Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA CHARLIE PUTH - LIGHT SWITCH

Dieta care îl ajută pe Sting să arate atât de bine la 73 de ani

Advertising Week New York 2016 - D&AD Impact
Sting, Foto: Getty Images

Vârsta pare să fie doar un număr pentru Sting, celebrul cântăreț care se menține într-o formă fizică de invidiat chiar și la 73 de ani. Totuși, dieta pe care o urmează cu strictețe nu este un secret.

Sting a împlinit 73 de ani dar este într-o formă de invidiat

Pe numele lui real Gordon Sumner, Sting a vorbit mereu despre faptul că își dorește să îmbătrânească cu grație și se pare că a reușit. La 73 de ani, acesta este sănătos și, în plus, mulți fani sunt de părere că arată bine.

La Rochelle : Festival des Francofolies

Sting / Profimedia Images

„Îmi doresc să îmbătrânesc cu grație. Vreau să am o postură bună. Vreau să fiu sănătos, să fiu un exemplu pentru copiii mei. Lucrez la asta. Nu pretind că sunt un expert, dar cred că sunt pe drumul cel bun”, spunea el în cadrul unui interviu acordat în urmă cu câțiva ani.

Ce dietă ține Sting

Artistul britanic susține că forma fizică excelentă se datorează dietei macrobiotice, pe care o urmează de mulți ani și care se bazează în principal pe consumul de legume și cereale. El a subliniat, de asemenea, că evită carnea, lactatele, zahăr, dar și alimentele care sunt prea procesate, fiind pline de conservanți.

2024 The Albies Hosted by the Clooney Foundation for Justice, New York, USA - 26 Sep 2024

Sting / Profimedia Images

De asemenea, artistul legendar este recunoscut pentru pasiunea pe care o are pentru alimentele sănătoase. Mai exact, familia acestuia crește găini în aer liber, are propriul lac cu păstrăvi și mai mulți stupi de albine.

Totodată, ca să se asigure că nu trișează și urmează un regim strict, Sting își ia bucătarul personal în turneu cu el. Totuși, el recunoaște că uneori mai „calcă strâmb” și se răsfață cu un pahar sau două de băutură și, ocazional, cu înghețată.

Artistul practică yoga

Despre pasiunea lui Sting pentru yoga se știe de foarte mult timp, întrucât practică această activitate de mai bine de trei decenii.

„Am trecut prin diferite antrenamente de fitness înainte, știi? Obișnuiam să alergam aproximativ cinci mile pe zi și făceam aerobic. M-am menținut întotdeauna în formă pentru că sunt un interpret și toate aceste lucruri mă ajută să performez. Dar abia când l-am cunoscut pe Danny Paradise, care a devenit mentorul meu în Yoga, am început practica și simt că voi rămâne cu ea pentru tot restul vieții”, spunea el, în cadrul unui interviu.

Totodată, el a subliniat că obișnuiește să înoate, dar și că reușește să fie într-o formă fizică de invidiat grație momentelor de pasiune pe care le trăiește alături de soția sa.

Sting și Trudie Styler

Sting și soția lui, Trudie Styler, la Festivalul de Film de la Cannes 2024 / Foto: Profimedia

Sting are șase copii

Sting (73 de ani), pe numele lui real Gordon Matthew Sumner, și actrița și regizoarea Trudie Styler (71  de ani) au împreună patru copii - Mickey, Jake, Eliot and Giacomo- și sunt căsătoriți de 33 de ani. Nici acum, pasiunea și iubirea dintre ei nu s-au stins. 

sting familie

Sting, soția lui și copiii lor, în 2014 / Foto: Profimedia

Sting are, de asemenea, doi copii din căsnicia cu actrița Frances Tomeltry, cu care a fost căsătorit în perioada 1976-1984. Cei doi au un fiu, Joe Summer, de 47 de ani și o fiică, Fuschia, de 42 de ani.

Galerie foto

ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Kendall Jenner, criticată pentru ținuta purtată la Paris. Body-ul extrem de strâns i-a făcut o talie ireală:
Kendall Jenner, criticată pentru ținuta purtată la Paris. Body-ul extrem de strâns i-a făcut o talie ireală: "Oare poate să respire?"

Kendall Jenner, criticată pentru ținuta purtată la Paris. Body-ul extrem de strâns i-a făcut o talie ireală: "Oare poate să respire?"

FILM NOW Denzel Washington, actorul care l-a confruntat pe Sean „Diddy” Combs. S-a aflat ce s-a întâmplat la o petrecere după 20 de ani
Denzel Washington, actorul care l-a confruntat pe Sean „Diddy” Combs. S-a aflat ce s-a întâmplat la o petrecere după 20 de ani

Denzel Washington, actorul care l-a confruntat pe Sean „Diddy” Combs. S-a aflat ce s-a întâmplat la o petrecere după 20 de ani

DIGI WORLD Trucul care a făcut furori pe TikTok, demontat de specialiști. De ce nu e bine să păstrezi fructele de avocado în apă
Trucul care a făcut furori pe TikTok, demontat de specialiști. De ce nu e bine să păstrezi fructele de avocado în apă

Trucul care a făcut furori pe TikTok, demontat de specialiști. De ce nu e bine să păstrezi fructele de avocado în apă

DIGI ANIMAL WORLD Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului
Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului

DIGI LIFE Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
DIGI24 „E toată mașina ruptă pe dedesubt. Uitați-vă ce crater e acolo”. Mărturiile șoferilor care au căzut în groapa uriașă de pe șosea
„E toată mașina ruptă pe dedesubt. Uitați-vă ce crater e acolo”. Mărturiile șoferilor care au căzut în groapa uriașă de pe șosea
DIGI SPORT Familia dată afară din garsoniera primită de la Gigi Becali a spus în ce relații se mai află cu patronul FCSB-ului
Familia dată afară din garsoniera primită de la Gigi Becali a spus în ce relații se mai află cu patronul FCSB-ului
DIGI FM Reacția lui Marian Godină după ce polițiștii influenceri au fost luați „la puricat” de șefii lor: „Verificări de tip comunist”
Reacția lui Marian Godină după ce polițiștii influenceri au fost luați „la puricat” de șefii lor: „Verificări de tip comunist”
UTV (VIDEO) Mariah Carey urca Marele Zid Chinezesc pe tocuri de 15 cm. „Cineva trebuia sa ma avertizeze
(VIDEO) Mariah Carey urca Marele Zid Chinezesc pe tocuri de 15 cm. „Cineva trebuia sa ma avertizeze"