Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE KHALID - BETTER

După ani de speculații, Drake confirmă că a avut o relație cu Serena Williams. Piesa „Too Good” a fost inspirată de tenismenă

Drake și Serena Williams/ Profimedia
Drake și Serena Williams/ Profimedia

După ani de speculații, celebrul rapper Drake a confirmat că a avut o relație cu tenismena Serena Williams, dezvăluind că piesa sa din 2016, „Too Good”, a fost inspirată de ea. Confirmarea a venit în cadrul unui videoclip recent lansat, care face parte dintr-un set de imagini inedite din arhiva personală a artistului.

Drake, în vârstă de 37 de ani, și-a surprins fanii marți, publicând mai multe imagini nevăzute anterior. Printre aceste clipuri, se numără și momente din sesiunile de înregistrare pentru unele dintre cele mai cunoscute piese ale sale. Într-unul dintre acestea, Drake apare într-un studio de înregistrări lucrând la piesa „Too Good”, alături de mama sa, Sandi Graham, care îl întreabă despre relațiile sale trecute menționate în cântece.

„Piesa asta este despre mine și Serena”, a răspuns Drake, la care Sandi a intervenit: „Am înțeles asta!”.

Citește și: Suma uriașă pe care Drake a pierdut-o la pariuri, după ce a mizat pe victoria lui Ngannou în meciul cu Anthony Joshua

„Când scriu piese despre femeile din viața mea, fac în același timp și melodii pentru ele. Astfel că dacă tot vorbesc despre ele, măcar să le fac cadou o melodie care să le placă”, a continuat artistul. 

Rapperul a încercat să-și liniștească mama, spunând că Serena nu va fi supărată de piesă: „O cunosc foarte bine pe Serena și știu că nu mă va urî pentru asta”.

Sandi, în stilul ei caracteristic, i-a amintit fiului ei: „Se vede cu altcineva”, referindu-se probabil la soțul Serenei, Alexis Ohanian, cu care a început să se întâlnească în 2015. Drake a răspuns amuzat: „Nu știu, mamă.”

Piesa „Too Good” a fost lansată pe albumul „Views” în aprilie 2016 și a devenit rapid un hit, ajungând pe locul 14 în Billboard Hot 100 în septembrie aceluiași an. Versurile piesei, „Sunt prea bun cu tine / Sunt mult prea bun cu tine / Îmi iei dragostea de bună / Pur și simplu nu o înțeleg”, au fost acum confirmate ca fiind dedicate Serenei Williams.

Citește și: Camila Cabello, declarații după zvonurile că ar avea o relație cu Drake: „Eu i-am scris!” Cum a justificat vacanța cu rapperul

Relația dintre Drake și Serena a fost subiect de speculații între 2010 și 2015. În această perioadă, Drake a fost adesea văzut la meciurile ei de tenis și a trimis chiar și mesaje cochete pe Twitter. În 2015, au apărut imagini cu ei sărutându-se într-un restaurant din Cincinnati.

Drake și Serena Williams/ Profimedia

Drake și Serena Williams/ Profimedia

Videoclipul recent lansat sugerează că relația lor s-a deteriorat înainte de crearea piesei „Too Good”, exact în perioada în care se zvonea că Drake era implicat într-o relația cu Rihanna. Serena Williams s-a logodit cu Alexis Ohanian în 2016, iar cuplul s-a căsătorit și a avut doi copii, consolidându-și relația.

Astăzi, relația dintre Drake și Serena Williams nu mai este una amiabilă. În 2022, Drake a făcut o aluzie la Alexis în melodia sa „Middle of the Ocean”, numindu-l „groupie”, care s-ar traduce prin „o persoană interesată să cunoască doar oameni faimoși”. 

Galerie foto

Top citite
01 Melanie Chisholm și Chris Dingwall/ Profimedia
Nimeni nu ar ghici că are 50 de ani. Mel C de la Spice Girls, ca o o studentă îndrăgostită, de mână cu iubitul mai tânăr
02 Dua Lipa și Callum Turner/ Profimedia
Dua Lipa, surprinsă în ipostaze tandre cu Callum Turner. Artista și iubitul ei, relaxați într-o piscină de lux în Ibiza
03 Andreea Bălan și Victor Cornea/ Foto: Facebook
Reacția Andreei Bălan după ce a fost întrebată de ce Victor Cornea nu și-a găsit „o tânără pe măsura lui”: „E mai greu cu tinerețea”
04 Selena Gomez și Benny Blanco/ Profimedia
Selena Gomez amplifică zvonurile despre o posibilă logodnă cu Benny Blanco. Detaliu care le-a dat de gândit fanilor
05 Dua Lipa/ Profimedia
Dua Lipa, seducătoare într-o rochie din piele care i-a îmbrățișat formele. Artista a radiat la brațul iubitului, în Londra
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Theo Rose/ Foto: Facebook
Theo Rose, adevărul despre despărțirea de fostul iubit: „Încerca cu mine tot felul de tipuri de manipulare”

Theo Rose, cunoscută pentru sinceritatea sa, a împărtășit recent o amintire amuzantă din perioada adolescenței, legată de prima sa relație de iubire. Artista a povestit pe rețelele de socializare despre momentul în care s-a despărțit de primul ei iubit, care încerca să o manipuleze în diverse moduri.

Inna și Deliric/ Foto: Facebook
Poza postată de Inna de ziua lui Deliric a devenit virală. Cum au reacționat fanii: „Seamănă cu fostul soț al Shakirei”

Inna a reușit să atragă atenția fanilor săi printr-un mesaj amuzant și original postat cu ocazia zilei de naștere a iubitului său, Deliric. Pe 16 august, Deliric, pe numele său real Răzvan Eremia, a împlinit 42 de ani, iar artista a marcat evenimentul cu o fotografie care a devenit rapid virală.

Madonna și Akeem Morris/ Profimedia
Madonna, la brațul iubitului ei tinerel. Au plecat într-o escapadă romantică în Italia înainte de ziua artistei

Madonna, în vârstă de 65 de ani, a fost surprinsă ținându-se de mână cu noul său iubit, Akeem Morris, în vârstă de 28 de ani, în timpul unei escapade romantice în Italia. Cei doi au fost văzuți plimbându-se pe străzile pitorești din Portofino, înainte de a sărbători ziua de naștere a artistei, pe 16 august.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Faux pas major la premiile Emmy. Rita Ora și Eiza Gonzalez, în ținute aproape identice. Cum a salvat situația cântăreața
Faux pas major la premiile Emmy. Rita Ora și Eiza Gonzalez, în ținute aproape identice. Cum a salvat situația cântăreața

Faux pas major la premiile Emmy. Rita Ora și Eiza Gonzalez, în ținute aproape identice. Cum a salvat situația cântăreața

FILM NOW Reacția lui Tom Hardy, după ce Charlize Theron a mărturisit că s-a simțit amenințată de prezența lui la filmările
Reacția lui Tom Hardy, după ce Charlize Theron a mărturisit că s-a simțit amenințată de prezența lui la filmările "Mad Max: Fury Road": "Presiunea pusă pe noi era copleșitoare"

Reacția lui Tom Hardy, după ce Charlize Theron a mărturisit că s-a simțit amenințată de prezența lui la filmările "Mad Max: Fury Road": "Presiunea pusă pe noi era copleșitoare"

DIGI WORLD Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”
Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit
Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit

DIGI LIFE Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
DIGI SPORT A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale
A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale
DIGI FM Un vlogger român, uimit de ce a găsit într-un supermarket din Ucraina, aproape de granița cu Rusia: „Este foarte interesant!”
Un vlogger român, uimit de ce a găsit într-un supermarket din Ucraina, aproape de granița cu Rusia: „Este foarte interesant!”
UTV Premiile Emmy 2024. Cele mai spectaculoase tinute de pe covorul rosu
Premiile Emmy 2024. Cele mai spectaculoase tinute de pe covorul rosu