Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE ARMIN VAN BUUREN - EASY TO LOVE (NEW PW)

Cu ce se ocupă acum Rucsandra Iliescu, fosta solistă a trupei Blaxy Girls. La 33 de ani, nu și-a pierdut pasiunea pentru muzică 

Blaxy Girls/ Foto: Facebook
Blaxy Girls/ Foto: Facebook

Rucsandra Iliescu, fosta solistă a trupei Blaxy Girls, a rămas în inimile fanilor prin vocea sa distinctivă și hiturile care au definit un capitol important al muzicii pop-rock românești. Piesa „Dear Mama”, cu care trupa a participat la Eurovision, a marcat apogeul popularității formației și a adus-o pe Rucsandra în lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, după destrămarea grupului, artista nu a renunțat la muzică, ci și-a continuat cariera într-un nou proiect.

Trupa Blaxy Girls s-a înființat în 2007, când Rucsandra a fost selectată pentru a face parte din acest proiect muzical, alături de alte patru fete talentate: Diana Ganea (chitară solo), Cristina Marinescu (chitară bas), Ana-Maria Nanu (claviaturi) și Gela Marinescu (baterie). Sub îndrumarea producătorului Costi Ioniță, trupa a cunoscut succes rapid cu piese precum „If You Feel My Love”, „Save the World” și „Rock Yourself”. Însă, în 2014, Blaxy Girls a dispărut de pe scena muzicală, lăsând în urmă o serie de hituri care au rămas în memoria fanilor.

Citește și: Cum arată acum Oana Vincu din trupa Genius. Locuiește în Timișoara, a ieșit din lumina reflectoarelor și e o prezență discretă

La vârsta de 33 de ani, Rucsandra Iliescu nu și-a pierdut entuziasmul pentru muzică, ci s-a reinventat, fiind acum membră a unei noi trupe, The Colours. Aceasta aduce o energie diferită și un nou stil muzical, reflectând maturitatea și evoluția artistică a solistei. Deși nu mai este în lumina reflectoarelor la fel de des, Rucsandra rămâne activă pe rețelele sociale, unde împărtășește momente din viața ei artistică, în special din cadrul concertelor, unde continuă să impresioneze prin prezența scenică vibrantă. Vestimentația sa a suferit și ea o transformare, trecând de la ținutele pop-rock la unele mai colorate și expresive, care oglindesc noile sale perspective artistice.

Rucsandra Iliescu/ Foto: Facebook

Rucsandra Iliescu/ Foto: Facebook

În 2016, Rucsandra a avut un moment de revenire în atenția publicului atunci când a participat la concursul „Vocea României”. Performanța sa a atras atenția Loredanei Groza, care a întors scaunul în ultimul moment, oferindu-i o șansă de a continua competiția. Loredana a fost profund impresionată de vocea puternică a artistei și i-a cerut să interpreteze câteva versuri din celebra piesă „Dear Mama”. Acest moment emoționant a adus lacrimi în ochii publicului și antrenorilor, reamintind tuturor de impactul pe care Blaxy Girls l-a avut asupra muzicii românești.

Citește și: Ce ocupația au avut fetele de la A.S.I.A înainte de a-și reuni trupa. Multe dintre ele s-au reprofilat

Rucsandra a vorbit deschis despre motivele despărțirii trupei Blaxy Girls în cadrul emisiunii, explicând că „nu mai funcționau împreună”. Cu toate acestea, perioada petrecută în cadrul trupei a rămas una specială pentru ea, iar succesul grupului a fost comparat de artistă cu un „vis”.

Experimentează istoria pământului ca o aventură dinamică și captivantă. Urmărește duminică de la 21:00 Minunile Pământului, pe Digi World. Hai să vezi în Digi Online!

Galerie foto

Top citite
01 inna
Inna, într-o ținută care i-a expus silueta în toată splendoarea. Fanii au reacționat imediat: „Ești o zeiță”
02 Antonia / Foto: Instagram
Antonia, ședință foto într-o ținută cu un decolteu amețitor. Artista, din ce în ce mai încrezătoare după schimbare de look
03 Mira/ Foto: Facebook
Vara s-a terminat, dar Mira nu renunță la costumul de baie. Artista și-a etalat silueta lângă o piscină de lux: „Ești adorabilă”
04 Lora/ Foto: Facebook
Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”
05 Irina Rimes și David Goldcher/ Foto: Facebook
Irina Rimes, cerută în căsătorie de David Goldcher, fără inel. Ce i-a cerut artista în locul bijuteriei
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Ana Baniciu/ Foto: Facebook
Ana Baniciu, imagini în ipostaza de mămică. Artista, pe bancheta din spate în timp ce hrănea bebelușul: „Ești o mamă cool”

Ana Baniciu trăiește din plin bucuria de a fi mămică. Artista în vârstă de 31 de ani, care a născut în luna iunie a acestui an, este foarte mândră de noul său rol și nu ezită să împărtășească momente speciale cu fanii săi. Recent, Ana a postat pe contul său de Instagram o fotografie emoționantă în care își hrănea bebelușul dintr-un biberon cu lapte.

Inna/ Foto: Facebook
Cum a apărut Inna la un concert din Franța. Silueta artistei, evidențiată de body-ul cu imprimeu de leopard

Inna a făcut furori la un concert recent din Franța, unde a apărut într-o ținută care i-a evidențiat perfect silueta. Artista de 37 de ani a postat imagini pe contul său de Instagram, în care se poate vedea cum a ales să se prezinte pe scena de la Nisa.

oana radu
Oana Radu, dezvăluiri despre fostul ei iubit, care a murit după ce a fost incendiat: „Am rămas cu sechele de acum 5 ani”

Oana Radu a făcut dezvăluiri tulburătoare despre trauma pe care a suferit-o în urma decesului tragic al fostului său iubit, Alin Suflea, care a fost incendiat în mod brutal în 2019. Într-o apariție recentă la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, artista a vorbit deschis despre sechelele emoționale cu care a rămas după acest eveniment devastator.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacții dure privind videoclipul postat de Kate Middleton: „Nu e o filmare clasică, acolo a fost implicată o echipă profesionistă”
Reacții dure privind videoclipul postat de Kate Middleton: „Nu e o filmare clasică, acolo a fost implicată o echipă profesionistă”

Reacții dure privind videoclipul postat de Kate Middleton: „Nu e o filmare clasică, acolo a fost implicată o echipă profesionistă”

FILM NOW Jason Momoa, acuzat că a „maltratat” echipa de filmare a peliculei „A Minecraft Movie”: „M-a dezamăgit”
Jason Momoa, acuzat că a „maltratat” echipa de filmare a peliculei „A Minecraft Movie”: „M-a dezamăgit”

Jason Momoa, acuzat că a „maltratat” echipa de filmare a peliculei „A Minecraft Movie”: „M-a dezamăgit”

DIGI WORLD De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace
De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
DIGI SPORT O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”
O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”
DIGI FM Ce i-a spus Horia Tecău unei mame care i-a cerut un sfat pentru băiețelul ei de 6 ani
Ce i-a spus Horia Tecău unei mame care i-a cerut un sfat pentru băiețelul ei de 6 ani
UTV (VIDEO) Shakira a coborat imediat de pe scena unui club din Miami, dupa ce si-a dat seama ca un fan o filma sub rochie
(VIDEO) Shakira a coborat imediat de pe scena unui club din Miami, dupa ce si-a dat seama ca un fan o filma sub rochie