Bucuresti | 102,8FM THE URS - PAMANTUL (NEW PW)

Doamna în roșu. Adele, toată un zâmbet în tribune pe O2 Arena, la un meci de baschet

USA Basketball Showcase: USA - Süd Sudan; 20.07.2024 Adele (Sängerin) lachend Courtside USA Basketball Showcase: USA - S
Adele. O2 Arena. Londra. Profimedia

Adele s-a bucurat de meciul de baschet al echipei SUA, pe O2 Arena din Londra. Artista a fost prezentă în public alături de soțul ei. Apariția sa vine pe fondul discuțiilor că „se va muta din nou în Marea Britanie”.

Cântăreața în vârstă de 36 de ani și agentul sportiv Rich Paul (42 de ani) au urmărit victoria echipei SUA asupra Sudanului de Sud.

Adele, care este un fan al sportului, în SUA ea mergând adesea la meciurile echipei Los Angeles Lakers, a arătat radioasă și super șic într-o cămașă roșie supradimensionată, pantaloni negri și tocuri.

Galerie foto

Britanica a anunțat recent că va lua o pauză de la muzică, rezidența ei la Caesar's Palace urmând să se încheie în noiembrie. Câștigătoarea Grammy, care s-a căsătorit în secret cu Rich spre sfârșitul anului trecut, va ajunge în Las Vegas în octombrie.

Deși a investit în mai multe case în SUA, cântăreața intenționează să se mute înapoi în Marea Britanie odată ce rezidența muzicală va lua sfârșit, scrie Daily Mail.

Adele s-a mutat la Los Angeles în 2016, declarând că a luat această decizie pentru a câștiga mai mulți bani.

Adele și Rich au cumpărat conacul lui Sylvester Stallone din Beverley Hills, în valoare de 58 de milioane de dolari, în urmă cu doi ani, demarând apoi o reconstrucție uriașă.

Asistenta lui Adele, Rose Moon, s-a întors în Marea Britanie în urmă cu câteva săptămâni și în prezent organizează și revenirea cântăreței, a arătat The Sun la începutul acestei luni.

Despre mutarea megastarului înapoi la Londra, o sursă a spus: „Totul face parte din revenirea ei acasă, odată ce spectacolele din Las Vegas se vor termina în noiembrie, ea a spus că se va întoarce”. 

Top citite
01 American Express Presents BST Hyde Park: Adele
Suma uriașă pe care Adele ar fi trebuit să o primească dacă și-ar fi prelungit turneul. De ce a preferat să ia o pauză
02 American Express Presents BST Hyde Park: Adele
Adele confirmă că va lua o pauză de la muzică. Artista, mesaj pentru fani: „Nu vă voi mai vedea pentru o perioadă incredibil de lungă!”
03 An Audience With Adele, 21 November 2021
Adele nu are de gând să lanseze piese noi în perioada următoare: „Vreau să iau o pauză!”
04 Adele
Adele ar urma să revină la Londra, după opt ani în care a trăit în SUA. Un apropiat a rupt tăcerea: „Ar vrea să devină mamă!”
05 Fussball, Herren, Saison 2023/24, UEFA EURO, EM, Europameisterschaft,Fussball EM 2024, Halbfinale in Dortmund, Niederlan
Adele, în tribune la EURO 2024. A trăit intens meciul Angliei. Ed Sheeran s-a aflat și el printre microbiști
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Adele at Lakers Nuggets Game 4
Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Adele a fost imaginea eleganței, la un meci recent din NBA. Superstarul în vârstă de 35 de ani a impresionant într-o ținută alb-negru, în timp ce ea și partenerul său de viață, Rich Paul, au urmărit partida dintre Los Angeles Lakers și Denver Nuggets, pe Crypto.com.Arena.

Adele reunited with former teacher and childhood inspiration during 'An Audience with Adele'
Adele a amânat zece concerte în Las Vegas din motive de sănătate: „Nu am avut şansa de a mă reface complet”

Cântăreaţa Adele, în vârstă de 35 de ani, a anunţat pe reţelele de socializare amânarea a zece date de concert, programate iniţial pentru următoarele cinci weekenduri, în Las Vegas. Decizia vine din partea medicului ei, care i-a recomandat să "ia o pauză şi să-şi întrerupă rezidenţa" pentru a se odihni complet. Spectacolele vor fi amânate, dar datele nu au fost încă anunţate.

Adele
Adele, adevărul despre imaginea controversată devenită virală. Cum a răspuns după ce a fost acuzată că și-a mărit buzele

Adele, celebra cântăreață în vârstă de 35 de ani, a fost protagonista unui moment stânjenitor, despre care a vorbit acum, explicând ce s-a întâmplat. De asemenea, ea a răspuns și acuzațiilor potrivit cărora și-ar fi mărit buzele.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ În ce ținută a fost înmormântată prințesa Diana. Cine a ales-o și de ce
În ce ținută a fost înmormântată prințesa Diana. Cine a ales-o și de ce

În ce ținută a fost înmormântată prințesa Diana. Cine a ales-o și de ce

FILM NOW Puștiul din
Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

DIGI WORLD Dieta populară care ar putea crește riscul de demență. Oamenii care o urmează
Dieta populară care ar putea crește riscul de demență. Oamenii care o urmează "se joacă cu focul", avertizează un medic

Dieta populară care ar putea crește riscul de demență. Oamenii care o urmează "se joacă cu focul", avertizează un medic

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
DIGI24 Istoricul Allan Lichtman, considerat un „Nostradamus” al scrutinelor prezidenţiale din SUA, a prezis cine va câștiga alegerile
Istoricul Allan Lichtman, considerat un „Nostradamus” al scrutinelor prezidenţiale din SUA, a prezis cine va câștiga alegerile
DIGI SPORT Ion Țiriac: ”Vă spun o noutate. Candidez la președinție! Absolut serios”. Ce a urmat
Ion Țiriac: ”Vă spun o noutate. Candidez la președinție! Absolut serios”. Ce a urmat
DIGI FM O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
UTV ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale
ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale