmă să se împace în 2023.

Raisa a apărut acum la podcastul lui Robert Peterpaul, „The Art of Kindness”, unde a fost întrebată care a fost cel mai mare act de bunătate pe care l-a făcut.

„Pe lângă donarea unui rinichi, ce? A fost cu siguranță o alegere personală. A fost cu siguranță doar un act de bunătate, indiferent de zvonuri”, a mărturisit ea. „Prima mea audiție, imediat după operație, la două săptămâni, a fost pentru Grown-Ish și am obținut-o”, a adăugat Raisa.

Galerie foto

Raisa o interpretează pe Ana Torres în serialul „Grown-Ish”.

„M-am pus într-o situație în care oamenii au devenit interesați de viața mea personală. Mi-aș fi dorit să nu fi fost atât de nebunesc pe cât a fost”, a continuat ea.

„De atunci am pornit în propria mea călătorie și ce mi-a plăcut cel mai mult a fost că am putut vorbi cu alți potențiali donatori”, a spus Francia, punctând că au fost prieteni care i-au cerut să vorbească cu alte persoane care se gândesc să doneze, iar asta ducea la o conversație de două ore.

Întrebată care crede că este „definiția ei a bunătății”, Raisa a spus: „Bunăvoință necondiționată”.

„Toți avem traume, toți trecem prin diverse chestii. Am zilele mele proaste. Ai zilele tale proaste. Am învățat, de asemenea, că atunci când cineva proiectează lucruri negative asupra mea, nu este ceva personal, deloc, este ceva prin care respectivul om trece, la rândul lui”, a spus ea.

Francia Raisa și Selena Gomez s-au cunoscut în 2007

Raisa și Gomez s-au întâlnit pentru prima dată la un eveniment caritabil în 2007, când Selena colabora cu Disney, iar Francia apăruse la ABC în The Secret Live of an American Teenager.

Gomez a dezvăluit în 2015 că a fost diagnosticată cu Lupus, iar Raisa i-a donat propriul rinichi.

„Nu există îndeajuns de multe cuvinte pentru a-i mulțumi frumoasei mele prietene Francia Raisa. Ea mi-a oferit darul suprem, a făcut sacrificiul suprem, donându-mi rinichiul ei. Sunt incredibil de binecuvântată. Te iubesc atât de mult”, spunea Gomez la acea vreme.

Tatăl actriței Francia Raísa, dezvăluiri fără precedent despre ruptura dintre fiica sa și Selena Gomez: „Banii și faima schimbă lumea”

Instagram

Selena Gomez, Francia Raisa. Profimedia

Selena Gomez fights back tears as she speaks about her kidney transplant for the first time alongside her best friend organ donor on the Today show

Selena Gomez, Francia Raisa. Profimedia

Ruptura între cele două s-a produs după ce Gomez a fost văzut petrecând și consumând alcool, iar Raisa a confruntat-o ​​cu privire la alegerile ei.

Tensiunile s-au intensificat în 2018, când cântăreața a declarat într-un interviu că „singura ei prietenă” din industrie a fost Taylor Swift, Raisa comentând ulterior: „Interesant”.

Mai mult, Selena Gomez a fost criticată și pentru că nu a menționat-o pe Raisa, în documentarul „My Mind And Me”, unde a vorbit despre probleme sale de sănătate mentală și fizică.

În iulie 2023 însă, Gomez i-a urat public actriței la mulți ani: „Cea mai fericită zi de naștere pentru această ființă specială. Indiferent unde ne va duce viața, te iubesc @franciaraisa”, a scris Selena pe Instagram.

Raisa a insistat mai târziu că nu este certată cu Gomez, deși în decembrie a mărturisit într-un interviu cu USA Today că nu au vorbit prea mult în ultimii ani.

„Încă mi se pare o nebunie, cât de interesat a fost publicul de prietenia noastră. …Nu știu de ce lucrurile s-au întâmplat așa cum s-au întâmplat, dar îmi amintesc că eram în St. Tropez, în iunie, și ea mi-a tot venit în gând”, a declarat Francia. „Nu am prea mai vorbit de vreo șase ani. Mai ales în ultimul an, nu am vorbit deloc”.

După mesajul din vara trecută, Raisa a simțit că „Universul a decis acest moment”, de a le aduce înapoi împreună.

În cele din urmă, Francia a dezvăluit că vedeta din „Only Murders in the Building” a căutat-o și i-a spus: „Hai să vorbim”, punând capăt neînțelegerilor dintre ele.

Top citite
01 Selena Gomez și Benny Blanco/ Profimedia
Benny Blanco, primele declarații despre povestea de iubire pe care o trăiește cu Selena Gomez: „Râdem toată ziua, ea mă inspiră!”
02 selena gomez
Selena Gomez, reacție după ce Hailey și Justin Bieber au anunțat că vor deveni părinți. Ce a postat pe Instagram celebra artistă
03 Selena Gomez și Benny Blanco
"Ea simte că nu a fost nicicând tratată mai bine de un bărbat". Selena Gomez, tot mai îndrăgostită de Benny Blanco
04 selena gomez (7)
Selena Gomez, în cele mai îndrăznețe poze postate până acum, cu decolteul la vedere. Le-a șters rapid, dar au rămas pe internet
05 30th SAG Awards - Arrivals
Selena Gomez cea „reală”. Fotografia de 5 milioane de like-uri. „Femeie, ai milă”, a comentat Camila Cabello
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Selena Gomez/ Profimedia
Selena Gomez a limitat numărul comentariilor la cea mai recentă postare a sa. Ce fotografii a publicat de ziua iubitului ei

Selena Gomez a marcat pe Instagram ziua de naștere a iubitului ei, Benny Blanco, cu o declarație de dragoste și fotografii romantice.

selena gomez
Selena Gomez, despre lansarea celui de-al patrulea album. Artista recunoaște că în sfârșit „e fericită cu viața ei”

După o perioadă în care nu s-a mai regăsit și a trecut printr-o serie de dezamăgiri, Selena Gomez recunoaște acum că se află „într-un moment bun” din viața ei. Acest lucru se datorează iubitului ei, Benny Blanco, care nu numai că i-a oferit dragostea și sprijinul de care avea nevoie, ci și energia să creeze din nou muzică. Astfel, artista vorbit despre cel de-al patrulea album pe care urmează să-l lanseze curând și despre viața sa. 

Selena Gomez/ Profimedia
Selena Gomez strălucește în ciuda comentariilor negative legate de greutatea sa. Rochia mulată i-a evidențiat formele voluptoase

Selena Gomez nu se lasă afectată de comentariile negative primite de fani în mediul online și alege să poarte ținute care să-i scoată în evidență formele voluptoase. Artista a strălucit pe covorul roșu la SAG Awards, purtând o rochie albă, mulată. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Kim Kardashian, imagini nemaivăzute de la MET Gala. Sandalele cu toc invizibil i-au șocat pe fani: „Cum te-ai descurcat?”
Kim Kardashian, imagini nemaivăzute de la MET Gala. Sandalele cu toc invizibil i-au șocat pe fani: „Cum te-ai descurcat?”

Kim Kardashian, imagini nemaivăzute de la MET Gala. Sandalele cu toc invizibil i-au șocat pe fani: „Cum te-ai descurcat?”

FILM NOW Jennifer Lopez, detaliul care amplifică zvonurile privind divorțul de Ben Affleck: „Lipsă de integritate și respect!” Actorul s-ar fi mutat deja din casa pe care o împărțeau
Jennifer Lopez, detaliul care amplifică zvonurile privind divorțul de Ben Affleck: „Lipsă de integritate și respect!” Actorul s-ar fi mutat deja din casa pe care o împărțeau

Jennifer Lopez, detaliul care amplifică zvonurile privind divorțul de Ben Affleck: „Lipsă de integritate și respect!” Actorul s-ar fi mutat deja din casa pe care o împărțeau

DIGI WORLD A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei
DIGI SPORT Pus la zid în întreaga țară după ce a
Pus la zid în întreaga țară după ce a "măcelărit" imnul Italiei, Al Bano a reacționat
DIGI FM Cum reacționează Simona Țăranu la avansurile fotbaliștilor. „Nu e mit e realitate”
Cum reacționează Simona Țăranu la avansurile fotbaliștilor. „Nu e mit e realitate”
UTV Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa divort
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa divort