Bucuresti | 102,8FM MIRUNA pana la 6 cu MIRUNA CAT BURNS - KNOW THAT YOURE NOT ALONE

Claudia Pavel și-a găsit dragostea în Miami, unde s-a stabilit. Cine ar fi noul iubit al artistei și ce cadouri i-ar fi dăruit

Claudia Pavel
Claudia Pavel / Facebook

Cream, pe numele ei real Claudia Pavel, s-a stabilit în Miami, Statele Unite ale Americii, unde a reușit să-și construiască o carieră solidă și, în plus, este împlinită și în plan sentimental, având o nouă relație.

Citește și: Claudia Pavel, apariție de zeiță în Dubai. Bronzată, într-o rochie minusculă lipită de corp, și-a pus în valoare toată senzualitatea

În timp ce mulți oameni se gândeau că aceasta s-a împăcat cu tatăl copilului ei, americanul Jeremy Lewis, adevărul este altul. Conform Click!, ea are o relație cu un român milionar, pe care l-a cunoscut la o petrecere organizată de Anul Nou.

Claudia Pavel

Claudia Pavel / Facebook

Sursele citate de Click spun că bărbatul e foarte îndrăgostit de Claudia Pavel și acesta este cunoscut în comunitatea de acolo ca fiind foarte generos. Artista a primit deja cadou o casă din partea iubitului său, sunt fericiți împreună și au planuri mari de viitor.

Citește și: Claudia Pavel a început o viață nouă în Miami: "Lucrez, intervievez cei mai mari artiști". S-a împăcat și cu tatăl fiului ei

Claudia Pavel s-a împăcat și cu tatăl fiului ei

claudia pavel (2)

Claudia Pavel și fiul ei, Noah / Foto: Facebook

Solista, care a devenit cunoscută în trupa Candy, nu a avut o relație bună cu tatăl fiului ei, însă acum, după ani buni, au făcut pace și s-au reapropiat. Totul de dragul lu Noah, care se simte ca peștele în apă în Miami, mai ales că s-a și născut în SUA și a trăit acolo primii lui doi ani.

Citește și: Claudia Pavel, într-un costum de baie roz, de Barbie, pe o plajă din Miami. Ce o ajută să arate la fel ca înainte să devină mamă

„Ne-am găsit locul acolo, așa a fost să fie. Eu lucrez acolo pentru no. 1 dance radio din Miami, Revolution 93.5, fac podcastul pentru ei, i-am reprezentat la Ultra și EDM Awards, intervievez cei mai mari artiști ai lumii, (Kaskade, Deadmau5, Armin van Buuren, Martin Garrix, Poo Bear, Alison Wonderland, Frank Walker etc), artiști supercunoscuți, fac muzică nouă. Ne bucurăm că în Miami este și tatăl lui Noah acum. Suntem foarte fericiți! Acolo stăm de un an și jumătate. Relația este extraordinară (cu tatăl fiului ei-n.r.). S-a mutat și el la Miami, să fie lângă noi, și suntem foarte fericiți. Este ideal ca un copil să aibă ambii părinți aproape și ăsta a fost unul dintre motivele pentru care am considerat să stăm acolo mai mult. (...) Noah e superfericit, face școală la Miami, surfing, înot, jiu-jitsu, mergem des la Disneyland și Universal Studios, fiind în Orlando, locuim pe malul oceanului”, a mai spus Claudia Pavel.

Citește și: Cum arată Giulia, la aproape 18 ani de când a părăsit trupa Candy. E într-o formă de zile mari și pozele în costum de baie o dovedesc

Galerie foto

Top citite
01 *PREMIUM-EXCLUSIVE* *MUST CALL FOR PRICING BEFORE USAGE*  The 'Queen of Pop' Madonna and boyfriend Akeem Morris en route to the airport as they leave from Dolce and Gabbana's villa during  their European Italian holiday in Portofino.
Prietenii Madonnei îl critică pe noul ei iubit: „Nimeni nu are încredere în Akeem, era într-o relație când a început să iasă cu ea”
02 Selena Gomez și Benny Blanco/ Profimedia
Selena Gomez amplifică zvonurile despre o posibilă logodnă cu Benny Blanco. Detaliu care le-a dat de gândit fanilor
03 Dua Lipa/ Profimedia
Dua Lipa, seducătoare într-o rochie din piele care i-a îmbrățișat formele. Artista a radiat la brațul iubitului, în Londra
04 Theo Rose/ Foto: Facebook
Theo Rose, adevărul despre despărțirea de fostul iubit: „Încerca cu mine tot felul de tipuri de manipulare”
05 Anca Țurcașiu / Facebook
Anca Țurcașiu a rupt tăcerea despre povestea de iubire pe care o trăiește: „Am lângă mine un om drag!” Ea a divorțat acum patru ani
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Inna și Deliric/ Foto: Facebook
Poza postată de Inna de ziua lui Deliric a devenit virală. Cum au reacționat fanii: „Seamănă cu fostul soț al Shakirei”

Inna a reușit să atragă atenția fanilor săi printr-un mesaj amuzant și original postat cu ocazia zilei de naștere a iubitului său, Deliric. Pe 16 august, Deliric, pe numele său real Răzvan Eremia, a împlinit 42 de ani, iar artista a marcat evenimentul cu o fotografie care a devenit rapid virală.

Madonna și Akeem Morris/ Profimedia
Madonna, la brațul iubitului ei tinerel. Au plecat într-o escapadă romantică în Italia înainte de ziua artistei

Madonna, în vârstă de 65 de ani, a fost surprinsă ținându-se de mână cu noul său iubit, Akeem Morris, în vârstă de 28 de ani, în timpul unei escapade romantice în Italia. Cei doi au fost văzuți plimbându-se pe străzile pitorești din Portofino, înainte de a sărbători ziua de naștere a artistei, pe 16 august.

Antonia și Alex Velea/ Foto: Facebook
Antonia, adevărul despre începutul relației cu Alex Velea: „Era o tensiune constantă”. Ce spune artista acum despre nuntă

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc, însă începutul relației lor nu a fost deloc ușor. Într-un interviu recent acordat revistei VIVA!, cântăreața a vorbit deschis despre dificultățile pe care le-au întâmpinat la începutul poveștii lor de dragoste, dar și despre planurile de nuntă, mult așteptate de fani.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Dezvăluiri despre neînțelegerile dintre Harry și Meghan: „Vrea să lase în urmă totul, să fie fericit și să trăiască în prezent”
Dezvăluiri despre neînțelegerile dintre Harry și Meghan: „Vrea să lase în urmă totul, să fie fericit și să trăiască în prezent”

Dezvăluiri despre neînțelegerile dintre Harry și Meghan: „Vrea să lase în urmă totul, să fie fericit și să trăiască în prezent”

FILM NOW Răsturnare de situație. Cine este femeia cu care Ben Affleck și-a petrecut timpul liber, la scurt timp după separarea de J.Lo
Răsturnare de situație. Cine este femeia cu care Ben Affleck și-a petrecut timpul liber, la scurt timp după separarea de J.Lo

Răsturnare de situație. Cine este femeia cu care Ben Affleck și-a petrecut timpul liber, la scurt timp după separarea de J.Lo

DIGI WORLD De ce nu ar trebui să adaugi banane în smoothie-uri. Semnalul de alarmă tras de un gastroenterolog: „Mulți pacienți fac această greșeală!”
De ce nu ar trebui să adaugi banane în smoothie-uri. Semnalul de alarmă tras de un gastroenterolog: „Mulți pacienți fac această greșeală!”

De ce nu ar trebui să adaugi banane în smoothie-uri. Semnalul de alarmă tras de un gastroenterolog: „Mulți pacienți fac această greșeală!”

DIGI ANIMAL WORLD Tradiția adorabilă a Grădinii Zoologice din Londra. În fiecare an, peste 10.000 de animale sunt cântărite și măsurate
Tradiția adorabilă a Grădinii Zoologice din Londra. În fiecare an, peste 10.000 de animale sunt cântărite și măsurate

Tradiția adorabilă a Grădinii Zoologice din Londra. În fiecare an, peste 10.000 de animale sunt cântărite și măsurate

DIGI LIFE Acropola din Atena lansează un sistem de vizite private pentru suma de 5.000 de euro
Acropola din Atena lansează un sistem de vizite private pentru suma de 5.000 de euro
DIGI SPORT Lovitură de proporții: ”negocieri avansate” pentru transferul lui Ianis Hagi! Câți bani cere jucătorul
Lovitură de proporții: ”negocieri avansate” pentru transferul lui Ianis Hagi! Câți bani cere jucătorul
DIGI FM O mamă care încasează pensie socială pentru fetița sa cu dizabilități, revoltată după recalculare: „Poate trăi un copil bolnav cu un leu?”
O mamă care încasează pensie socială pentru fetița sa cu dizabilități, revoltată după recalculare: „Poate trăi un copil bolnav cu un leu?”
UTV Ben Affleck nu pierde timpul. Actorul ar avea deja o noua iubita
Ben Affleck nu pierde timpul. Actorul ar avea deja o noua iubita