Bucuresti | 102,8FM KAWALA - TIME SLIPPING AWAY (NEW PW)

Din septembrie, spectacolul campionilor UEFA Champions League, UEFA Europa League și UEFA Conference League se vede la Digi Sport

UCL_g

Digi Sport își menține promisiunea de a aduce publicului cele mai importante și atractive competiții și anunță că toate cele patru canale de sport din portofoliul DIGI vor transmite următoarele trei sezoane UEFA Champions League, UEFA Europa League și UEFA Conference League. Cele mai bune echipe de club și marile vedete ale sportului rege se vor întrece în edițiile de excepție ale acestor evenimente de referință.

Începând cu luna septembrie, cele mai așteptate competiții revin pe teren și pe micile ecrane, iar Digi Sport duce spectacolul campionilor la un alt nivel pentru ca telespectatorii să se bucure de cele mai impresionante evoluții fotbalistice.

UEFA Champions League își va păstra locul de frunte în grila de programe Digi Sport, cu un format nou și îmbunătățit. Sezonul 2024-2025 aduce o schimbare semnificativă în configurația sistemului de desfășurare a competiției: trecerea de la faza grupelor cu 32 de cluburi participante la o ligă extinsă formată din 36 de echipe. Astfel, numărul de etape va crește de la 6 la 8, iar totalul meciurilor disputate va ajunge la 189, cu 64 de partide mai mult decât în formatul anterior.

Marea surpriză pentru telespectatorii Digi Sport este că, începând din această toamnă, vor avea ocazia de a urmări și celelalte două competiții europene UEFA Europa League și UEFA Conference League. Sistemul UEFA Europa League va fi aliniat cu cel al UEFA Champions League, cu 189 de meciuri programate în sezonul următor. Totodată, UEFA Conference League va include o ligă extinsă de 36 de echipe și 6 etape înainte de faza eliminatorie. Astfel, în serile de marți, miercuri și joi, Digi Sport devine scena unde starurile fotbalului mondial își vor da întâlnire în dueluri senzaționale, care vor urca acțiunea și suspansul la cote maxime.

În fiecare vară, Digi Sport va continua să transmită Supercupa Europei, în cadrul căreia câștigătoarea UEFA Champions League va înfrunta echipa învingătoare din UEFA Europa League din sezonul precedent. Astăzi, de la ora 22:00, pe Digi Sport 1, va fi difuzat meciul dintre Real Madrid și Atalanta.

"Suntem încântați să aducem aceste competiții europene de top în casele telespectatorilor noștri. Schimbările din structura competițiilor vor oferi și mai multă diversitate și dramatism, iar Digi Sport va fi gazda perfectă pentru a trăi împreună emoția fotbalului european." a declarat Mircea Șai, Manager de Proiect Digi Sport.

Despre Digi Sport:

Urmăritorii Digi Sport au acces atât la cele mai iubite competiții sportive de înaltă calitate din România – Superliga, Liga 2 și Cupa României – cât și din lume, acoperind evenimentele fotbalistice prestigioase, precum UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Conference League, Premier League, LaLiga, Serie A, Bundesliga și UEFA European Qualifiers, dar și campionatele europene și mondiale de handbal și MotoGP. De asemenea, Digi Sport difuzează, în exclusivitate, în fiecare an, turneele de mare impact din circuitul WTA, în care evoluează și sportivele din România, precum și competițiile ATP.

Televiziunile Digi Sport 1, 2, 3, 4 și site-ul digisport.ro fac parte din Grupul Digi, alături de televiziunea de știri Digi24, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, postul Film Now (pay-tv), televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și posturile de radio Pro FM, Digi FM, Dance FM și Chill FM.

Top citite
01 Vizual comunicat_Digi Sport_WTA Halep vs Badosa
Simona Halep revine astăzi pe teren la Miami Open, într-un meci transmis în exclusivitate pe Digi Sport
02 Platforma Digisport.ro a fost lider absolut la categoria „Sport” din România
Platforma Digisport.ro a fost lider absolut la categoria „Sport” din România, cu peste 1 miliard de afișări în 2022
03 Ilustratie_Premier-League
Spectacolul Premier League revine la Digi Sport
04 comunicat_Ligue_1
Digi Sport va difuza Ligue 1 până în 2024
05 comunicat_WTA Winners Open
Winners Open, singurul turneu WTA din România, la Digi Sport
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
comunicat_bundesliga
Bundesliga se vede la Digi Sport și în următoarele patru sezoane

Digi Sport va transmite în DIRECT cea mai importantă competiție de fotbal a Germaniei pentru următorii patru ani. Bundesliga va debuta pe 13 august, cu cel de-al 59-lea sezon, unde vor lua parte 18 echipe.

turneu
Turneul de la Roma se vede în exclusivitate la Digi Sport

Vizual cupele europene la handbal
Următoarele 5 sezoane ale cupelor europene la handbal masculin și feminin se vor vedea în direct la Digi Sport

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Sobră din față, îndrăzneață când s-a întors cu spatele. Mădălina Ghenea a făcut senzație în Milano cu ținuta și cu atitudinea
Sobră din față, îndrăzneață când s-a întors cu spatele. Mădălina Ghenea a făcut senzație în Milano cu ținuta și cu atitudinea

Sobră din față, îndrăzneață când s-a întors cu spatele. Mădălina Ghenea a făcut senzație în Milano cu ținuta și cu atitudinea

FILM NOW Catherine Zeta-Jones, după ce a postat o poză nud:
Catherine Zeta-Jones, după ce a postat o poză nud: "În pană de idei pentru cadoul lui Michael. Asta e opțiunea nr 2"

Catherine Zeta-Jones, după ce a postat o poză nud: "În pană de idei pentru cadoul lui Michael. Asta e opțiunea nr 2"

DIGI WORLD 5 semne alarmante care îți indică că o aplicație mobilă nu este de încredere
5 semne alarmante care îți indică că o aplicație mobilă nu este de încredere

5 semne alarmante care îți indică că o aplicație mobilă nu este de încredere

DIGI ANIMAL WORLD Autoritățile au crezut că au găsit un vultur rănit, dar când l-au analizat, au izbucnit în râs. Ce avea, de fapt, pasărea prădătoare
Autoritățile au crezut că au găsit un vultur rănit, dar când l-au analizat, au izbucnit în râs. Ce avea, de fapt, pasărea prădătoare

Autoritățile au crezut că au găsit un vultur rănit, dar când l-au analizat, au izbucnit în râs. Ce avea, de fapt, pasărea prădătoare

DIGI LIFE Cum arată cea mai înaltă femeie din lume. Este din Turcia și are peste 2,15 metri
Cum arată cea mai înaltă femeie din lume. Este din Turcia și are peste 2,15 metri
DIGI24 Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, consideră un păcat cununiile oficiate sâmbăta. „Cei care fac rămân mereu sub un blestem”
Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, consideră un păcat cununiile oficiate sâmbăta. „Cei care fac rămân mereu sub un blestem”
DIGI SPORT Cristi Chivu s-a mutat în România după 15 ani în străinătate și a avut parte de o mare surpriză: ”Nu e a lui”
Cristi Chivu s-a mutat în România după 15 ani în străinătate și a avut parte de o mare surpriză: ”Nu e a lui”
DIGI FM Adelina Chivu, topită după soțul ei, Cristi Chivu, și la 16 ani de la nuntă:
Adelina Chivu, topită după soțul ei, Cristi Chivu, și la 16 ani de la nuntă: "Am renunțat la tot pentru el, dar nu-mi pare rău. El e viața mea"
UTV Zoe Kravitz a lasat totul la vedere intr-o rochie mini din dantela la Paris Fashion Week. Lookul care a intors toate privirile!
Zoe Kravitz a lasat totul la vedere intr-o rochie mini din dantela la Paris Fashion Week. Lookul care a intors toate privirile!