Bucuresti | 102,8FM ADAM PORT - MOVE (NEW PW)

Fostul soț al Oanei Radu, dezvăluiri despre noul iubit al artistei: „Mi-ar fi rușine. A fost Iuda!” De ce e revoltat Cătălin Dobrescu

Oana Radu și Cătălin Dobrescu / Foto: Instagram
Oana Radu și Cătălin Dobrescu / Foto: Instagram

Tensiunile dintre Oana Radu și fostul ei soț, Cătălin Dobrescu, sunt departe de a se fi stins. După ce artista i-a deschis patru procese, acesta a rupt tăcerea și a făcut declarații neașteptate despre cântăreață.

La câteva luni de când Oana Radu i-a deschis fostului soț mai multe procese, pentru că nu s-au înțeles privind împărțirea bunurilor din timpul căsniciei, antrenorul de fitness a declarat că vrea să încheie scandalul cu fosta soție și s-a arătat revoltat că i-a fost afectată imaginea publică.

Citește și: Oana Radu continuă mărturisirile despre fostul soț: “Mie mi-a fost foarte mult timp frică de el după ce ne-am despărțit”

„Această persoană se ține de mine de nouă luni de zile. Eu am înțeles că vrei să îți faci reclamă, vrei să fii în top acolo (…) Mi s-au adus acuzații că ce s-a întâmplat după. Ce s-a întâmplat după? Cătălin a plecat și nu s-a mai uitat în urmă, asta s-a întâmplat după. Nu a făcut nimic Cătălin, nu a dat un telefon, nu a dat un mesaj, nu a amenințat pe nimeni. A mirosit el ceva și a plecat (…) Sper să se oprească aceste atacuri la adresa mea, vreau să îmi văd de cariera mea, vreau să îmi văd de viața mea. (…) Mie îmi dă cu virgulă cum un om știe care a fost adevărul și vorbește altceva. Mie aici îmi dă cu virgulă rău de tot. Sunt foarte supărat, am ales să tac din gură, am tăcut, dar nu îmi place. Există persoane care o cred și care cred despre mine că sunt un nenorocit și că mi-am bătut joc, că am manipulat”, a mărturisit Cătălin Dobrescu, fostul soț al Oanei Radu, pe InstaStory, conform Spynews.

Citește și: Dezvăluirile Oanei Radu despre divorț și relația pe care o numește toxică și abuzivă: "Eu eram singura sursă de venit din familie"

Mai mult de atât, el a amenințat că va spune tot ce s-a întâmplat între ei, fiind revoltat că i-a fost afectată imaginea.

„Nu vreau să vorbesc mai mult. Sper să se oprească aici, de asta am făcut această postare. Sper să se oprească aici acest circ, pentru că mie nu îmi place circul, mai ales pe imaginea mea și pe familia mea. Sper să se oprească acest circ. Dacă nu, voi ieși și voi vorbi eu și despre cum a fost luată casa de la București, ce s-a întâmplat cu casa de la București, ce s-a întâmplat în relație, pentru că dacă chiar se vrea, se ține morțiș să se spele rufele în public, o să ies să vorbesc și eu. Pentru că nu pot să fiu chiar atât de fraier, să tac din gură”, a mai spus Cătălin Dobrescu.

În ciuda acestor declarații, el a continuat șirul mărturisirilor, făcând declarații despre viața amoroasă a artistei. Mai exact, el susține că noul partener al artistei are o relație cu un apropiat de-al lui: „Mi-e rușine de băiatul ăla de e lângă tine, că vorbești numai de mine. Mie mi-ar fi rușine. Să nu mai spun că e mâna mea dreaptă. Tac din gură. E rușine față de el, chiar dacă a fost mâna mea dreaptă, chiar dacă a fost Iuda, nu e problemă. Să fiți sănătoși amândoi, dar nu ai respect”, a adăugat fostul soț al Oanei Radu.

Galerie foto

Oana Radu, după divorțul de Cătălin: "Nu știu dacă m-a iubit"

Oana Radu și Cătălin Dobrescu au divorțat după trei ani de relație, însă abia de curând artista a rupt tăcerea despre motivele care au dus la separare.

Deși de la începutul relației a observat că nu sunt compatibili, frica de abandon a făcut-o pe Oana să meargă mai departe și să-și dorească chiar și căsătoria. Artista l-a descris pe fostul soț drept un bărbat dur. 

„Nu știu dacă m-a iubit. Mă gândesc că m-a iubit. La mine a fost iubire, eu l-am iubit, nu am cum să spun că nu l-am iubit. Cel mai rău lucru a fost comportamentul dur al lui Cătălin, pentru că el este un tip dur și toți oamenii care îl cunosc, care mă cunosc și ne înconjoară și pe mine, și pe el, spun aceleași lucru. E un tip extrem de dur. Are o vorbă mai apăsată, e un tip mai aspru și chestia asta mi-a creat, cumva, frustrări”, a povestit Oana la Antena Stars.

Citește și: Replica fostului soț al Oanei Radu, după ce solista a spus că au avut o relație toxică: "Nu am dormit nopțile doar să știu că-i e bine"

„Mie mi-a fost foarte mult timp frică de el după ce ne-am despărțit. Mi-am dat seama că nu sunt singură și mi-am dat seama că mă pot folosi de treaba asta, pentru că sunt persoană publică și pot să cer ajutorul, că nu este nimeni mai presus de nimeni în țara asta, mai presus de lege. Am crezut că o să putem rezolva chestiile astea între noi”, a mai zis ea.

Top citite
01 oana radu
Oana Radu, dezvăluiri despre fostul ei iubit, care a murit după ce a fost incendiat: „Am rămas cu sechele de acum 5 ani”
02 oana radu
Oana Radu, în proces cu fostul soț: "Am făcut asta pentru că nu am reușit să mă înțeleg amiabil cu el. Cel mai bine legea va decide"
03 oana radu
Oana Radu, dezvăluiri despre transformarea ei fizică: „I-am cerut mamei să vândă casa!” Artista își dorea să slăbească cu orice preț
04 oana-radu-catalin-dobrescu
Ce s-a întâmplat la prima înfățișare în instanță dintre Oana Radu și Cătălin Dobrescu. Artista i-a deschis trei procese fostului soț
05 Oana Radu și Cătălin Dobrescu / Foto: Instagram
Oana Radu continuă mărturisirile despre fostul soț: "Mie mi-a fost foarte mult timp frică de el după ce ne-am despărțit"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
oana radu
Oana Radu a simțit că nu e compatibilă cu fostul soț, dar tot s-a măritat: "Încercam să mă asigur că nu o să mai fiu abandonată"

Oana Radu a surprins zilele trecute cu dezvăluirile pe care le-a făcut, despre relația avută cu Cătălin Dobrescu și divorțul pe care ea l-a intentat. După patru ani în care au fost împreună, solista a decis să se despartă, iar acum a povestit că legătura lor a fost una toxică.

oana-radu-catalin-dobrescu
Replica fostului soț al Oanei Radu, după ce solista a spus că au avut o relație toxică: "Nu am dormit nopțile doar să știu că-i e bine"

Zilele trecute, Oana Radu a ieșit public să povestească despre relația ei cu fostul soț și ce s-a întâmplat după ce au divorțat. Solista în vârstă de 30 de ani a spus că în trei din cei patru ani de relație, a încercat să scape din "strânsoarea" acelei legături pe care acum o numește "toxică" și "abuzivă".

oana radu (2)
Dezvăluirile Oanei Radu despre divorț și relația pe care o numește toxică și abuzivă: "Eu eram singura sursă de venit din familie"

În noiembrie 2023, Oana Radu confirma despărțirea de Cătălin Dobrescu, antrenorul de fitness care-i fusese soț în ultimii trei ani. De atunci nu a dat detalii despre motivele divorțului, dar acum, în două filmulețe postate pe contul ei de Instagram, cântăreața a făcut câteva mărturisiri surprinzătoare. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Unde e mormântul prințesei Diana și de ce nu se poate vizita. 36 de stejari și florile ei preferate, plantate în jurul locului de veci
Unde e mormântul prințesei Diana și de ce nu se poate vizita. 36 de stejari și florile ei preferate, plantate în jurul locului de veci

Unde e mormântul prințesei Diana și de ce nu se poate vizita. 36 de stejari și florile ei preferate, plantate în jurul locului de veci

FILM NOW Halle Berry, schimb aprig de mesaje cu fostul soț:
Halle Berry, schimb aprig de mesaje cu fostul soț: "M-am săturat să fiu făcută mincinoasă". Fiecare luptă pentru custodia fiului lor

Halle Berry, schimb aprig de mesaje cu fostul soț: "M-am săturat să fiu făcută mincinoasă". Fiecare luptă pentru custodia fiului lor

DIGI WORLD De ce nu ar trebui să adaugi banane în smoothie-uri. Semnalul de alarmă tras de un gastroenterolog: „Mulți pacienți fac această greșeală!”
De ce nu ar trebui să adaugi banane în smoothie-uri. Semnalul de alarmă tras de un gastroenterolog: „Mulți pacienți fac această greșeală!”

De ce nu ar trebui să adaugi banane în smoothie-uri. Semnalul de alarmă tras de un gastroenterolog: „Mulți pacienți fac această greșeală!”

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
DIGI SPORT FOTO E scandal! A câștigat aurul la Paris cu un record, dar organizatorii i-au luat medalia din cauza gesturilor făcute
FOTO E scandal! A câștigat aurul la Paris cu un record, dar organizatorii i-au luat medalia din cauza gesturilor făcute
DIGI FM Drama trăită de un miner din Alba, după ce pensia i-a fost redusă cu 5.800 de lei: „Am lucrat 40 de ani în minerit, dintre care 22 de subteran”
Drama trăită de un miner din Alba, după ce pensia i-a fost redusă cu 5.800 de lei: „Am lucrat 40 de ani în minerit, dintre care 22 de subteran”
UTV ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale
ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale