Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM OFENBACH - OVERDRIVE

Cum se înțelege Radu Ștefan Bănică cu Andreea Marin. De ce crede că nu va cânta niciodată cu sora lui, Violeta 

Cum se înțelege Radu Ștefan Bănică cu Andreea Marin/ Foto: Instagram
Cum se înțelege Radu Ștefan Bănică cu Andreea Marin/ Foto: Instagram

Radu Ștefan Bănică, fiul celebrului Ștefan Bănică, a dezvăluit într-un interviu recent care este relația pe care o are cu Andreea Marin și cu sora lui, Violeta. Tânărul artist a vorbit despre legătura specială pe care o are cu familia sa, precum și despre parcursul său în carieră.

Tânărul artist în vârstă de 22 de ani a mărturisit că se înțelege foarte bine cu Andreea Marin, descriind-o ca fiind „un om extraordinar”. El a participat la gala organizată de aceasta, defilând pe scenă alături de sora lui, Violeta. „Foarte bine. Este un om extraordinar. Da, am fost la gală și o să merg ori de câte ori am posibilitatea”, a spus Radu Ștefan, potrivit Viva.ro.

Citește și: Radu Ștefan Bănică, despre momentul când a participat la primul eveniment cu tatăl lui. Andra a crezut că e un asistent

Deși Radu Ștefan Bănică are o relație apropiată cu sora sa, Violeta, el nu crede că vor cânta vreodată împreună. „Sora mea Violeta nu este pe muzică, este pe partea practică de politică, de avocatură. Așa că nu cred că o să cântăm împreună”, a explicat el. Cu toate acestea, Radu a susținut că vor face echipă în alte moduri, fiind nevoie de un impresar în cariera sa artistică. „Da, așa că o echipă facem sigur amândoi”, a adăugat el.

În prezent, Radu Ștefan Bănică își urmează cu pasiune atât cariera muzicală, cât și cea de actor. Deși inițial tatăl său nu a fost foarte încântat de alegerea sa, Radu a luptat să își urmeze visul. „Nu pot să aleg între actorie și muzică. Este greu, dar îmi este ușor, pentru că fac ceea ce-mi place și vreau să le îmbin pe amândouă, pentru că se poate”, a afirmat el.

Citește și: Fiul lui Ștefan Bănică a răbufnit. Ce spune Radu despre carieră și tatăl său: „Nu m-a băgat Bănică în facultate”

Tânărul artist a povestit și despre evoluția sa de la primele apariții publice până în prezent, menționând că încrederea în sine a crescut considerabil. „Încrederea în mine a crescut mult mai mult în ceea ce fac și consider că baza mea începe să se solidifice ușor-ușor. Și simt că merit locul în care sunt”, a spus Radu Ștefan.

Galerie foto

Top citite
01 andreea antonescu si victor vrînceanu
Victor Vrînceanu, dezvăluiri după ce Andreea Antonescu i-a deschis două procese: „Mi se pare strigător la cer să refuzi sistematic!”
02 crbl
În ce relație a rămas CRBL cu fosta soție, Elena, după divorț: „În lume, divorțurile sunt doar despre înșelat”
03 24th Annual Latin GRAMMY Awards - Arrivals
Shakira, adevărul despre viața ei sentimentală, după despărțirea de Pique: „Nu ar trebui să-mi placă bărbații după ce mi s-a întâmplat”
04 Dalton Gomez și noua lui iubită, Maika / Profimedia Images
Dalton Gomez, fostul soț al Arianei Grande, iubește din nou. Cine este Maika, femeia care i-a cucerit inima după divorțul de artistă
05 Radu și Ștefan Bănică
Fiul lui Ștefan Bănică a răbufnit. Ce spune Radu despre carieră și tatăl său: „Nu m-a băgat Bănică în facultate”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Lenny Kravitz
Lenny Kravitz, dezvăluiri despre viața sentimentală: „Nu am mai avut o relație serioasă de nouă ani!”

Lenny Kravitz a împlinit de curând 60 de ani, iar acum, într-un interviu pentru The Guardian, a vorbit despre viața lui sentimentală, mărturisind că nu a mai avut o relație serioasă de nouă ani.

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia
Bianca Censori și Kanye West plănuiesc să aibă un copil. Gesturile care i-au dat de gol pe cei doi

Bianca Censori și Kanye West, cunoscutul rapper în vârstă de 46 de ani, plănuiesc să aibă un copil în viitorul apropiat. Arhitecta australiană în vârstă de 29 de ani și Kanye au sărbătorit recent prima aniversare a nunții lor, după ce s-au căsătorit în secret în decembrie 2022, la scurt timp după finalizarea divorțului lui Kanye de Kim Kardashian.

Selena Gomez și Benny Blanco/ Profimedia
Selena Gomez plănuia să adopte un copil înainte să-l întâlnească pe Benny Blanco. Ce spune producătorul muzical

Selena Gomez, în vârstă de 31 de ani, a dezvăluit că plănuia să adopte un copil atunci când împlinea 35 de ani dacă nu ar fi întâlnit partenerul potrivit. Artista a menționat, de asemenea, că perioada de cinci ani în care a fost singură a fost marcată de acceptarea ideii de a rămâne singură și de a-și construi o familie pe cont propriu.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie a fost la un pas să-și piardă degetul din cauza unei manichiuriste: „I-am spus că unghiile sunt reale, dar nu m-a ascultat”
O femeie a fost la un pas să-și piardă degetul din cauza unei manichiuriste: „I-am spus că unghiile sunt reale, dar nu m-a ascultat”

O femeie a fost la un pas să-și piardă degetul din cauza unei manichiuriste: „I-am spus că unghiile sunt reale, dar nu m-a ascultat”

FILM NOW Dolph Lundgren, distracție pe o plajă din Italia, cu soția în vârstă de 27 de ani și fiica de 22 de ani. Din 2015 luptă cu cancerul
Dolph Lundgren, distracție pe o plajă din Italia, cu soția în vârstă de 27 de ani și fiica de 22 de ani. Din 2015 luptă cu cancerul

Dolph Lundgren, distracție pe o plajă din Italia, cu soția în vârstă de 27 de ani și fiica de 22 de ani. Din 2015 luptă cu cancerul

DIGI WORLD De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii
De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii

De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii

DIGI ANIMAL WORLD Cum să eviți un atac de rechin și ce să faci dacă ești mușcat. Nu ar trebui niciodată să porți bijuterii în apă
Cum să eviți un atac de rechin și ce să faci dacă ești mușcat. Nu ar trebui niciodată să porți bijuterii în apă

Cum să eviți un atac de rechin și ce să faci dacă ești mușcat. Nu ar trebui niciodată să porți bijuterii în apă

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 GALERIE FOTO Doi soți britanici și-au vândut casa și au cumpărat un sat întreg în Franța
GALERIE FOTO Doi soți britanici și-au vândut casa și au cumpărat un sat întreg în Franța
DIGI SPORT OFICIAL | UEFA a decis! Ce se întâmplă cu Istvan Kovacs, după ce arbitrul român a intrat în istoria EURO
OFICIAL | UEFA a decis! Ce se întâmplă cu Istvan Kovacs, după ce arbitrul român a intrat în istoria EURO
DIGI FM Cât te costă să mănânci la terasa de la mare a lui Rică Răducanu:
Cât te costă să mănânci la terasa de la mare a lui Rică Răducanu: "Nu avem prețuri foarte mari"
UTV Cleopatra Stratan si Edward Sanda au vorbit despre problemele cu care se confrunta in casnicia lor: „Am fost nevoiti sa fim in directii diferite...”
Cleopatra Stratan si Edward Sanda au vorbit despre problemele cu care se confrunta in casnicia lor: „Am fost nevoiti sa fim in directii diferite...”