Bucuresti | 102,8FM G EAZY - HATE THE WAY

Chipul Madonnei, tot mai transformat. Artista, protagonista unei inedite ședințe foto într-o mașină vintage

madonna (7)
Madonna. Getty Images/ Profimedia

Madonna a fost protagonista unei ședințe foto inedite. Artista în vârstă de 65 de ani a pozat într-o rochie mini din denim și dres de plasă, într-o mașină de epocă, duminică, după sosirea sa la Londra.

Accesorându-și ținuta cu o pereche de mănuși fără degete și o geantă Louis Vuitton, Madonna și-a completat look-ul cu o pereche de ochelari de soare și cizme cu șireturi și cu tocuri înalte.

Fanii vedetei au reacționat în comentarii pe Instagram, după ce imaginile au fost postate. În timp ce mulți au lăudat-o pentru lookul „tânăr”, alții i-au transmis că este „tot mai transformată”: „Intervențiile estetice pe chip nu pot ascunde ce arată mâinile”, a scris un utilizator pe platforma de socializare.

Madonna, mărturisiri la un an de când a fost externată, după infecția care i-a pus în pericol viața: „Îți mulțumesc, Doamne!”

Galerie foto

David Banda, fiul Madonnei, după ce a declarat că nu are bani de mâncare: Sunt bine, nu trăiesc pe străzi 

Imaginile cu cea supranumită „regina pop” vin după ce fiul ei, David Banda, a dezvăluit că duce o viață modestă în New York City, dând lecții de chitară și „căutând” mâncare din cauză că „nu are suficienți bani”.

Muzicianul în vârstă de 18 ani, care se întâlnește cu modelul Maria Atuesta, s-a mutat din casa mamei sale și locuiește acum în Bronx.

Într-o discuție cu The Sun, pe tema argumentelor pro și contra mutării pe cont propriu, Banda a declarat: „Îmi place. Nu sunt chiar pe cont propriu, e și prietena mea lângă mine. Dar îmi place”.

El a adăugat: „E minunat să experimentezi că este ora nouă seara, că ți-e foame și să realizezi că nu ai suficienți bani pentru a-ți cumpăra mâncare. E distractiv să fii tânăr”.

Pentru a face rost de bani, David oferă lecții de chitară online, iar potențialii învățăcei pot rezerva cursuri pe pagina sa de Instagram, unde are în prezent peste 50.000 de urmăritori.

La scurt timp după aceste declarații, David Banda a ținut să clarifice că este „bine”, după ce a afirmat că a ajuns să iasă pe străzi „să caute” mâncare, de când s-a mutat din apartamentul luxos al mamei sale din Upper East Side.

„Sunt foarte fericit cu viața mea și nu trăiesc pe străzi înfometat”, a scris el pe Instagram Story, potrivit Page Six. „Vă rog să nu vă faceți griji, totul este bine.”

Banda i s-a alăturat Madonnei, care are o avere de aproape 600 de milioane de dolari, în turneul acesteia care s-a încheiat în mai cu un concert gratuit la Rio de Janeiro. Și-a însoțit mama pe scenă pentru a cânta în fața mulțimii.

În 2022, Madonna declara despre David, în timpul unei apariții la The Tonight Show With Jimmy Fallon: „Știi că și el face muzică acum. Va ajunge să fie unul dintre invitații tăi”.

După ce a enumerat câteva dintre talentele lui, inclusiv umorul și atletismul, Madonna a vorbit despre pasiunea fiului ei pentru modă.

„Se va îmbrăca cu orice ținută și va arăta încântător. Este chiar enervant. Îmi poartă hainele și arată mai bine decât mine în ele”.

Top citite
01 lidia buble (4)
Lidia Buble, ca o mireasă îndrăzneață, în alb complet, cu portjartierul la vedere. S-a inspirat de la ținuta Madonnei de acum 40 de ani
02 Madonna on social media
Timpul stă în loc pentru ea. Madonna, irezistibilă în ținute care mai de care mai nonconformiste, la un centru de echitație
03 Madonna on social media
Gemenele Madonnei au împlinit 12 ani. Imagini de la petrecerea spectaculoasă pe care artista a organizat-o pentru ele
04 *PREMIUM-EXCLUSIVE* *MUST CALL FOR PRICING BEFORE USAGE*  The 'Queen of Pop' Madonna and boyfriend Akeem Morris en route to the airport as they leave from Dolce and Gabbana's villa during  their European Italian holiday in Portofino.
Prietenii Madonnei îl critică pe noul ei iubit: „Nimeni nu are încredere în Akeem, era într-o relație când a început să iasă cu ea”
05 madonna (13)
Cum arată Madonna atunci când nu apelează la filtre și editări pe rețelele sociale. Imagini surprinse de paparazzi în Italia
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Madonna
Madonna, imagini rare de la petrecerea de ziua ei. Cum a fost fotografiată cu fiul ei, care spunea că trăiește pe străzi

Recent, Madonna a sărbătorit împlinirea a 66 de ani, iar la petrecerea organizată în Italia, ea i-a avut pe toți cei șase copii, inclusiv pe David Banda, care a stârnit controverse în urmă cu câteva săptămâni, când a dezvăluit că nu mai locuiește în casa mamei lui și are o situație financiară proastă.

Madonna și Akeem Morris/ Profimedia
Madonna, la brațul iubitului ei tinerel. Au plecat într-o escapadă romantică în Italia înainte de ziua artistei

Madonna, în vârstă de 65 de ani, a fost surprinsă ținându-se de mână cu noul său iubit, Akeem Morris, în vârstă de 28 de ani, în timpul unei escapade romantice în Italia. Cei doi au fost văzuți plimbându-se pe străzile pitorești din Portofino, înainte de a sărbători ziua de naștere a artistei, pe 16 august.

madonna copii
Au avut o relație tumultuoasă, dar acum sunt din nou apropiați. Mesajul emoționant transmis de Madonna fiul ei, Rocco

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ În ce ținută a fost înmormântată prințesa Diana. Cine a ales-o și de ce
În ce ținută a fost înmormântată prințesa Diana. Cine a ales-o și de ce

În ce ținută a fost înmormântată prințesa Diana. Cine a ales-o și de ce

FILM NOW Puștiul din
Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

DIGI WORLD Dieta populară care ar putea crește riscul de demență. Oamenii care o urmează
Dieta populară care ar putea crește riscul de demență. Oamenii care o urmează "se joacă cu focul", avertizează un medic

Dieta populară care ar putea crește riscul de demență. Oamenii care o urmează "se joacă cu focul", avertizează un medic

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
DIGI24 Istoricul Allan Lichtman, considerat un „Nostradamus” al scrutinelor prezidenţiale din SUA, a prezis cine va câștiga alegerile
Istoricul Allan Lichtman, considerat un „Nostradamus” al scrutinelor prezidenţiale din SUA, a prezis cine va câștiga alegerile
DIGI SPORT Ion Țiriac: ”Vă spun o noutate. Candidez la președinție! Absolut serios”. Ce a urmat
Ion Țiriac: ”Vă spun o noutate. Candidez la președinție! Absolut serios”. Ce a urmat
DIGI FM O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
UTV ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale
ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale