Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA KYLIE MINOGUE - 2001 - CANT GET YOU OUT OF MY HEAD

Cum au reacționat fanii când au văzut-o pe Iuliana Beregoi în rochie de mireasă. Artista a împlinit de curând 20 de ani: „Te măriți?”

Iuliana Beregoi/ Foto: Facebook
Iuliana Beregoi/ Foto: Facebook

Iuliana Beregoi, una dintre cele mai iubite tinere artiste din România și Republica Moldova, a reușit să își surprindă fanii după ce a postat câteva fotografii pe contul său de Instagram în care apare purtând o rochie de mireasă. Artista, care a împlinit recent 20 de ani, a creat o adevărată senzație pe rețelele de socializare, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.

Imaginile au fost însoțite de o descriere criptică, „În curând”, ceea ce a generat o avalanșă de comentarii din partea admiratorilor săi. Mulți dintre aceștia au început imediat să speculeze că artista ar putea să se căsătorească, fiind surprinși de anunțul neașteptat: „Te măriți?”, „Felicitări, Iuliana!”, „Am lipsit de pe Instagram doar o zi și Iuliana Beregoi se căsătorește???”, „Doamne ajută, casă de piatră” sau „Te pregătești de nuntă?”.

Citește și: Iuliana Beregoi cucerește cu fiecare apariție. Imaginile cu tânăra artistă în costum de baie au făcut furori: „Ce corp!”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Rochia de mireasă purtată de Iuliana era una deosebit de elegantă, cu un design modern și detalii romantice, care i-au pus în evidență frumusețea naturală și delicatețea. Tânăra artistă a preferat un stil clasic, dar cu un aer contemporan, iar imaginile au adunat rapid zeci de mii de aprecieri și sute de comentarii.

Citește și: A plecat la schi, dar a pozat în costum de baie printre nămeți. Iuliana Beregoi a început să-și afișeze și partea senzuală

Deși artista nu a oferit mai multe detalii despre motivul pentru care a îmbrăcat rochia de mireasă, cei mai mulți fani au speculat că ar putea fi vorba de un proiect muzical, cel mai probabil un nou videoclip. 

Galerie foto

Top citite
01 Amna / Foto: Facebook
Motivul pentru care Amna este încă singură după divorțul de Cristi Mușat: „Se trăiește mult în compromis”
02 Anca Țurcașiu/ Foto: Facebook
Boala de care suferă Anca Țurcașiu: „Nu există remediu”. Artista nu mai consumă carne de 34 de ani și a renunțat complet la lactate
03 Inna/ Foto: Facebook
Inna, criticată de fani că e prea slabă. Ținuta artistei a stârnit un val de reacții în mediul online: „Nu e sănătos”
04 Antonia/ Foto: Facebook
După ce a fost criticată că s-a îngrășat, Antonia le dă peste nas fanilor cu o fotografie în care își arată abdomenul: „Așa da!”
05 Andreea Bănică și Lucian Mitrea/ Foto: Facebook
Andreea Bănică a dezvăluit secretul relației ei longevive: „Oamenii care se iubesc, se văd”. Ce spune despre soțul ei
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Loredana Groza/ Foto: Facebook
Loredana Groza, într-un body care imită perfect culoarea pielii. Fanii au reacționat imediat: „Am crezut că ești dezbrăcată”

Loredana Groza a stârnit din nou controverse în mediul online, după ce a postat o fotografie în care poartă un body care imită perfect culoarea pielii. Artista, în vârstă de 54 de ani, a surprins fanii cu această apariție inedită, mulți dintre ei crezând inițial că vedeta este dezbrăcată. Fotografia a fost distribuită pe rețelele de socializare, inclusiv pe Instagram și Facebook, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

Alina Eremia/ Foto: Facebook
Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența” 

Alina Eremia, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, și-a surprins fanii cu o serie de fotografii spectaculoase postate pe contul său de Instagram. Deși temperaturile au scăzut considerabil, cântăreața în vârstă de 30 de ani a demonstrat că frigul nu o oprește să-și etaleze silueta impecabilă într-un costum de baie îndrăzneț.

inna
Inna, într-o ținută care i-a expus silueta în toată splendoarea. Fanii au reacționat imediat: „Ești o zeiță”

Inna a reușit din nou să atragă toate privirile după ce a postat pe rețelele de socializare câteva imagini în care își expune silueta într-o ținută îndrăzneață. Artista a ales un outfit care a scos în evidență formele sale, stârnind imediat reacții din partea fanilor.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Motivul pentru care un bărbat a angajat un detectiv particular să o urmărească pe logodnica sa: „Sunt devastat de ce a aflat”
Motivul pentru care un bărbat a angajat un detectiv particular să o urmărească pe logodnica sa: „Sunt devastat de ce a aflat”

Motivul pentru care un bărbat a angajat un detectiv particular să o urmărească pe logodnica sa: „Sunt devastat de ce a aflat”

FILM NOW Ashton Kutcher, terifiat de ce ar putea inventa Diddy pentru a scăpa de închisoare. „Se simte mințit, trădat și manipulat”
Ashton Kutcher, terifiat de ce ar putea inventa Diddy pentru a scăpa de închisoare. „Se simte mințit, trădat și manipulat”

Ashton Kutcher, terifiat de ce ar putea inventa Diddy pentru a scăpa de închisoare. „Se simte mințit, trădat și manipulat”

DIGI WORLD Cu ce să speli fructele și legumele eficient, ieftin și simplu, pentru a elimina pesticidele, bacteriile sau mucegaiul
Cu ce să speli fructele și legumele eficient, ieftin și simplu, pentru a elimina pesticidele, bacteriile sau mucegaiul

Cu ce să speli fructele și legumele eficient, ieftin și simplu, pentru a elimina pesticidele, bacteriile sau mucegaiul

DIGI ANIMAL WORLD Ce a găsit un bărbat când se pregătea să-și spele rufele: „Era în haine, am rămas traumatizat”
Ce a găsit un bărbat când se pregătea să-și spele rufele: „Era în haine, am rămas traumatizat”

Ce a găsit un bărbat când se pregătea să-și spele rufele: „Era în haine, am rămas traumatizat”

DIGI LIFE Cum arată cea mai înaltă femeie din lume. Este din Turcia și are peste 2,15 metri
Cum arată cea mai înaltă femeie din lume. Este din Turcia și are peste 2,15 metri
DIGI24 Avertismentul președintelui sud-coreean pentru Kim Jong Un. „Acea zi va marca sfârşitul regimului nord-coreean
Avertismentul președintelui sud-coreean pentru Kim Jong Un. „Acea zi va marca sfârşitul regimului nord-coreean"
DIGI SPORT Ianis Hagi a primit o ofertă
Ianis Hagi a primit o ofertă "salvatoare" pe ultima sută de metri și a dat răspunsul pe loc
DIGI FM Scenă șocantă la metrou: „Ce, nu mai am voie să îmi bat nevasta?”
Scenă șocantă la metrou: „Ce, nu mai am voie să îmi bat nevasta?”
UTV Angelina Jolie a fost insotita de trei dintre cei sase copii ai sai la Festivalul de Film de la New York. Actrita a intors toate privirile la premiera filmului „Maria”
Angelina Jolie a fost insotita de trei dintre cei sase copii ai sai la Festivalul de Film de la New York. Actrita a intors toate privirile la premiera filmului „Maria”