Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER NICOLE CHERRY - DIN CAUZA TA

Cum și-a schimbat Connect-R percepția despre femeia adevărată: „Obișnuiam să cred că trebuie să știe să facă mâncare”

connect-r-maluma-de-romania-facebook-header

Connect-R a divorțat de Misha, mama fiicei lui, în urmă cu șase ani, iar de atunci, artistul și-a schimbat percepția despre femei. Cântărețul a recunoscut că obișnuia să creadă că „o femeie adevărată este frumoasă la chip”, însă, în urma evenimentelor din viața sa, acesta s-a maturizat și și-a schimbat complet modul în care privește relațiile. 

Într-un videoclip publicat pe rețelele de socializare, Connect-R a abordat mai multe subiecte sensibile, printre care și conceptul de „femeie adevărată”. Artistul a recunoscut că, în trecut, avea idei preconcepute cu privire la ceea ce înseamnă a fi o femeie adevărată, susținând că, în ochii săi, femeia ideală era aceea care știe să gătească și care aduce pe lume un copil. Acum, în urma experiențelor sale personale și a perioadei post-divorț, cântărețul a ajuns la concluzia că această viziune era foarte limitată.

Citește și: Ce a răspuns fiica lui Connect-R când a pus-o să aleagă între el și Misha, fosta soție. Artistul a rămas fără cuvinte

El a subliniat că o femeie adevărată nu poate fi definită exclusiv prin abilitățile sale culinare sau prin statutul de mamă, ci prin complexitatea și diversitatea calităților sale.

„Obișnuiam să cred că o femeie adevărată este femeia frumoasă la chip. Ulterior mi-am dat seama că, de fapt, o femeie adevărată e cea frumoasă în fel și chip. Am trăit mult timp cu falsa impresie că o femeie adevărată dă viață unui copil. Nimic mai neadevărat. O femeie adevărată mai degrabă își dă viața pentru copil. Obișnuiam să cred că femeia adevărată trebuie să știe să facă mâncare, să facă bucate pentru bărbatul ei. Mai târziu am aflat că o femeie adevărată te hrănește cu bunătatea ei. În mintea mea, femeia trebuia întreținută, ținută ca în palmă, dar mi-am amintit că deși tata muncea de dimineața până seara, mama avea vreo trei joburi”, a precizat Connect-R, potrivit viva.ro.

Connect-R și Misha, împreună după divorț de dragul fiicei lor

Connect-R a dezvăluit în urmă cu ceva timp că încă formează o familie cu fosta soție, Misha, și fiica lor, Maya, la șase ani de la pronunțarea divorțului. În mai multe rânduri, a dat de înțeles că și-ar dori o împăcare cu mama fiicei lui, însă ea nu este de acord cu acest plan.

Citește și: Connect-R, vacanță în Paris alături de Misha, fosta lui soție, și de fiica lor. S-au pozat la Disneyland și la Turneul Eiffel

„E o relație bună! Noi suntem încă o familie, lucrurile nu s-au definitivat. Îmi găsesc timp, duminicile mi le petrec la mama, stau cu sora mea, cu tatăl meu, cu Maya. Maya doarme jumătate de săptămână la mine. În vacanțe plecăm în trei, adică alături de mama Mayei, de Misha”, a spus artistul.

Galerie foto

Top citite
01 Lidia Buble, despre viața sentimentală
Într-o ținută îndrăzneață și acoperită de nisip, Lidia Buble a pozat în cele mai senzuale ipostaze: „Ai curaj să postezi asta”
02 CRBL ar avea o nouă iubită
CRBL ar avea o nouă iubită, la nici două luni de când a anunțat divorțul de soție. Tânăra care l-ar fi cucerit are doar 23 de ani
03 dana marijuana
Răsturnare de situație. Dana Marijuana s-a împăcat cu iubitul ei, la o lună de când a anunțat că a anulat nunta: „Nu mai bea!”
04 Lidia Buble/ Foto: Instagram
Lidia Buble, într-un top extrem de decoltat. Val de reacții în mediul online: „Cea mai frumoasă femeie”
05 alexandra stan
Alexandra Stan, despre greutățile prin care a trecut la începutul carierei: „Multă lume a perceput totul ca pe un succes rapid”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
crbl
Ce relație are CRBL cu fiica lui, Alessia, după divorțul de Elena: „Nu pot să trec peste cei 7 ani de acasă”

CRBL continuă să fie foarte apropiat de fiica sa, Alessia, și păstrează o legătură puternică, chiar și după divorțul de Elena, mama adolescentei. Deși au hotărât să meargă pe drumuri separate, după 16 ani de căsnicie, cei doi părinți sunt determinați să facă tot posibilul pentru a oferi cele mai bune condiții pentru creșterea și dezvoltarea fiicei lor.

Delia și Antonia/ Foto: Instagram
Val de reacții după ce Delia și Antonia și-au editat o fotografie: „Ați fost la Met Gala?”. Comentariul lui Alex Velea

Carismatice și talentate, Delia și Antonia reușesc să cucerească publicul atât prin muzica pe care o fac, cât și prin postările amuzante de pe rețelele de socializare. Recent, acestea au publicat o fotografie pe Instagram care a creat un val de reacții în secțiunea de comentarii. 

lidia buble
De ce nu se afișează Lidia Buble cu iubitul ei, un afacerist de 62 de ani: „Când o să fie să mă mărit, o să anunț”

Lidia Buble are o relație de aproximativ trei ani cu Horațiu Nicolau, un afacerist în vârstă de 62 de ani. Deși au fost subiectul unor critici din cauza diferenței considerabile de vârstă dintre ei, acest lucru nu a stat în calea iubirii lor. Recent, artista a dezvăluit de ce nu se afișează alături de partenerul ei în lumina reflectoarelor. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Kim Kardashian, imagini nemaivăzute de la MET Gala. Sandalele cu toc invizibil i-au șocat pe fani: „Cum te-ai descurcat?”
Kim Kardashian, imagini nemaivăzute de la MET Gala. Sandalele cu toc invizibil i-au șocat pe fani: „Cum te-ai descurcat?”

Kim Kardashian, imagini nemaivăzute de la MET Gala. Sandalele cu toc invizibil i-au șocat pe fani: „Cum te-ai descurcat?”

FILM NOW Jennifer Lopez, detaliul care amplifică zvonurile privind divorțul de Ben Affleck: „Lipsă de integritate și respect!” Actorul s-ar fi mutat deja din casa pe care o împărțeau
Jennifer Lopez, detaliul care amplifică zvonurile privind divorțul de Ben Affleck: „Lipsă de integritate și respect!” Actorul s-ar fi mutat deja din casa pe care o împărțeau

Jennifer Lopez, detaliul care amplifică zvonurile privind divorțul de Ben Affleck: „Lipsă de integritate și respect!” Actorul s-ar fi mutat deja din casa pe care o împărțeau

DIGI WORLD A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor
DIGI SPORT Pus la zid în întreaga țară după ce a
Pus la zid în întreaga țară după ce a "măcelărit" imnul Italiei, Al Bano a reacționat
DIGI FM Cum reacționează Simona Țăranu la avansurile fotbaliștilor. „Nu e mit e realitate”
Cum reacționează Simona Țăranu la avansurile fotbaliștilor. „Nu e mit e realitate”
UTV Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa divort
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa divort