Bucuresti | 102,8FM STEFANIA - MA BEBE (NEW PW)

Eros Ramazzotti, cu fosta soție, în prima zi de școală a copiilor. Cum arată la 60 de ani artistul care frângea milioane de inimi

Eros Ramazzotti și fosta soție
Eros Ramazzotti și fosta soție, Marica / Foto: Profimedia

Eros Ramazzotti, ajuns la 60 de ani, este tatăl a trei copii. Are o fiică de 28 de ani, Aurora, cu prima soție, Michelle Hunziker, și doi copii mai mici cu cea de-a doua soție, modelul Marica Pellegrinelli, o fiică născută în 2011 și un fiu născut în 2015. Cu aceștia din urmă a și fost pozat zilele trecute, în timp ce-i ducea în prima zi de școală. Alături de ei a fost și mama lor, semn că lucrurile între Marica și Eros sunt bune.

Eros Ramazzotti și Marica Pellegrinelli au păstrat o relație bună după divorțul din 2019. De dragul copiilor lor, sunt mereu împreună la evenimentele importante din viața acestora. Așa s-a întâmplat și zilele trecute, în prima zi din noul an școlar. Eros, Marica și copiii lor, Raffaela Maria și Gabrio Tullio, au apărut uniți, binedispuși și fericiți. Îmbrăcați cu toții casual, cântărețul chiar într-o ținută sport, nu au dat niciun moment impresia că nu mai formează o familie.

Citește și: Pe Eros Ramazzotti îl știe toată lumea. Cum arată Aurora, fiica sa cea mare, acum foarte populară pe rețelele de socializare

Eros Ramazzotti familie

Eros Ramazzotti și fosta lui soție, Marica, și-au dus împreună copiii în prima zi de școală. / Foto: Profimedia

Eros Ramazzotti și fosta lui soție au rămas în relații excelente. Marica Pellegrinelli: "Când m-am măritat, Eros avea datorii"

"Toți oamenii cred că m-am căsătorit cu un milionar... Când m-am măritat, fostul meu soț avea datorii și ne-am despărțit în cea mai bună perioadă economică din ultimii lui 30 de ani. Sincer, nu i-am cerut nimic. Am o pensie de întreținere pentru copii, așa cum ar trebui să fie pentru că sunt în principal cu mine", dezvăluia Marica, la începutul acestui an, într-un interviu pentru revista Grazia.

Eros Ramazzotti familie

Eros Ramazzotti și fosta lui soție, Marica, și-au dus împreună copiii în prima zi de școală. / Foto: Profimedia

Pentru a confirma că aspectul economic nu ar fi avut nicio influență asupra legăturii sale cu celebrul cântăreț, Pellegrinelli a adăugat un detaliu inedit: „ Am primit cadou o casă frumoasă când am împlinit 30 de ani, pe care am donat-o în timpul despărțirii fără să cer nimic. Eros avea un vis de a trăi la țară, care nu se potrivea cu visul meu. Mi-a dat casa aceea, dar eu am donat-o”.

Nici după încheierea mariajului, Marica nu a cerut nimic. „Eros a avut prejudecăți, m-a iubit, dar nu mi-a susținut niciodată ambițiile, chiar și doar de a termina facultatea. Și nu am vrut niciodată să-i exploatez imaginea. Nici când s-a încheiat căsnicia nu am primit nimic. Alocația pe care o primesc este pentru copii și am dreptul de a folosi o casă din Milano, înregistrată pe numele copiilor. Nu există nimic de-al meu. La un moment dat mi-am dat seama că nu am putere. Nu am construit nimic al meu în afară de frumoasa mea familie”, mai spunea modelul.

Eros și Marica au fost împreună 10 ani, dintre care 5 căsătoriți. În 2019, la momentul divorțului, presa italiană scria că relația s-a rupt din cauza răcirii sentimentelor dintre ei.

Citește și: Laura Pausini, spectaculoasă în vacanță, în Grecia. Fanilor nu le vine să creadă că are 50 de ani: „Cel mult 30 de ani”

Experimentează istoria pământului ca o aventură dinamică și captivantă. Urmărește duminică de la 21:00 Minunile Pământului, pe Digi World. Hai să vezi în Digi Online!

Galerie foto

Top citite
01 Germany v Argentina: 2014 FIFA World Cup Brazil Final
Eros Ramazzotti, sărut pe străzile din Italia, cu o tânără misterioasă. Artistul a divorțat acum trei ani
02 eros ramazzotti
În urmă cu 15 ani toate româncele erau îndrăgostite de el! Cum arată Eros Ramazzotti la 57 de ani
03 eros-ramazzotti-concerteaza-la-bucuresti
Eros Ramazzotti concerteaza la Bucuresti!
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacții dure privind videoclipul postat de Kate Middleton: „Nu e o filmare clasică, acolo a fost implicată o echipă profesionistă”
Reacții dure privind videoclipul postat de Kate Middleton: „Nu e o filmare clasică, acolo a fost implicată o echipă profesionistă”

Reacții dure privind videoclipul postat de Kate Middleton: „Nu e o filmare clasică, acolo a fost implicată o echipă profesionistă”

FILM NOW Jason Momoa, acuzat că a „maltratat” echipa de filmare a peliculei „A Minecraft Movie”: „M-a dezamăgit”
Jason Momoa, acuzat că a „maltratat” echipa de filmare a peliculei „A Minecraft Movie”: „M-a dezamăgit”

Jason Momoa, acuzat că a „maltratat” echipa de filmare a peliculei „A Minecraft Movie”: „M-a dezamăgit”

DIGI WORLD De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace
De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
DIGI SPORT O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”
O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”
DIGI FM Cât costă ținuta purtată de Simona Halep la turneul lui Ion Țiriac. Pantofii sportivei au atras toată atenția
Cât costă ținuta purtată de Simona Halep la turneul lui Ion Țiriac. Pantofii sportivei au atras toată atenția
UTV (VIDEO) Shakira a coborat imediat de pe scena unui club din Miami, dupa ce si-a dat seama ca un fan o filma sub rochie
(VIDEO) Shakira a coborat imediat de pe scena unui club din Miami, dupa ce si-a dat seama ca un fan o filma sub rochie