Bucuresti | 102,8FM LIZA de la 10 cu LIZA SABAU TWOCOLOURS - CYNICAL (NEW PW)

Fatman Scoop a murit. Rapperul s-a prăbuşit pe scenă în timpul unui concert în Connecticut

**FILE PHOTO** Fatman Scoop Has Passed Away. LAS VEGAS, NV - July 19: ***HOUSE COVERAGE*** Fatman Scoop at Body English
Fatman Scoop. Profimedia

Rapperul american Fatman Scoop a murit după ce s-a prăbuşit pe scenă în timpul unui concert în Connecticut, vineri seară, relatează The Guardian.

Artistul originar din New York, al cărui nume real este Isaac Freeman III, era cap de afiş la aşa-numita Green & Gold Party din Hamden, Connecticut, când a avut o urgenţă medicală. S-a prăbuşit în spatele cabinei DJ-ului, după ce a îndemnat participanţii la concert să „facă gălăgie”.

Rapperul în vârstă de 53 de ani - cunoscut mai ales pentru colaborările sale cu Missy Elliott şi Ciara la hitul „Lose Control” din 2005, dar şi la piesa It's Like That a lui Mariah Carey - a fost dus la un spital local, unde a fost declarat mort.

Fatman Scoop a avut un succes timpuriu în Marea Britanie şi Irlanda când o reeditare a piesei Be Faithful - care a fost produsă de duo-ul american de hip-hop Crooklyn Clan - a intrat în topuri în 2003. A ajuns în top 10 în Australia şi Danemarca.

Piesa, un mashup al cântecului Love Like This a lui Faith Evans - ea însăşi construită dintr-o mostră în buclă a piesei Chic Cheer a lui Chic din 1978 - a avut nevoie de ani de zile pentru a fi lansată pe scară largă, deoarece conţinea numeroase mostre suplimentare.

Fatman Scoop a colaborat cu o serie de alţi artişti importanţi, inclusiv cu Janet Jackson şi Whitney Houston. În 2004, a fost numit mentor pentru şase muzicieni britanici în serialul TV britanic Chancers. De asemenea, a apărut în serialul anime The Boondocks şi şi-a deschis propriul salon de îngheţată.

Decesul lui survine la 13 luni după ce rapperul Big Pokey din Houston a murit după ce s-a prăbuşit pe o scenă dintr-un bar din Beaumont, Texas, potrivit publicistului muzicianului. Starul rap, cunoscut mai ales ca făcând parte din colectivul Screwed Up Click, avea 48 de ani. Dintre cele mai cunoscute vedete rap ale anilor 1990, inclusiv Big Punisher, doar Fat Joe este în viaţă.

Top citite
01 Fatman Scoop Performs Live At Reminisce In St Helens
Cauza morţii rapperului american Fatman Scoop, dezvăluită
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Eva Zaharescu s-a cazat într-un resort de lux din Maldive și a făcut parada costumelor de baie. Înaltă, senzuală și sigură pe ea
Eva Zaharescu s-a cazat într-un resort de lux din Maldive și a făcut parada costumelor de baie. Înaltă, senzuală și sigură pe ea

Eva Zaharescu s-a cazat într-un resort de lux din Maldive și a făcut parada costumelor de baie. Înaltă, senzuală și sigură pe ea

FILM NOW Denzel Washington, fascinat de ce a reușit Ridley Scott cu Gladiatorul II:
Denzel Washington, fascinat de ce a reușit Ridley Scott cu Gladiatorul II: "A construit Roma, vorbesc serios. Un regizor genial"

Denzel Washington, fascinat de ce a reușit Ridley Scott cu Gladiatorul II: "A construit Roma, vorbesc serios. Un regizor genial"

DIGI WORLD Sunt sucurile cu îndulcitori o alternativă mai bună decât cele cu zahăr? Un medic gastroenterolog explică de ce sunt dăunătoare băuturile dietetice
Sunt sucurile cu îndulcitori o alternativă mai bună decât cele cu zahăr? Un medic gastroenterolog explică de ce sunt dăunătoare băuturile dietetice

Sunt sucurile cu îndulcitori o alternativă mai bună decât cele cu zahăr? Un medic gastroenterolog explică de ce sunt dăunătoare băuturile dietetice

DIGI ANIMAL WORLD Au crezut că patrupedul lor e în casă, însă au rămas surprinși când au auzit soneria. Ce au văzut când au deschis ușa
Au crezut că patrupedul lor e în casă, însă au rămas surprinși când au auzit soneria. Ce au văzut când au deschis ușa

Au crezut că patrupedul lor e în casă, însă au rămas surprinși când au auzit soneria. Ce au văzut când au deschis ușa

DIGI LIFE Oamenii de ştiinţă au descifrat secretul tabloului „Fata cu cercel de perlă”
Oamenii de ştiinţă au descifrat secretul tabloului „Fata cu cercel de perlă”
DIGI SPORT Reacția scoțienilor, după ce Ianis Hagi a marcat direct din corner
Reacția scoțienilor, după ce Ianis Hagi a marcat direct din corner
DIGI FM Augustin Viziru spune că fratele său, Lucian, cu care are o relație complicată, l-a ajutat să devină vedetă:
Augustin Viziru spune că fratele său, Lucian, cu care are o relație complicată, l-a ajutat să devină vedetă: "Dacă nu era el, eu nu ajungeam niciodată la tv"
UTV Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit
Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit