Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Bianca, Bodonea si Bogdan CELINE DION - SET MY HEART ON FIRE (NEW PW)

Cher și fiul ei cel mare, îmbrățișări pe covorul roșu, după ce el i-ar fi retras divei invitația la nuntă. Niciun semn de animozități

chaz bono, cher
Cher și fiul ei cel mare, Chaz Bono / Foto: Profimedia

Cher a părut încântată să se revadă cu fiul ei cel mare, Chaz Bono. Solista legendară, în vârstă de 78 de ani, și-a susținut băiatul în Los Angeles, la premiera noului film horror în care joacă, "Little Bites".

Reuniunea lor vine la câteva săptămâni după ce Cher a renunțat la încercarea de a-l pune pe celălalt fiu al ei, Elijah Blue Allman, într-o tutelă conservatoare, după un an de lupte prin tribunal.

Surprinzător pentru mulți este că Chaz și-a invitat mama la premieră, având în vedere că acum câteva luni i-a retras invitația de la nunta lui, din cauza dramelor din familia lor, potrivit celor de la In Touch. Apropiatul lui Chaz a dezvăluit pentru sursa citată că relația dintre Cher și fiul ei cel mare nu este foarte bună: „Chaz și Shara au eliminat-o complet pe Cher de pe lista de invitați și nu regretă acest lucru. Vor o ceremonie simplă, fără teatrul ei ieftin”. 

 La evenimentul de serile trecute nu a fost, însă,  niciun semn de animozități între superstar și fiul de 55 ani, care s-a născut, de fapt, fată, și care a trecut printr-o schimbare de sex în 2009.

Citește și: Nora lui Cher, critică la adresa divei, după ce solista a cerut tutela fiului ei de 47 de ani: “Categoric inaptă”

Chaz Bono, Cher

Cher și fiul ei cel mare, Chaz Bono / Foto: Profimedia

Cei doi s-au îmbrățișat și au pozat în fața fotoreporterilor de la eveniment. Zâmbetele nu au lipsit. De asemenea, prezentă a fost și logodnica lui Chaz, Shara Blue Mathes, cu care acesta s-a mutat recent într-o casă de 2.5 milioane de dolari.

Chaz Bono, Cher și Shara Blue Mathes

Chaz Bono, Cher și Shara Blue Mathes / Foto: Profimedia

Citește și: Cher, despre rivalitatea de decenii cu Madonna. A făcut-o răutăcioasă la un moment dat: "I-am spus mai urât de atât"

Cher a fost șic și modernă, ca de obicei, în colanți, cizme peste genunchi, un tricou cu transparențe și un sacou de culoarea untului, care avea prinse de el o mulțime de ace de siguranță. Machiată și coafată impecabil, cu părul lung lăsat pe umeri, artista e neschimbată de decenii. 

Chaz Bono s-a născut fată. Se numea Chastity și apărea în show-ul părinților săi celebri, Cher și Sonny Bono. În 2010 a devenit oficial bărbat, după ce începuse tratamentele cu doi ani înainte. Acum este actor, iar printre proiectele sale se numără "American Horror Story". Este logodit cu Shara, care a fost actriță în adolescentă. A fost dependentă de droguri și are un copil. La rândul lui, și Chaz a avut probleme cu consumul de pastile.

Galerie foto

Top citite
01 Cher/ Profimedia
Cher arată uimitor la 77 de ani. Artista a atras toate privirile la un eveniment din Los Angeles, într-o salopetă decupată
02 cher
Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”
03 Shara și Chaz Bono/ Profimedia
Lovitură pentru Cher. Artista nu a fost invitată la nunta fiului său: „Vor o ceremonie simplă, fără teatrul ei ieftin” 
04 Elijah Blue Allman, și soția lui, Marieangela King
Nora lui Cher, critică la adresa divei, după ce solista a cerut tutela fiului ei de 47 de ani: "Categoric inaptă"
05 cher
Cher a cerut tutela fiului ei cel mic: „E incapabil să-și gestioneze propriile resurse financiare”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Cher
Cher, despre marea greșeală din carieră, care a costat-o "mulți bani": "Am fost așa de proastă"

Unul dintre cele mai cunoscute nume din industria muzicală internațională este, cu siguranță, Cher. Ajunsă la 77 de ani, diva are în spate o carieră de multe decenii.

Cher și Alexander Edwards/ Profimedia
Cher, adevărul despre vocea ei: „Nu mi-a plăcut niciodată”. De la cine a moștenit artista talentul 

Cher, legendara cântăreață în vârstă de 77 de ani, a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru revista PAPER că nu-i place cum sună propria ei voce. Deși a făcut istorie în industria muzicală, artista susține că nu este „un fan” al muzicii ei. 

cher si madonna
Cher, despre rivalitatea de decenii cu Madonna. A făcut-o răutăcioasă la un moment dat: "I-am spus mai urât de atât"

Cher a reacționat la gestul Madonnei de a folosi în turneul ei, Celebration, imagini video din interviuri vechi în care solista piesei "Believe" spunea despre ea că este "răutăcioasă".

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Așa arată în realitate, dar pe Instagram e alt om.
Așa arată în realitate, dar pe Instagram e alt om. "Femeia-pisică" spune că e falită după ce a cheltuit miliardele de la fostul soț

Așa arată în realitate, dar pe Instagram e alt om. "Femeia-pisică" spune că e falită după ce a cheltuit miliardele de la fostul soț

FILM NOW Detaliul din Titanic pe care James Cameron l-a făcut public după mai bine de 20 de ani: “Uitați-vă cu atenție”
Detaliul din Titanic pe care James Cameron l-a făcut public după mai bine de 20 de ani: “Uitați-vă cu atenție”

Regizorul James Cameron este cunoscut pentru colectia lui impresionanta de recuzita din filmele pe care le-a facut, inclusiv "Avatar" si "Titanic". Despre acesta din urma, barbatul a oferit un detaliu incredibil.

DIGI WORLD Cel mai nepotrivit moment al zilei pentru a mânca, dacă vrei dinți sănătoși. Fereastra de două ore în care poți bea doar apă
Cel mai nepotrivit moment al zilei pentru a mânca, dacă vrei dinți sănătoși. Fereastra de două ore în care poți bea doar apă

Cel mai nepotrivit moment al zilei pentru a mânca, dacă vrei dinți sănătoși. Fereastra de două ore în care poți bea doar apă

DIGI ANIMAL WORLD Ce a făcut un câine care a fost lăsat singur acasă. Imaginile surprinse de camera de supraveghere au devenit virale
Ce a făcut un câine care a fost lăsat singur acasă. Imaginile surprinse de camera de supraveghere au devenit virale

Ce a făcut un câine care a fost lăsat singur acasă. Imaginile surprinse de camera de supraveghere au devenit virale

DIGI LIFE Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
DIGI SPORT
"Revenirea lui Ianis Hagi după 414 zile s-a terminat cu un dezastru!" Scoțienii n-au stat pe gânduri
DIGI FM Calvarul trăit de o româncă în timpul relației cu un bărbat turc de religie musulmană: „Nu aveam voie să ies din casă”
Calvarul trăit de o româncă în timpul relației cu un bărbat turc de religie musulmană: „Nu aveam voie să ies din casă”
UTV Mario Fresh a confirmat despartirea de Alexia Eram. „A fost o decizie dificila pentru amandoi”
Mario Fresh a confirmat despartirea de Alexia Eram. „A fost o decizie dificila pentru amandoi”