Bucuresti | 102,8FM IRAIDA - LAS-O ASA (NEW PW)

Fanii lui Justin Bieber, îngrijorați după cea mai recentă apariție a artistului. Cântărețul a slăbit considerabil

Justin Bieber/ Profimedia
Justin Bieber/ Profimedia

Justin Bieber a stârnit îngrijorare printre fanii după cea mai recentă apariție a sa, fiind vizibil mai slab și alimentând speculații legate de sănătatea sa. Artistul, în vârstă de 30 de ani, a fost fotografiat în Los Angeles alături de soția sa, Hailey Bieber, la câteva săptămâni după ce cuplul a anunțat nașterea primului lor copil, Jack Blues. Deși cei doi păreau relaxați, fanii lui Bieber au remarcat rapid transformarea fizică a cântărețului, provocând îngrijorare pe rețelele sociale.

Îmbrăcat într-un hanorac roșu care i-a lăsat pieptul tatuat la vedere, pantaloni largi negri și o pălărie, Justin a încercat să își păstreze stilul relaxat caracteristic, însă mulți dintre fanii săi au observat că acesta părea mult mai slăbit decât de obicei. Soția sa, Hailey, în vârstă de 27 de ani, a ales o ținută casual, purtând o bluză neagră și pantaloni asortați, peste care și-a pus o jachetă animal print și o geantă asortată. În ciuda aparențelor, aspectul artistului a stârnit comentarii pe internet, unde fanii și-au exprimat temerile pentru starea sa de sănătate.

Justin Bieber/ Profimedia

Justin Bieber/ Profimedia

Citește și: Dezvăluiri despre Hailey și Justin Bieber după nașterea primului lor copil: „Sunt extrem de entuziasmați!

„Justin arată atât de diferit... pare că trece printr-o perioadă dificilă. Mă rog pentru el”, a scris un utilizator pe platforma de socializare X. Altul a adăugat: „Mi se pare că nu e bine. Ceva nu e în regulă”. Alții au subliniat că viața de proaspăt părinte poate fi foarte solicitantă și că acest lucru ar putea contribui la aspectul său obosit și slăbit.

De asemenea, un alt subiect de discuție a fost legătura pe care Justin Bieber a avut-o în trecut cu rapperul Sean „Diddy” Combs, care recent a fost implicat într-un scandal major legat de acuzații de trafic sexual. Relația dintre cei doi a fost întotdeauna în atenția publicului, mai ales după ce au apărut videoclipuri vechi în care Bieber, pe atunci în vârstă de 15 ani, petrecea 48 de ore cu Diddy. În acele videoclipuri, Diddy făcea declarații tulburătoare despre timpul petrecut cu tânărul cântăreț, spunând: „Are 48 de ore cu Diddy, unde stăm și ceea ce facem nu putem dezvălui cu adevărat. Dar este cu siguranță visul unui tânăr de 15 ani”.

Justin Bieber/ Profimedia

Justin Bieber/ Profimedia

Videoclipuri din trecut au fost readuse în atenție de fani pe fondul scandalului actual în care este implicat Diddy. În unul dintre clipuri, Diddy poate fi văzut făcând glume despre modul în care Bieber nu mai comunică cu el atât de des, ceea ce l-a făcut pe cântăreț să pară stânjenit. 

Citește și: Justin Bieber, aproape de nerecunoscut, fotografiat în fața unui hotel popular în rândul vedetelor. Artistul va deveni curând tată

Deși Bieber nu a făcut nicio declarație publică cu privire la aceste videoclipuri sau la scandalul în care este implicat Diddy, fanii și-au exprimat îngrijorarea legată de posibilele efecte pe care acest trecut tumultuos ar putea să le aibă asupra stării sale actuale.

„E greu de privit acele imagini acum, știind prin ce ar putea trece Justin”, a comentat un alt utilizator de pe rețelele sociale.

Bieber s-a confruntat în trecut cu probleme de sănătate fizică și mentală. În 2022, el a dezvăluit că suferă de sindromul Ramsay Hunt, o afecțiune neurologică rară care i-a cauzat paralizie facială temporară. De asemenea, artistul a vorbit deschis despre luptele sale cu depresia și anxietatea, precum și despre efectele pe care faima le-a avut asupra sănătății sale mintale.

Galerie foto

Top citite
01 Britney Spears
Britney Spears, dans lasciv în costum de baie și cizme cu toc. Videoclipul a ajuns viral pe rețelele de socializare
02 Madonna/ Profimedia
Madonna s-a asigurat că toată atenția este asupra ei. Artista în vârstă de 66 de ani, seducătoare într-o ținută cu un decolteu amețitor
03 Katy Perry/ Profimedia
Katy Perry, surprinsă într-un costum de baie pe balconul unui hotel din Rio de Janeiro. Gestul făcut de artistă pentru fani
04 Eminem/ Profimedia
Ce înseamnă, de fapt, numele de scenă al lui Eminem. Rapperul s-a autointitulat așa în 1999, când și-a lansat primul său album
05 Katy Perry/ Profimedia
Katy Perry, într-o pereche de pantaloni scurți și o jachetă minusculă. Artista și-a etalat cu mândrie talia de viespe
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Miley Cyrus și iubitul ei, Maxx Morando/ Profimedia
Miley Cyrus, apariție rară alături de iubitul ei, Maxx Morando. Cei doi au fost surprinși la un concert în Los Angeles

Miley Cyrus a fost surprinsă alături de iubitul său, Maxx Morando, la un concert Future Islands, desfășurat la Shrine Auditorium din Los Angeles. Cuplul, cunoscut pentru discreția sa, a atras atenția paparazzilor, fiind rar văzuți împreună în public.

bieber (3)
Apropiații, îngrijorați. Justin Bieber, tot mai distant după ce P. Diddy a fost arestat. El a apărut pe albumul recent al rapperului

Apropiații își fac griji pentru Justin Bieber care „se închide” tot mai multe în el, „afectat” de acuzațiile explozive la adresa lui Diddy, după ce cântărețul canadian în vârstă de 30 de ani a apărut pe cel mai recent album al rapperului căzut în dizgrație.

Rita Ora și Taika Waititi/ Profimedia
Rita Ora, încrezătoare la brațul soțului său, într-o rochie care a lăsat puțin loc imaginației. Artista a întors toate privirile

Rita Ora a reușit din nou să fie în centrul atenției, de această dată la evenimentul exclusivist organizat de Walt Disney pentru celebrarea premiilor Emmy. Alături de soțul ei, regizorul neozeelandez Taika Waititi, Rita a strălucit într-o rochie care a stârnit multe reacții. Transparentă și provocatoare, piesa vestimentară a lăsat puțin loc imaginației și a transformat-o pe vedetă în una dintre cele mai comentate apariții ale serii.  

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Sobră din față, îndrăzneață când s-a întors cu spatele. Mădălina Ghenea a făcut senzație în Milano cu ținuta și cu atitudinea
Sobră din față, îndrăzneață când s-a întors cu spatele. Mădălina Ghenea a făcut senzație în Milano cu ținuta și cu atitudinea

Sobră din față, îndrăzneață când s-a întors cu spatele. Mădălina Ghenea a făcut senzație în Milano cu ținuta și cu atitudinea

FILM NOW Catherine Zeta-Jones, după ce a postat o poză nud:
Catherine Zeta-Jones, după ce a postat o poză nud: "În pană de idei pentru cadoul lui Michael. Asta e opțiunea nr 2"

Catherine Zeta-Jones, după ce a postat o poză nud: "În pană de idei pentru cadoul lui Michael. Asta e opțiunea nr 2"

DIGI WORLD 5 semne alarmante care îți indică că o aplicație mobilă nu este de încredere
5 semne alarmante care îți indică că o aplicație mobilă nu este de încredere

5 semne alarmante care îți indică că o aplicație mobilă nu este de încredere

DIGI ANIMAL WORLD Autoritățile au crezut că au găsit un vultur rănit, dar când l-au analizat, au izbucnit în râs. Ce avea, de fapt, pasărea prădătoare
Autoritățile au crezut că au găsit un vultur rănit, dar când l-au analizat, au izbucnit în râs. Ce avea, de fapt, pasărea prădătoare

Autoritățile au crezut că au găsit un vultur rănit, dar când l-au analizat, au izbucnit în râs. Ce avea, de fapt, pasărea prădătoare

DIGI LIFE Cum arată cea mai înaltă femeie din lume. Este din Turcia și are peste 2,15 metri
Cum arată cea mai înaltă femeie din lume. Este din Turcia și are peste 2,15 metri
DIGI24 Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, consideră un păcat cununiile oficiate sâmbăta. „Cei care fac rămân mereu sub un blestem”
Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, consideră un păcat cununiile oficiate sâmbăta. „Cei care fac rămân mereu sub un blestem”
DIGI SPORT Cristi Chivu s-a mutat în România după 15 ani în străinătate și a avut parte de o mare surpriză: ”Nu e a lui”
Cristi Chivu s-a mutat în România după 15 ani în străinătate și a avut parte de o mare surpriză: ”Nu e a lui”
DIGI FM Adelina Chivu, topită după soțul ei, Cristi Chivu, și la 16 ani de la nuntă:
Adelina Chivu, topită după soțul ei, Cristi Chivu, și la 16 ani de la nuntă: "Am renunțat la tot pentru el, dar nu-mi pare rău. El e viața mea"
UTV Zoe Kravitz a lasat totul la vedere intr-o rochie mini din dantela la Paris Fashion Week. Lookul care a intors toate privirile!
Zoe Kravitz a lasat totul la vedere intr-o rochie mini din dantela la Paris Fashion Week. Lookul care a intors toate privirile!